Krydtstogt i Middelhavet - Savona

Krydstogt fra Savona

Savona, hvor du begynder dit krydstogt i den smukke havn, ligger ved bredden af ​​Det Liguriske Hav, øverst på Italiens støvle. Yachter og krydstogtskibe myldrer i den smalle havn omgivet af bygninger i traditionel stil og moderne lejligheder ved vandet.

Krydstogt fra Savona

Selve byen har en overflod af historiske seværdigheder, fra Fortezza del Priamar fra det 16. århundrede til det imponerende Sixtinske Kapel - et mausoleum med fresker og en berømt navnebror i Vatikanstaten, men byen er nok mest berømt for at have været hjemsted for opdagelserejseren Christoffel Columbus. Udforsk selv områderne udenfor bygrænsen, efter en til to timers kørsel er du i storbyer som Genova og Torino.

Hvis du kører langs kysten til Genova, kan du besøge det største akvarium i Italien - Acquario di Genova. Det blev bygget til minde om 500 året for Columbus opdagelse af den nye verden. Bygningen er designet som et skib på vej ud over havet. Du kan bl.a. se æselpingviner, øresvin og søkøer i akvariet.

Krydstogt til Middelhavet - Savona - Krydstogsterminal

Palacrociere Savona Terminal

Krydstogtsterminalen Palacrociere, som er medfinansieret af q med en investering på omkring 3,6 millioner euro, blev åbnet d. 24. november 2003. Savona er nuværende den vigtigste hjemstedshavn for Costa Cruise, med en samlet passagertrafik på omkring 1 million om året. Når du booker et krydstogt fra Savona med Costa Cruises drager du afsted fra Palacrociere Savona Terminal, og det er nemmest at flyve til lufthavnen i Genova.

Sådan kommer du til Palacrociere Savona Terminal

Seværdigheder i Savona

La Torretta
Priamar
Det Sixtinske Kapel

La Torretta

La Torretta er byens varetegn. Tårnet stammer fra Middelalderen, og er navngivet efter Leon Pancaldo, en søfarer, der udforskede verden sammen med Ferdinand Magellan. Her står også en statue af Nostra Signora della Misericordia, byens skytshelgen.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer