Krydstogt i Middelhavet - Palma de Mallorca - Cathedral of Palma de Mallorca

Krydstogt fra Palma de Mallorca

Mallorca er en fantastisk ø i Middelhavet med pragtfuldt vejr, det smukkeste landskab og et lækkert køkken. En ideel havn at starte dit krydstogt fra. Mallorca er den største af De Baleariske Øer med et mere barskt landskab og en overjordisk atmosfære.

Langs den maleriske kyst giver dramatiske klipper imponerende udsigtspunkter, og det krystalklare vand glimter i de uspolerede bugter. Øen byder også på historiske steder og charmerende landsbyer med masser af turistattraktioner som middelalderkirker, gamle slotte og kunstmuseer. Mallorca er en unik blanding af kultur og natur.

På samme dag kan du besøge den imponerende gotiske katedral i hovedstaden, og efterfølgende solbade på en uberørt strand. Slentr gennem middelalderfæstningsbyen Alcúdia, lad dig inspirere af et kloster fra det 15. århundrede eller slap af i den glamourøse kystby Puerto Portals.

Krydstogt i Middelhavet - Palma de Mallorca - Krydstogtterminal

Krydstogtterminalen i Palma de Mallorca

Krydstogtterminalen i Palma de Mallorca er den travleste på De Baleariske Øer, og består af seks terminaler fordelt over to zoner. Begge zoner ligger i bydelen Porto Pi sydvest i Palma. De fleste krydstogtskibe lægger til ved de første fire (Estacion Maritima 1, 2, 3 og 4) ved kajerne Poniente og Paraires. Femte og sjette terminal (den sidste blev åbnet i 2017) ligger i Dique del Oeste i West Dock-delen af havnen på en halvø længere rundt om bugten.

Sådan kommer du til krydstogt terminalen i Palma de Mallorca

Seværdigheder på dit krydstogt

Catedral de Mallorca
Det gamle centrum i Alcudia
Klosteret i Valldemossa

Catedral de Mallorca

Smukke Catedral de Mallorca (La Seo) ligger med udsigt over den gamle havn, og på afstand ligner den et troens fyrtårn. Denne momumentale sandstensbygning kan dateres tilbage til 1200-tallet, men blev først færdig i 1600-tallet. Den smukke gotiske facade er dekoreret med skulpturer af Guillermo Sagrera.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer