Krydstogt Palermo

Palermo: Historisk overflod på dit krydstogt

Palermo er en by, hvor 2.700 års historie er fint integreret med dagen i dag. Fra gamle kirker til hippe spisesteder: Du finder det hele i Siciliens energiske hovedstad.

Krydstogtdestination Palermo

Et besøg i Palermo er faktisk ikke komplet uden et besøg i byens katedral. Med romansk, græsk, spansk og arabisk indflydelse er kirken en afspejling af Palermos rige historie. Fra katedralens tag har du en vidunderlig udsigt over den gamle bydel og det omkringliggende landskab.

Med et af Europas største historiske bycentre mangler der ikke seværdigheder i Palermo. Fra historiske bygninger og museer til kapucinernes makabre katakomber, hvor 8.000 skeletter og mumificerede lig opbevares. Der er så meget at se, at det er en udfordring at vælge. Ikke at forglemme det kulinariske udbud. Den pulserende by, der er kendt for sin fremragende streetfood, er hjemsted for cannoli, en rullet kiks med sødt fyld. Og så er der selvfølgelig lækker siciliansk is. Alene det gør Palermo til et must see på dit krydstogt i Middelhavet. 

Seværdigheder i og omkring Palermo

Cattedrale di Palermo
Catacombe dei Cappuccini
Teatro Massimo Vittorio Emanuele
Mondello

Cattedrale di Palermo

Den 1000 år gamle historie knyttet til Cattedrale di Palermo kan ses i de mange arkitektoniske stilarter, der udgør kirken. Der er endda spor af en moské fra det 9. århundrede.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer