Krydstogt Bari

Bari: En usædvanlig start på dit krydstogt

Den unge, livlige universitetsby Bari ligger i det sydlige Italien. Den dejlige bystrand, de smukke paladser og det sidste hvilested for helgenen Sankt Nikolaus, gør bestemt byen et besøg værd.

Krydstogtdestination Bari

Et af Baris mest bemærkelsesværdige vartegn er basilikaen San Nicola di Bari fra det 12. århundrede. Den massive hvide kirke blev specielt bygget som det sidste hvilested for Sankt Nikolaus af Myra, bedre kendt som Sinterklaas. Men der er selvfølgelig mere at lave i Bari. Besøg det middelalderlige Castello Svevo eller slentre langs promenaden og se fiskerne lande deres fangst.

Der er naturligvis frisk fisk på menuen i havnebyen Bari. Men dem, som elsker de mere specielle pastatyper bør helt sikkert besøge en af ​​de mange restauranter og trattoriaer i byen. Bari er også kendt for sin fantastiske burrata, en mozzarellakugle fyldt med fløde. Efter en omfattende frokost kan du dase i solen på en af ​​de gyldne bystrande. Byens dynamiske karakter og mangfoldigheden af ​​aktiviteter gør den til en overraskende destination på dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i Bari

Basilica di San Nicola
Castello Svevo
Piazza Mercantile
Porto Vecchio

Basilica di San Nicola

Basilikaen San Nicola de Bari blev bygget til at huse de stoflige resterne af Sankt Nikolaus af Myra. Det lader til, at resterne af 'Sinterklaas' udskiller et sødt stof med helbredende kræfter, som stadig skulle virke den dag i dag.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer