Krydstogt Haifa

Haifa: En enestående start på dit krydstogt

Haifa ligger på Israels vestkyst. Denne trendy havneby er delvist bygget på Karmelbjerget, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Krydstogtdestination Haifa

Dit besøg i Haifa er først komplet, når du har besøgt Baha’i Gardens. Det er ikke for ingenting, at denne helligdom er optaget på UNESCO's Verdensarvliste. Både de smukke haver med fantastiske vandrestier og de guldglimtende bygninger vil med garanti gøre et dybt indtryk. Og ved foden af ​​Karmelbjerget finder du grotten, hvor den bibelske profet Elias siges at have tilbragt det meste af sin tid i ensomhed.

Men Haifa er også kendt for sine mange strande. Slentr langs promenaden, løb barfodet gennem brændingen, eller bestil en skøn cocktail i en strandbod. Du kan også indsnuse den lokale stemning på et af Haifas mange gademarkeder eller nyde naturen i den nærliggende Mount Karmel Nationalpark, hvor arkæologiske udgravninger flankeres af fyrretræer og cypresser. Der er masser at lave i Haifa, en populær krydstogtdestinationkrydstogter i Middelhavet.

Seværdigheder i Haifa

Baha’i Gardens
Stella Maris Kloster
Elias' Grotte
Madatech

Baha’i Gardens

Hvert år besøger mere end en halv million disse haver på Karmelbjergets skråningerne. Her kan du spadsere gennem 19 forskellige haver med en storslået udsigt over bugten og Haifa.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer