Forfatter |Publiceret den 26 februar, 2024|4.6 min læsning|

Overvejer du at tage på en familieferie med børnene? Rhodos i Grækenland er som feriedestination helt perfekt til en fantastisk familieferie. Her kan du se frem til dejlige og børnevenlige strande, hvor selv de mindste kan være med. Når du rejser på familieferie, så er børnene naturligvis i centrum og kræver børnevenlige faciliteter. Og når du rejser til Rhodos, så skal sole og stranden naturligvis også være en stor del af ferien. Dermed har vi sammensat en liste over børnevenlige strande på Rhodos, som alle er helt perfekte til en dag på stranden med familien og de små. Udforsk også det store udvalg af familievenlige hoteller på Rhodos her hos Sunweb, eller se alle indkvarteringer på Rhodos.

1. Tsambika: En stor og bred sandstrand

Der er bestemt ikke mangel på smukke strande på Rhodos. Tsambika ligger på østkysten af Rhodos og har en stor og meget bred sandstrand. Havbunden på stranden er meget flad og behagelig at gå på. Her finder du ikke sten og andre ubehagelige genstande på strandens sandbund, perfekt for de små sarte børnefødder. Vandet inde ved sandstranden er også dejlig roligt, igen, perfekt til de mindste børn. Der er flere oppustelige vandrutsjebaner i havet, så der er garanteret vandglæde og masser af sjov for børnene. Her kan de ældre børn give den mere gas og nyde timevis af sjov, og muligvis møde nyhe bekendtskaber fra rundt om i verdenen. I mens kan du nyde den spektakulære udsigt over de smukke grønne bakker og imponerende klipper fra din liggestol på stranden. I kan også vælge som familie at tage en svømmetur alle sammen, sammen, ud i bølgen blå.

Besøg den skønne Tsambika strand på Rhodos

Besøg den skønne Tsambika strand på Rhodos

2. Tæt på Rhodos By: Faliraki

Du behøver ikke rejse langt væk fra Rhodos By for at finde mange smukke strande på Rhodos. Cirka 15 km syd for Rhodos By finder du den populære og børnevenlige strand Faliraki. Badebyen har endda fået det Blå Flag-certifikat. Det betyder, at du er garanteret en ren og sikker strand med brusere og toiletter, der regelmæssigt rengøres. Perfekt når du rejser med børn. Stranden skråner langsomt ned mod havet, så den er perfekt til at bygge uendeligt mange sandslotte og finde muslingeskaller i de rolige bølger. Se vores brede udvalg af all inclusive hoteller og andre former for indkvarteringer i Faliraki.

I Faliraki kan du også besøge The Water Park. Et vandland med mange spændende vandattraktioner og vandrutsjebane for børn i alle aldre. Vi har endda placeret The Water Park på Rhodos på vores top 9 liste over de sjoveste vandlande i Europa, og det er bestemt ikke uden grund. Hvis du er i Faliraki med dine børn, så overrask dem med en dag i dette helt vidunderlige vandparadis.

3. Masser af plads på Afandou strand

Afandou Strand, beliggende mellem byerne Tsambika og Faliraki, er en af de længste, bredeste og bedste strande på Rhodos. Her er der altid masser af plads, og du vil altid kunne finde et ledigt spot til dig og familien. Og der vil være plads til at børnene kan lege i sandet og boltre sig uden at genere eventuelle andre strandgæster. Glem ikke at pakke vandskoene til de mindste, for der en risiko for områder med småsten på denne strand. Grundet der ikke findes lige så mange store hoteller lige i nærheden af denne strand sammenlignet med mange andre steder på Rhodos, så er stranden også mindre turistet.

Tæt på stranden ligger den hyggelige og gamle landsby med traditionelle taverner, hvor du kan nyde den lækre græske mad. Vil du gerne læse meget mere om hvor du finder de bedste restauranter på Rhodos? Så læs også denne blog: Opdag de bedste restauranter på Rhodos. Et lille fun fact til dig: du kan bruge turisttoget som transport mellem centrum af Afandou og stranden.

Afandou strand, endnu et godt bud på en børnevenlig strand på Rhodos

Afandou strand, endnu et godt bud på en børnevenlig strand på Rhodos

4. Den gyldne strand: Agathi Beach

Hvis du leder efter smukke strande på Rhodos, er denne strand et rigtig godt bud. Agia Agathi er også kendt som ‘The Golden Beach’, takket være det skønne syn af denne dejlige sandstrand. Du befinder dig blandt de lokale familier, der ligesom dig nyder selskabet eller en god bog, mens børnene leger i bølgerne i det lave hav. Det er en overskuelig og velorganiseret strand, hvor du kan leje liggestole og parasoller. Tip: Tæt på stranden finder du to mindre bugter med klippekyster. Her kan du snorkle!

Udsigten over Agathi Beach

Udsigten over Agathi Beach

Skal Rhodos være din næste destination for den perfekte ferie med familien? Så gå med det samme på opdagelse i Sunwebs store udvalg af afbudsrejser på Rhodos, i Grækenland. Søger du endnu mere inspiration inden din rejse går mod den græske ø Rhodos, så læs også denne blog: De 5 smukkeste steder på Rhodos. Vil du også gerne udforske andre græske øer, få mere viden om de andre græske øer her: Rundrejser i Grækenland. Skab ferieminder med dem du elsker aller højest.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
26 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar