Forfatter |Publiceret den 11 marts, 2024|3.8 min læsning|

Er du på jagt efter den ultimative destination til en solferie med børn? Så er den græske ø Zakynthos et perfekt valg! Denne paradisiske grønne ø har nemlig både smukke, børnevenlige strande og masser af andre aktiviteter i børnehøjde. Du kan tage på sjove dagsture med hele familien. Er du nysgerrig på, hvad du kan opleve? I denne blog kan du læse meget mere om Zakynthos med børn: De bedste tips samlet til dig. Book din rejse til Zakynthos allerede i dag hos Sunweb.

1. Nyd en ubekymret dag på stranden med hele familien

Zakynthos er kendt for sine mange smukke, hvide sandstrande. Mange af disse strande er lange og skråner langsomt ned mod havet. De allermindste kan derfor trygt lege i det våde sand. Perfekt til en dag på stranden på Zakynthos med børn! Agios Sostis er en hyggelig badeby og meget populær blandt familier. Her finder du også hyggelige restauranter og caféer. Leder dit barn efter vandaktiviteter? På Planos Beach og Tsilivi Beach kan børnene lære at surfe på en af surfskolerne. Se endnu flere smukke strande her: Zakynthos’ vidunderlige strande.

 Smuk udsigt over Agios Sostis, Zakynthos, Grækenland

2. Snorkel blandt farverige fisk og specielle skildpadder

På sydsiden af Zakynthos ligger Marathonisi, skildpaddernes ø. Her kan du og børnene snorkle blandt farverige fisk. Dette er en af de sjoveste aktiviteter på Zakynthos med børn. Børnene skal dog have en svømmelicens. Med lidt held kan i også spotte den specielle Caretta-Caretta skildpadde. Denne art findes næsten kun på Zakynthos. Har I ikke set skildpadder under snorklingen? Så besøg så Turtle Rescue Center tæt på Gerakas Beach. Her kan i lære alt om disse specielle dyr, og børnene får masser af tid til at studere dem. Læs mere om dyknig på Zakynthos her.

Svøm med Caretta-Caretta skildpadden

Svøm med Caretta-Caretta skildpadden

3. Sjov hele dagen i en vandpark

Trænger i til en dagsudflugt med garanteret sjov for hele familien? Zakynthos har nogle helt fantastiske vandlande. Zante Water Village er en af de største i Grækenland og ligger i Sarakinado. Med 40.000m2 er denne vandpark uden tvivl en fest for ethvert barn. Fra vandrutsjebaner og børnebassiner til minigolf og afslapningsområder: her vil hele familien have det sjovt! Foretrækker i noget mindre, så er Tsilivi Water Park et godt valg. Med en piratbåd, bølgebassin, lazy river og jacuzzi vil alle små som store få en helt fantastisk dag her.

4. Tag på en eventyrlig bådtur

Hvis du søger efter billeder af Zakynthos, er et af de første billeder, du støder på, vraget på Navagio Beach. Dette strandede skib ligger i en malerisk bugt omgivet af kalkstensklipper. Det er øens hotspot. Navagio Beach kan kun nås med båd, og denne tur er et absolut must, hvis du rejser til Zakynthos. Vraget fra 1980 var et smuglerskib, så for dit barn bliver denne bådtur hurtigt et spændende pirat-eventyr. Find din øjenklap og træbenet frem og leg pirater for en dag!

Leg pirater på Navagio Beach

Leg pirater på Navagio Beach

5. Rid på hest gennem naturen

Vil du lade dit barn stifte bekendtskab med ridning? Så er der intet sjovere end at tage på en ridetur med hele familien gennem skovene og klitterne på Zakynthos. Et sandt eventyr! Og vidste du, at heste er fremragende svømmere? Hvis du rejser med lidt ældre børn, kan du på øen booke en tur med svømmende heste som en udflugt. Her tager man ud til Vrodonero Beach til hest og går i vandet på hesten. En uforglemmelig oplevelse.

Svøm til hesteryg i det azurblå hav på de hvide sandstrande på Zakynthos

Svøm til hesteryg i det azurblå hav på de hvide sandstrande på Zakynthos

Zakynthos med børn: De bedste tips samlet til dig! Vil du gerne have endnu mere af Zakynthos? Så kig med her: de 10 smukkeste oplevelser på Zakynthos, de bedste butikker i Zakynthos by og her de bedste restauranter på Zakynthos. Kan du allerede se din drømmeferie på Zakynthos med børn for dig? Så tøv ikke med at udforske Sunwebs familievenlige indkvarteringer på Zakynthos. Et familiehotel har de helt idelle rammer for en skøn familieferie under den græske sol. Inden du ved af det, flyver du mod solen!

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
11 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar