Krydstogt Korfu

Korfu: En farverig by på dit krydstogt

Som hovedstad på den grønneste ø i Det Ioniske Hav, har den historiske by Korfu mere end nok at byde på som krydstogtdestination.

Krydstogtdestination Korfu

Den gamle by Korfu er placeret mellem to fæstninger fra det 16. århundrede. Den historiske bykerne er ikke for ingenting på UNESCO's Verdensarvliste og kan virkelig tilbyde noget for enhver smag. Fra de mange kirker til de utallige museer og den elegante Liston-arkade på Spianada-pladsen. Byen har også en rig royal fortid. For eksempel er den britiske prins Philip født her, og kejserinde Sissi holdt af at opholde sig på Achilleion-paladset syd for byen om sommeren.

Med sine smalle gader og historiske arkitektur er Korfu en fremragende by at slentre rundt i. Også den kulinariske livsnyder har meget at vælge imellem. Besøg et traditionelt konditori spækket med søde græske sager, eller prøv en lokal fiskeret i en 150 år gammel taverne. Alsidige Korfu har mere end nok at byde på under dit krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i Korfu

Corfu Museum of Asian Art
Spianada-pladsen
Achilleion-paladset
Sankt Spyridons Kirke

Corfu Museum of Asian Art

Museet for asiatisk kunst har til huse i det britisk-byggede Palace of St Michael and St George. Når man besøger museet, har man også adgang til paladset, og derfor kan dette museum varmt anbefales.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer