Forfatter |Publiceret den 23 januar, 2024|3.8 min læsning|

Grækenland er et alsidigt land med utallige øer og en rig historie. Med en rundrejse i bil kan du i dit eget tempo opdage de smukkeste regioner og de helt unikke steder. Derfor anbefaler vi, at du lejer i bil i Grækenland. Leg med muligheden om at hoppe fra ø til ø eller tag på en uforglemmelig dagstur på fastlandet. En rundrejse i Grækenland vil du huske for livet! Er du nysgerrig efter mere viden? Disse steder er uden tvivl et must at opleve.

Tag på rundrejse i Grækenland med bilen

Udforsk Grækenland, landet hvor antikken møder moderne charme, og byder dig velkommen til en rundrejse fyldt med historie, ø-eventyr og uforglemmelige øjeblikke. Hvordan gør du det bedst? Med en bil! Med bilen kan du let køre til de utallige arkæologiske seværdigheder og de autentiske tavernaer. Selv til en traditionel sol- og strandferie er Grækenland det perfekte valg. Besøg f.eks. Lefkas eller Zakynthos. Læs også vores blog om de 10 smukkeste oplevelser på Zakynthos. Det varme klima med solrige somre er ideelt til dagsture rundt på de adskillige øer. Det bedste af det hele er, at der sejler både imellem mange øer, som kan transportere dig fra en ø til en anden. Er du på udkig efter eventyr? Så kan du få pulsen op i, i de høje bjerge på Kefalonia eller under en jeepsafari på Rhodos.

Tag bilen rundt og oplev naturen

Tag bilen rundt og oplev naturen

Personlig opdagelsesrejse på øen Kreta i Grækenland.

Kreta kan du tage på roadtrip i dagevis. Denne livlige ø er fyldt med autentiske landsbyer, smukke strande og eventyrlige naturområder. Tag et besøg i gennem den græske by Rethymnon eller Agios Nikolaos, der på mange måder minder om den franske riviera. Samaria Gorge er en vandretur der tager dig igennem den smukkeste kløft. Samariakløften strækker sig cirka over 16 kilometer, så sørg for at have passende  fodtøj. Husk at medbring drikkevarer og mad til den lange, men utroligt smukke vandretur. Har du mere lyst til sol, hav og strand? Så vil Elafonissi Beach eller Bálos føles som et sandt paradis for dig. Det smukkeste område på øen finder du mellem Matala og Chania. Et nærmest urørt perle, som du lettest kommer til med bilen.

Besøg en af de mange smukke strande på øen Kreta

Besøg en af de mange smukke strande på øen Kreta

Smag på kulturen hos de lokale

Den græske gæstfrihed oplever du bedst ved at opsøge de lokale. Tag til en traditionel græsk taverna og lad dig forkæle med de mange mezzes, vegetariske retter og hjemmelavet ouzo. De er stolte af deres kultur og serverer med samme kærlighed den dyreste hummer som bedstemors simple kødboller. Tip: Sørg for at kunne sige nogle få græske ord som ‘kalispera’ og ‘efcharisto’. Det sætter de lokale stor pris på.

Smag på den græske lokale mad, mezze

Smag på den græske lokale mad, mezzes

Opdag de mange græske øer som f.eks. Kos

Vidste du, at Grækenland har over 2000 øer? Kun 800 af øerne er navngivet, og det er langt fra dem alle de er beboet, faktisk er det kun 140 af øerne der beboet. Der er så meget at opdage! På øen Kos finder du den karakteristiske græske kultur. Specielle udgravninger og hyggelige gader og pladser. Kos by er kernen af øen, grundet den afslappede atmosfære minder beyn om en lille badeby. Der er masser at opdage med en lejebil, men vidste du, at Kos også er en ægte cykelø? Øen er ret flad, og de fleste cykelstier løber langs kysten. Sjovt at vide: Ved vores indkvarteringer i Kos by og Tigaki får du gratis 3 dages cykelleje med i dit ophold. Så kan du på cyklen opdage de allerhyggeligste steder!

Tag på en guidet cykeltur rundt på øen Kos

Tag på en guidet cykeltur rundt på øen Kos

Er du på udkig efter en dejlig indkvartering på en af øerne, måske øen Rhodos er lige noget for dig? Med over 2000 græske øer er der mere end rigeligt at vælge mellem, hvor skal man starte? Hos Sunweb kan du se vores brede udvalg af indkvarteringer til rundrejser i Grækenland for en uforglemmelig ferie i det græske. Derudover finder du også et stort udvalg af afbudsrejser til Grækenland.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
23 januar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar