Krydstogt Genova

Genova: Den ideelle start på dit krydstogt

Genova: opdagelsesrejseren Christoffer Columbus fødeby. Der findes ikke et mere passende udgangspunkt for et krydstogt i Middelhavet.

Krydstogtdestination Genua

Genova er den ældste og største havneby i Italien, smukt beliggende i en bugt på den italienske riviera. Her kan du beundre de mange renæssancebypaladser, som har givet byen tilnavnet 'La Superba'. Slentr gennem de smalle middelaldergader og stræder. Nyd den allerbedste penne med pesto-ret på en restaurant udendørs på havnen. Eller tag ud og shoppe. Genova har utallige hyggelige boutiquer, men også moderne kædebutikker, hippe modebutikker og stilfulde stormagasiner.

Ikke alene finder du levn fra den rige fortid overalt i Genova, du finder også masser af moderne arkitektur. Glem ikke at besøge Acquario di Genova, et af Europas største akvarier, hvor du kan beundre mindst 600 forskellige havdyr som delfiner, pingviner, hajer og smukke kulørte tropiske fisk. Genova er uden tvivl et must see på dit solbeskinnede krydstogt i Middelhavet.

Seværdigheder i Genova

Acquario di Genova
Palazzo Reale
Porto Antico
Via Garibaldi

Acquario di Genova

Delfiner, hajer og rokker er blot tre af de 6.000 arter, der kan opleves i et af de største akvarier i Europa. Du må ikke gå glip af dette fantastiske syn i Genova.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer