Forfatter |Publiceret den 15 februar, 2024|6.7 min læsning|

Til dem der tror, at vandlande kun er sjove for børn, tager grueligt fejl. Europa har faktisk utroligt mange sjove vandlande, som du absolut bør besøge mindst én gang! Hvad siger du til Europas aller største vandland, Siam Park på Tenerife? Eller Water Planet i Alanya, med hele 27 vandrutsjebaner, hvor du kan suse ned ad dem igen og igen og igen? Uanset om du er ung, gammel, med eller uden familie: et vandland er en fantastisk udflugt under din solferie. Har du stadig ikke valgt din feriedestination? Lad dig da inspirere nedenfor af de 9 sjoveste vandlande i Europa. Hos Sunweb kan du finde skønne indkvarteringer i Europa.

1. Europas største vandland: Siam Park på Tenerife

Tenerife er på mange måder en guddommelig ø at opholde sig på. Her finder du europas største vandland – Siam Park – et helt igennem magisk vandparadis. Parken ligger i Costa Adeje-regionen og har mange rekorder og titler i rygsækken. Siam Park er den stolte ejer af verdens længste flodstrøm og de højeste kunstige bølger for surfentusiaster. Er du træt af at svømme, surfe og rutsje ned ad vandrutsjebanerne? Så slap af på en dejlig solseng på stranden inde i Siam Park og nyd den spanske sol. Læs mere om Tenerife her: De 6 bedste oplevelser på Tenerife. Du kan også udforske vores store udvalg af indkvarteringer på Tenerife.

Oplev de vilde vandrutsjebaner i Siam Vandpark på Tenerife

Oplev de vilde vandrutsjebaner i Siam Vandpark på Tenerife

2. PortAventura Caribe Aquatic Park i spanske Costa Dorada

PortAventura Caribe Aquatic Park er for vovehalse og modige sjæle. Parken åbnede tilbage i 2013 og har verdens højeste fritfaldsrutsjebane. Dios mío! På 6 sekunder dykker du hurtigere end lyset 31 meter ned. Her kommer du altså helt dybt ned! Vandlandet ligger på Costa Dorada i Spanien. Her finder du ikke kun kilometerlange sandstrande og smukke vinmarker, men også små landsbyer, natteliv i byen Salou og en ægte palmeboulevard. Som kulturinteresseret kan du besøge byen Reus, hvor kunstneren Gaudí blev født. Se alle vores indkvarteringer i Costa Dorada.

3. Water Planet i AlanyaTyrkiets Sydkyst

Er du eller dine børn vilde med vandrutsjebaner? Så kan I forkæle jer selv med en udflugt til Water Planet i Alanya; her finder du hele 27 vandrutsjebaner. Der er altså mere end rigeligt at opleve her. Dennee park ligger lige ved havet og tilbyder noget for enhver smag: fra en udfordrende River Rafting bane og et turbulent bølgebassin til dejlige afslapningsmuligheder ved poolen eller på stranden. Hos Sunweb finder du et bredt udvalg af indkvarteringer i Alanya.

5. Water World på Cypern

Water World på Cypern har allerede vundet adskillige internationale priser og blev i 2019 kåret af det tyske Travelcircus som et af de bedste vandlande i Europa. I dette vandland er der virkelig value for money sammenlignet med mange andre vandlande. Water World på Cypern er en topattraktion for vandelskere og familier, der søger sjov og spænding under solen. Fra adrenalinpumpende rutsjebaner til afslappende lazy rivers og bølgepools er der noget for enhver smag og enhver alder. I Water World kan du føle dig som en ægte græsk gud eller gudinde i The Fall Of Icarus, Poseidon’s Wave Pool og Apollo’s Plunge. Uanset om du er på jagt efter actionfyldt eventyr eller bare vil slappe af og nyde solen, er Water World det perfekte sted at tilbringe en sjov dag med familie og venner på Cypern. Udforsk alle Sunwebs rejser til Cypern.

Find vandsjov for selv de mindste

Find vandrutsjebaner og børnepools til de mindste

6. Water Park på den græske ø Rhodos

Gå ombord på piratskibet med dit barn, sus ned ad en af de mange rutsjebaner eller stig ind i en ægte tragtrutsjebane (tornado-rutsjebane). Søger du et adrenalinkick så kast dig ned ad Turbo Slide, en stejl og hurtig rutsjebane, eller drej rundt i Space Bowl, hvor du ender i en stor hvirvel. Der er også Twister-rutsjebanen, der giver en spændende tur ned ad snoede vandrutsjebaner. For de yngre besøgende er der specielle børnevenlige områder, hvor de kan plaske og lege sikkert under opsyn af kyndigt personale. Efter alt den adrenalin er det tiltrængt med noget pause, her kan du passende tage en tur i Lazy River, eller lægge dig på en solseng og likge komme helt ned i gear igen.  Se Suwebs udvalg af rejser til Rhodos, Grækenland.

7. Aqualandia på Costa Blanca, Spanien

Når vi siger Costa, siger du Blanca – Costa Blanca. Hvis du er på Costa Blanca, skal du helt sikkert besøge Aqualandia. Denne vandpark er bygget på bjergkæden Sierra Helada og har en af Europas højeste og stejleste vandrutsjebaner. Først bestiger du det 30 meter høje tårn for derefter at lave et frit fald ned. Prøv også “Verti-Go”, en serie af ekstremt stejle og hurtige rutsjebaner, der giver en adrenalinfyldt oplevelse med hurtige sving og stejle fald. En anden populær attraktion er “Splash”, en gigantisk bølgevandrutsjebane, hvor du suser ned ad en stejl bakke og lander direkte ned i en stor pool, hvilket skaber en enorm splash-effekt. For dem, der foretrækker en mere afslappende oplevelse, tilbyder Aqualandia også “Niagara”, en langsomt flydende flod, der giver dig muligheden for at slappe af og nyde udsigten over vandparken. Der er også “Amazonas”, en børnevenlig sektion med mindre rutsjebaner og plaskeområder, der er perfekte til de små. Der er altså sjov og spænding for besøgende i alle aldre. Fra stejle og hurtige rutsjebaner til rolige floder og bølgepools er der noget for enhver smag.

Aqualandia er perfekt til en dag med familieunderholdning under solen og tilbyder også faciliteter som mad- og drikkeområder, butikker og solsenge til afslapning mellem turene. Opdag alle vores rejser til Costa Blanca, Spanien.

Uanset om du rejser med eller uden børn, så byder et vandlad på sjov for alle aldre

Uanset om du rejser med eller uden børn, så byder et vandlad på sjov for alle aldre

8. Star Beach vandland på den græske ø Kreta

I Chersonissos på Kreta finder du det berømte vandland Star Beach. Som navnet nok hentyder til, så har dette vandland direkte adgang til stranden. Med en bred vifte af vandaktiviteter og underholdningstilbud tilbyder Star Beach sjov for hele familien. Parken har blandt andet børnebassiner og legeområder, spændende vandrutsjebaner, et imponerende bølgebassin og et afslappende spa-område. Udover vandaktiviteterne kan du også nyde livemusik, DJ’s og beach parties på Star Beach. Det er det perfekte sted at tilbringe en solrig dag med sjov og afslapning ved stranden. Besøg Sunweb og tjek alle indkvarteringerne på Kreta ud.

9. Slide & Splash på den portugisiske Algarve-kyst

Algarve-kysten er i sig selv en fantastisk feriedestination takket være de smukke sandstrande, høje klipper og den altid strålende portugisiske sol. Men din ferie i Algarve er ikke komplet uden et besøg i Slide & Splash-vandlandet i Estômbar! Prøv vandforlystelsen Black Hole, hvor du sidder i en gummibåd mens du dykker ind i mørket. Her finder du også et bølgebassin, hvor du kan lade vandet skubbe dig frem og tilbage. Vil du have fart over feltet? Prøv Kamikaze, som er en dobbelt rutsjebane der er 25 meter høj. Hvem vil du helst rutsje om kap med? Lyder dette som det perfekte sted for dig? Så book din rejse til Algarve-kysten hos Sunweb.

Besøg vandlandet Slide & Splash på Algarve-kysten, Portugal

Besøg vandlandet Slide & Splash på Algarve-kysten, Portugal

Book din solferie i Europa hos Sunweb. Hos Sunweb tilbyder vi et stort og varieret udvalg af lejligheder, hoteller, villaer og ferieparker spredt over hele Europa, uanset om du rejser alene, med venner eller med hele familien. Så søg og book din ferie allerede nu og sæt forventningerne til din kommende solferie. Ønsker du at få lidt mere inspiration først? Så kan du også læse denne blog: De 5 smukkeste feriesteder i Europa.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
15 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar