Forfatter |Publiceret den 04 marts, 2024|4.4 min læsning|

På den græske ø Zakynthos finder du alt fra tøjbutikker til delikatesseforretninger. Centrum af Zakynthos er særdeles velegnet til en dag med shopping. Er du nysgerrig på, hvilke butikker du kan finde i Zakynthos by? Vi tager dig gennem nogle af de bedste shopping steder du skal besøge på Zakynthos. Hos Sunweb finder du et bredt udvalg af indkvarteringer på Zakynthos i Grækenland. Find de bedste butikker i Zakynthos by her:

Zakynthos, kendt for sit azurblå have og hvide havbund

Zakynthos, kendt for sit azurblå have og hvide havbund

De bedste butikker i Zakynthos by

For ægte shopping skal du gå i butikkerne i centrum af Zakynthos by. Her kan du se mange af de italienske påvirkninger, som øen er rig på: skomagere, antikvitetsbutikker og smagfulde interiørbutikker. Det er skønt at shoppe i skyggen af de maleriske buer. Er der en shoppinggade som du helt bestemt skal besøge? Så er det er uden tvivl Alexandrou Roma. Her finder du juvelerer med specielle smykker, trendy tøjbutikker, souvenirbutikker, delikatesseforretninger og håndværksbutikker, hvor du kan købe de smukkeste håndlavede tasker. Fra denne gade kan du også let gå hen til den lange promenade. Her kan du slappe af fra shoppingen på et hyggeligt spisested med udeservering. Når du er færdig med at shoppe, er der masser af dejlige restauranter og trendy barer i Zakynthos by. Hvor du kan nyde et lækkert græsk måltid og nogle gode drinks. Prøv at smag ouzo. Få mere ferieinspiration her: De bedste restauranter på Zakynthos og Hvad skal du drikke på din ferie?

Slikelskernes paradis

Du kan også score ægte græske delikatesser i de mange forskellige butikker på Zakynthos. Slikelskere må ikke gå glip af den lækre mandolato, en slags græsk nougat. Ifølge eksperter er Zakynthos endda et af de lande der laver de bedste udgaver. I Zakynthos by finder du mange butikker, hvor du kan købe denne lækkerbisken. Du kan også besøge den fabrik der fremstiller disse delikatesser, den lille fabrik ligger nemlig også i Zakynthos by. Opskriften bag er en hemmelig familieopskrift. En anden sød anbefaling er pastelli, lækre sesamstænger med honning. Stængerne tilberedes på en håndværksmæssig og traditionel måde, hvilket også gør dem sunde. Så du kan nyde dem uden dårlig samvittighed! Vil du hellere prøve noget salt? Smag den lokale ost fra Zakynthos: den krydrede og karakteristiske ladotyri-ost.

Den lækre delikatesse mandolato

Den lækre delikatesse mandolato

Køb lækre lokale produkter

Hvilke autentiske produkter kan du finde i butikkerne i Zakynthos by? Der er masser af lækre lokale produkter: såsom olivenolie, vin og parfume lavet af druer, oliven og urter, som du finder på øen. Når du kører rundt for at besøge de forskellige seværdigheder på Zakynthos, kommer du forbi de smukke vingårde og olivenlunde. Book en rundvisning hos en af de mange olivenproducenter. Her får du nemlig også lov til smage deres hjemmelavede olivenolie. Hvis du vil prøve en god vinsmagning, så tag til et vineri lige uden for Zakynthos by. Tag et par flasker med hjem til din egen vinsamling derhjemme. Hvis du vil tage duften af Zakynthos med hjem, skal du besøge en af parfumerne. Parfumerne laves med krydderurter og blomster, der vokser på øen. Zakynthos blev ikke kaldt Østens Blomst af venezianerne for ingenting!

Besøg en olivenfarm og tag en græsk vin med hjem

Besøg en olivenfarm og tag en græsk vin med hjem

På roadtrip til landsbyerne for unikke souvenirs

Når du har udforsket butikkerne i Zakynthos by, kan du leje en bil eller tage en taxa. I hver enkelte landsby på øen er der butikker med forskellige specialiteter og souvenirs. Lige uden for Zakynthos by finder du forskellige pottemagere med deres eget værksted. Du kan se kunstnerne arbejde og eventuelt også selv deltage i en sjov workshop. Tag din egen vase med som en unik souvenir. Den autentiske bjerglandsby Volimes er virkelig et besøg værd. Her finder du særlige butikker, hvor du også kan snakke med de lokale og komme i helt tæt dialog med dem. Og hvorfor det er så specielt? Indbyggerne i landsbyen her sælger deres ting lige foran deres hus ved hoveddøren. Volimes er også kendt for sine smukke håndlavede vægtæpper og tæpper. Det er virkelig en unik shoppingoplevelse at besøge denne lille hyggelige landsby!

De farverige, håndlavede tæpper

De farverige, håndlavede tæpper

Får du også lyst til at shoppe på Zakynthos? Book en ferie til Zakynthos By hos Sunweb og find de bedste butikker i Zakynthos by på egen hånd. I denne blog kan du se mine favoritindkvarteringer på Zakynthos. Book for eksempel en All inclusive ferie på Zakynthos. Vil du også gerne opleve andre ting på dit græske eventyr, så frygt ej. Zakynthos er en alsidig ferieø med mange smukke strande med rigtig gode dykkeroplevelser. Hvilkke seværdigheder og shoppingsteder vil du besøge først? Og hvilke shoppingfund og souvenirs vil du tage med hjem?

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
04 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar