Krydstogt Messina

Messina: En uforglemmelig destination på dit krydstogt

Messina ligger i det nordøstlige Sicilien, tæt på det italienske fastland. En by med smukke sandstrande, flotte gamle kirker, et særligt klokketårn og fine kaffebarer.

Krydstogtdestination Messina

Med sin særlige beliggenhed har Messina altid været en strategisk havneby. Der er ikke så mærkeligt, at både byzantinere, arabere og normannere har domineret byen. Ønsker du et kig ind i byens rige fortid? Så besøg Piazza del Duomo i centrum af Messina, hvor der står en usædvanlig smuk katedral. Du bør heller ikke gå glip af klokketårnet og marmorsfontænen Fontana di Orione. Vil du suge endnu mere kultur til dig? Tag videre til det regionale museum med arkæologiske fund og smukke malerier fra renæssancen.

Hver bar og hver lille restaurant er et bevis på, at indbyggerne i Messina har forstand på lækker mad og god vin. Prøv de friturestegte risottokugler, som sicilianerne kalder ‘arancini’ eller Cassata, en sød kage med ricotta, marcipan og fløde. Og selvfølgelig den søde dessertvin Marsala. Dine smagsløg vil elske det. Messina er en fantastisk kulinarisk oplevelse på dit krydstogt i Middelhavet

Seværdigheder i Messina

Piazza del Duomo
Duomi di Messina
Camposanto
Museo Regionale Interdisciplinare

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo er den smukkeste plads i Messina. Især det 60 meter høje campanile (klokkentårn) falder i øjnene. Det tilhører katedralen, og huser det mest avancerede astronomiske ur i verden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer