Krydstogt Ravenna

Ravenna: En fantastisk start på dit krydstogt

Du finder de smukkeste mosaikker i Europa i Ravenna. De gyldne vægge og lofter glimter mod dig i næsten hver eneste kirke, du besøger på dit krydstogt.

Krydstogtdestination Ravenna

Turisterne springer ofte Ravenna over. Og det er netop det, der gør byen særligt attraktiv. I modsætning til andre italienske byer, hvor du nogle gange finder flere turister end indbyggere, har du her chancen for at indsnuse ægte italiensk livsstil. For eksempel kan du slå dig ned i haven ved Theodoric Mausoleum for en picnic, shopper langs den gyldne strand i Cesenatico eller drikker cappuccino på Piazza del Popolo i byens historiske centrum.

Byen, som er fyldt med historie, har også meget at byde på for de yngre besøgende. Mirabilandia, Italiens mest besøgte forlystelsespark, ligger i Ravenna. Ligesom Safari Ravenna: en safaripark med mere end 400 dyr. Har du ekstra tid? Så er et besøg i nærliggende San Marino tilmed en mulighed. De mange restauranter, vinbarer og trattoriaer sikrer, at smagsløgene også bliver tilgodeset, når du besøger denne by på dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i og omkring Ravenna

Basilica di San Vitale
Museo TAMO
Mirabilandia
San Marino

Basilica di San Vitale

Et besøg i Ravenna er ikke komplet uden et besøg i Basilica di San Vitale. Kirken fra det 6. århundrede er kendt for sine smukke gyldne mosaikker på væggene omkring alteret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer