Forfatter |Publiceret den 04 marts, 2024|3.6 min læsning|

Uanset om du stadig er i gang med bleer eller netop har hentet endnu en creme mod dine børns teenagebumser – en ferie med børn er bare anderledes end en rejse uden børn. Men ikke mindre sjov! Leder du efter en god familiedestination i Spanien? Vi har samlet de sjoveste familieaktiviteter på Costa Brava til dig. På Costa Brava i Spanien vil du helt sikkert opleve en uforglemmelig ferie med dine børn! Hos Sunweb kan du udforske det store udvalg af familievenlige rejser til Costa Brava, Spanien.

Verdensby ved Costa Brava: Barcelona

Fra Costa Brava er et besøg i Barcelona en perfekt udflugt for hele familien. Med stranden, zoologisk have og den sjove svævebane (Teleférico de Montjuïc) vil det glæde ethvert barn – og enhver forælder – med en dag i Barcelona. Kombinationen af legeplads og caféer finder du også overalt, ideelt for både børn og voksne! Bag de berømte Ramblas er der for eksempel den hyggelige Plaça de Vicenç Martorell-plads. Omgivet af caféer og resturanter med en legeplads i midten. Eller slå dig ned i den smukke bypark Parque Joan Miró, lige bag Plaza España. Vil du gerne kombinere strand og legeplads? Udforsk Parc de la Barceloneta.

Besøg byen Barcelona

Besøg byen Barcelona

Costa Brava med børn: strand!

En spand og en skovl. Nogle gange er det alt, hvad der kræves til mange timers leg. Dejligt, ikke? Hvis strand er en uundværlig del af din ferie, så er Costa Brava helt perfekt. Her er udvalget af strande nemlig enormt. Lange sandstrande tæt på centrum med hyggelige restauranter eller små skjulte bugter mellem fyrreskove og klipper. Og hvem glæder sig ikke til at ligge udstrakt på et håndklæde på stranden og nyde solen og havbrisen? Især Blanes er et sjovt strandmål på Costa Brava med børn. Livreddere er godt repræsenteret der, og havet forbliver lavt i lang tid.

Besøg den herlige strand i Blanes

Besøg den herlige strand i Blanes

Udflugter med børn på Costa Brava: Parc polivalent Francesc Macià

Malgrat de Mar er et populært feriested og et dejligt rejsemål for en strandferie på Costa Brava med børn. Ganske få minutters kørsel fra kysten finder du en temapark, som ikke alle kender til. Det er en (gratis) park fyldt med fantasifulde attraktioner i eventyrtema, picnic-områder og et amfiteater. I den tilhørende restaurant kan du nyde en lækker frokost eller spise en is. En perfekt aktivitet for børn i alderen 2-8 år. Men vi antager, at de ældre børn også vil finde det lige så sjovt!

Temaparken Francesc Macia, Malgrat de Mar, Spanien

Temaparken Francesc Macia, Malgrat de Mar, Spanien

Costa Brava med familien: opdag adventureparken

Zipliner, net, hængebroer, ziplines… har du sportslige børn, der kan lide lidt eventyr? Et besøg i en klatrepark er en super sjov og original aktivitet med børn. Og en dejlig afveksling fra de mange strande eller de smukke landsbyer, som Costa Brava er berømt for. Costa Brava har flere klatreparker, hvor du med garanti vil have det sjovt med hele familien. Besøg f.eks. Jalpi Aventura, en halv times kørsel fra Lloret de Mar. Lidt længere mod nord finder du Parc d’Aventura i Platja d’Aro. Denne klatrepark er med ni forskellige klatrebaner den største i Sydeuropa. En perfekt udflugt på Costa Brava med børn.

Tag dine børn med til en af de mange klatreparker i Costa Brava

Tag dine børn med til en af de mange klatreparker i Costa Brava

Som du kan se, kan du opleve en fantastisk ferie med din familie på Costa Brava. Spørgsmålet er bare: hvor længe kan i være væk? For der er så meget smukt og sjovt at se, og mange charmerende byer at udforske. Find din ideelle ferie til Costa Brava med børn hos Sunweb! Du finder også familievenlige afbudsrejser til Costa Brava, hvis du slet ikke kan vente med at holde ferie med de kære børn. Få mere ferieinspiration her: Hvad spiser man på en dag i Spanien?.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
04 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar