Forfatter |Publiceret den 13 februar, 2024|3.6 min læsning|

Vil du opleve en unik ferie på en typisk græsk ø med perle-hvide strande, århundredgamle kulturskatte, de smukkeste klipper og de mest idylliske bugter? Så er Zakynthos dit perfekte feriemål. Nyd den smukke natur på denne gæstfrie ø og bliv forbløffet over det azurblå vand, hvor du kan svømme, dykke og snorkle. På Zakynthos kan du endde svømme og dykke med skildpadder. Zakynthos på Grækenland er den ultimative destination for en uforglemmelig dykke- eller snorkleferie. Rejs til Zaynthos med Sunweb og skab ferieminder for livet.

Tag på en dykkerferie til Zakynthos

Tag på en dykkerferie til Zakynthos

Sejl rundt om øen Zakynthos

Ægte vandelskere vil elske at udforske Det Ioniske Hav, som omgiver øen Zakynthos. Fra maj måned er vandet allerede behageligt opvarmet, og du kan nemt svømme, dykke og snorkle på Zakynthos. Mange af Zakynthos’ seværdigheder udforskes bedst med båd. På øen kan du leje en båd uden at have et bådcertifikat, efter en kort instruktion om hvordan motoren fungerer og hvor du må sejle hen, kan du straks tage ud på vandet. Så har du rig mulighed for at udforske et hav af naturskønne oplevelser på egen hånd. Du kan også vælge at booke en bådtur med en guide, enten en privat bådtur eller en bådtur med andre grupperinger, hvis ikke du føler dig helt tryg ved selv at sejle båden.

Snorkling ved Navagio Beach

Hvor er det bedste sted at snorkle på Zakynthos? Sejl til de imponerende bugter og skjulte strande på Zakynthos, som f.eks. Navagio Beach. Her finder du vraget af skibet Panagiotis. Glem ikke at medbringe dit snorkeludstyr, da du kan hoppe i vandet og se den helt magiske undervandsverden. Mange guidede bådture stiller dog også snorkleudstyr til rådighed, som du kan låne. Her kan du se farverige fisk og koraller allerede oppefra havets overfladen. Du kan endda se små svampe, søpindsvin, blæksprutter og hvis du er heldig: skildpadder. Øen Zakynthos er hjemsted for den sjældne middelhavssøskildpadde, også kendt som karetten. Disse smukke skabninger trives i det klare vand omkring Zakynthos og kan ofte ses svømme rundt i de smukke havområder, især i områder som Navagio Beach og Keri-hulerne. Navagio Beach er helt klart et af de bedste steder at snorkle på Zakynthos!

Dyk med de smukke skidpadder på Zakynthos

Dyk med de smukke skidpadder på Zakynthos

Lær at dykke på Zakynthos

Hvis du vil mere end snorkle på Zakynthos, men endnu ikke har et dykkercertifikat, så undersøg mulighederne hos et af dykkerskolerne på øen. Vælg f.eks. en kort instruktion for at få et indblik i dykningens verden. Først vil du få en sikkerhedsinstruktion, lære dykkersignaler og hvordan du bruger udstyret. Derefter vil du under vejledning foretage et kort dyk til en dybde på 5 meter. Efterfølgende vil du modtage dit dykkercertifikat. Ønsker du et officielt dykkercertifikat? Så vælg en 3- eller 4-dages kursus, hvor du vil have 4 timers teori og 5 timers dykning hver dag.

Lej dit snorkel- og dykkerudstyr

Er du en erfaren dykker med de nødvendige erfaringer og certifikater? Book et hotel i nærheden af et dykkercenter. På øen finder du flere dykkercentre, hvor du kan leje udstyr. Alt du behøver at medbringe er en tandbørste, badetøj og godt humør. I Laganas kan du f.eks. besøge Zanten Diving, et af de største og mest populære dykkercentre på Zakynthos. Her kan du også booke guidede dykkerture i Det Ioniske Hav. En ægte anbefaling!

Lær at snorkle på Zakynthos

Lær at snorkle på Zakynthos

At dykke med skildpadder på Zakynthos er en helt unik og magisk oplevelse, der vil blive husket for evigt. Ser du dig selv snorkle med skildpadder og delfiner på Zakynthos? Så tjek Sunwebs udvalg af indkvarteringer på Zakynthos, og book med det samme din ferie til den græske perle. Sunweb tilbyder også en lang række indkvarteringer lige ved stranden på Zakynthos. Vil du have mere inspiration til din ferie til Zakynthos, så læs også “De 10 smukkeste oplevelser på Zakynthos“. På Zakynthos er du garanteret en helt uforglemmelig ferieoplevelse.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
13 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar