Krydstogt Istanbul

Oplev Istanbuls magi på dit krydstogt

Istanbul kan med rette kaldes unik. Det er den eneste by i verden, der ligger på to kontinenter og det er en magisk destination på din krydstogtsferie.

Krydstogtdestination Istanbul

Istanbul. Konstantinopel. Byzans. Navnene, Istanbul har haft, siger nok om den rige historie i denne kosmopolitiske by ved Bosporus. Grækerne, romerne, venetianerne og osmannerne har alle sat deres spor. Besøg den 1.500 år gamle Hagia Sophia, den fortryllende Blå Moské eller fordyb dig i fortidens glitter og glamour i Topkapi-paladset. Den underjordiske Basilica Cistern, et vandreservoir fra 532, er også et besøg værd.

Men Istanbul er mere end sin fortid. Prut om prisen på et glinsende tørklæde i en af ​​de mange basarer. Os i İstiklal Caddesi, Istanbuls fashionable shoppinggade. Nyd tyrkisk kaffe og baklava i en af ​​de mange små barer og restauranter i byen. Et besøg i eventyrlige Istanbul er uden tvivl et af højdepunkterne på dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i Istanbul

Hagia Sophia
Den Blå Moske
Den Store Bazar
Basilica Cisterne

Hagia Sophia

Da Hagia Sophia blev bygget i 537 var det den største katedral i verden. Nu er det en moske, men ikke mindre imponerende. Alene den 55 meter høje kuppelsal gør, at du ikke vil fortryde dit besøg.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer