Krydstogt Trieste

Trieste: En pragtfuld destination på dit krydstogt

Trieste er ægte italiensk, og ligger i Sloveniens og Kroatiens baghave. En kosmopolitisk og charmerende by, hvor konger og kejsere førhen ofte opholdt sig.

Krydstogtdestination Trieste

Trieste er ikke for ingenting kendt som 'Wien ved havet'. I det 18. århundrede byggede de habsburgske monarker deres smukke bypaladser her, lige ved Adriatierhavet. De sørgede også for, at Trieste voksede til en af ​​de største kaffehavne i Europa. Du kan stadig nyde den bedste kop espresso på denne krydstogtdestination i et af de klassiske kaffehuse i wienerstil.

Intet besøg i Trieste er komplet uden en slentretur langs butikker, tidligere bankbygninger og paladser på Canal Grande. Du vil også støde på spor fra en en svunden tid som det gamle klassiske amfiteater i centrum af byen og ruinerne af en romersk port. Og kommer du alligevel forbi Santo Spiridione, den største serbisk-ortodokse kirke i Europa, så gnid ryggen mod indgangen til kirken. Ifølge en lokal legende bringer det held og lykke. Trieste er en by, der fortryller dig under dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i Trieste

Castello di San Giusto
Chiesa di Santo Spiridione
Romersk amfiteater
Faro della Vittoria

Castello di San Giusto

Dette slot fra det 15. århundrede ligger på en bakke over byen med en vidunderlig panoramaudsigt over Trieste og Adriaterhavet.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer