Krydstogt Napoli

Neapel: Et autentisk italiensk krydstogt

Neapel er en overvældende by i det sydlige Italien. Legenden siger, at pizzaen blev opfundet her - alene det er grund nok til at gøre denne by til din krydstogtdestination.

Krydstogtdestination Neapel

Når du snor dig gennem de smalle gader, over pladser og ind i gyder i Napoli, vil du få en fornemmelse af at være i fortiden. Paladser, kirker og gamle bygninger vil tage pusten fra dig. Der er selvfølgelig også musserne, fra Museo Archeologico Nazionale med romersk kunst til middelalderborgen Castelnuovo. Og vidste du, at pizza margherita stammer fra Napoli? I 1889 bagte en pizzabager fra Napoli en pizza med det italienske flags tre farver (mozzarella, tomat, basilikum) specielt til den kongelige Margherita af Savoyen. Det var begyndelsen på et verdensomspændende hit.

Har du tid til overs? Udforsk den romantiske Amalfikyst. Oplev de utroligt velbevarede romerske huse, paladser og butikker i Pompeji. Eller bestig den berømte vulkan Vesuv. Med så mange imponerende udflugter fortjener Napoli bestemt en plads på din bucket liste over krydstogter i Middelhavet.

Seværdigheder i Napoli

Museo Archeologico Nazionale
Castelnuovo
Vesuv
Pompeji

Museo Archeologico Nazionale

Napolis arkæologiske museum er et af de vigtigste arkæologiske museer i verden takket være dets tilknytning til Pompeji. Det byder på en meget imponerende samling af fund fra den klassiske oldtid.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer