Krydstogt i Middelhavet - Dubrovnik

Krydstogt fra Dubrovnik

Det er en af de bedste oplevelser på dit krydstogt at sejle ind mod Dubrovniks havn. Denne by er utrolig smuk med sine terracotta-farvede tage.

Krydstogt fra Dubrovnik

Den vidunderlige by Dubrovnik, ogs√• kaldet "Adriaterhavets perle", tilbyder sine bes√łgende en skal af turistattraktioner at udforske. Dubrovnik blev grundlagt i det 7. √•rhundrede, og er gennem tiden blevet styret af venetianerne og ungarerne, som hver is√¶r har efterladt deres spor. Byen oplevede sin st√łrste v√¶kst i det 15. og 16. √•rhundrede, og det afspejles i den imponerende arkitektur og tilstedev√¶relsen p√• UNESCO's Verdensarvslisten.

Dubrovnik er populær for sin spektakulære beliggenhed ved den dalmatiske kyst og for sin stemningsfulde og historiske gamle bydel. Byen er hjemsted for Kroatiens kunstnerisk og intellektuel elite, og tilbyder et hav af kulturelle aktiviteter og festivaler. Det er det ideelle sted at begynde dit krydstogt i Middelhavet.

Krydstogt i Middelhavet - Dubrovnik - krydstogtterminal

Cruise Terminal Dubrovnik

De fleste skibe lægger til i Gruz havn, omkring 1,8 kilometer fra den gamle by, hvor få store skibe kan lægge til. Nogle gang ankrer mindre skibe ud for byen, og bringer passagerne gennem muren til den gamle havn med en tender. Der findes desværre ingen romantisk måde at sejle ind til byen på.

Sådan kommer du til Dubrovniks krydtogtterminal

Seværdigheder i Dubrovnik

De gamle bymure
Stradun
Game of Thrones
Svævebane

De gamle bymure

Dubrovniks gamle bymure er en af byens mest kendte vartegn, nu mere end nogensinde takket v√¶re den popul√¶re tv-serie Game of Thrones. De imponerende mure, som blev bygget i det 10. √•rhundrede og √¶ndret i det 13. og 14. √•rhundrede, var nogle steder op til seks meter h√łj og seks meter bred, og dannede et solidt v√¶rn mod ubudne g√¶ster.

Din s√łgning gav f√łlgende resultat

Andre destinationer