Krydstogt Limassol

Limassol: En herlig start på dit krydstogt

Limassol er måske den mest kendte by på øen Cypern. Kilometerlange strande, krystalklart vand, kulturhistoriske højdepunkter og et pulserende natteliv gør byen til den perfekte krydstogtdestination.

Krydstogtdestination Limassol

Limassol har noget for alle. Slentr gennem det historiske centrum og beundr middelalderborgen og den spektakulære udsigt over den gamle bydel og Middelhavet. Spadser langs boulevarden og kig på yachter i havnen. Eller besøg zoologiske have, det arkæologiske museum eller de nærliggende Kourion-ruiner.

Du kan naturligvis også nyde det cypriotiske køkken i Limassol. Smag forskellig mezze - små bidder af kød, fisk eller grøntsager i en af ​​de mange taverner. Sæt tænderne i en portion sheftalia, en traditionel cypriotisk pølse. Eller forkæl dig selv med pasteli, en sød delikatesse lavet af johannesbrødsirup. Om natten byder byen på et fantastisk natteliv. Her kan du danse på dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i og omkring Limassol

Limassol Castle
Agios Nikolaos ton Gaton
Kourion-ruinerne
Fasouri Watermania Waterpark

Limassol Castle

Den nuværende borg i Limassol stammer fra det 16. århundrede og blev bygget af osmannerne. Den er omgivet af en park, hvor flere arkæologiske fund kan ses, og huser Limassols middelaldermuseum.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer