Forfatter |Publiceret den 28 februar, 2024|4.4 min læsning|

Har hverdagen fået samme farve som bagepapir fra den nærliggende discountbutik? Så er det på tide at sparke liv i tilværelsen igen! Tag en pause fra hverdag, og nyd en skøn kæresteferie i sneen. Her kan du udforske tre af vinterens mest romaniske skiferier, så du er klar til at overraske kæresten med en romantisk skiferie. En ferie slår altså både blomster og chokolade med mange længder, når det kommer til romantiske overraskelser. Udforsk disse 3 romantiske hoteller i sneen, og book hos Sunweb den perfekte skirejse til dig og din eneste ene.

Overrask din partner med en skiferie for to

Overrask din partner med en skiferie for to

Résidence Arc 1950 Le Village i Les Arcs

Åben pejs, behageligt møblement og charmerende bjælkehytte-stil er bare nogle af de ting, som kendetegner Résidence Arc 1950 Le Village. Her kan I putte foran pejsen, mens sneen ligger i en tung dyne uden for vinduer. Dagene kan bruges på at opleve skiområdet omkring Les Arcs, som byder på et væld af smukke, velpræparerede pister. Eftermiddagen kan med fordel bruges på at nyde nogle af de skønne wellness-faciliteter, som er tilknyttet lejlighederne. Her kan I tage en svømmetur i den opvarmede udendørs pool, nyde en omgang parmassage eller blive varmet godt igennem i det tyrkiske bad. Når I bestiller et ophold på Residence Arc er det muligt at tilkøbe halvpension. I kan dog også vælge at gå på opdagelse i Les Arcs’ mange gode restauranter. Les Arcs 1950 er en forholdsvis nybygget bydel, hvilket bestemt ikke gør den mindre charmerende. Les Arcs er en bilfri by, som indbyder til en gåtur hånd i hånd. Den er designet af de arkitekter, som også står bag Disneyland i Paris, og den eventyrlige atmosfære findes over alt i byen.

Læs meget mere om skiferie i Les Arcs her: Opdag de 4 hyggeligste landsbyer i Les Arcs.

Book skiferien og bo på Résidence Arc 1950 Le Village

Book skiferien og bo på Résidence Arc 1950 Le Village

 Résidence Aiguille Lodge i Les Deux Alpes

Résidence Aiguille Lodge består af dejlige lejligheder bygget i den smukke, traditionelle Savoyard-stil, med masser af træ og kampesten. Lejlighederne ligger med direkte adgang til pisterne, så I har rig mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i det hvide landskab. Lejlighederne ligger desuden kun 300 meter fra centrum af Les Deux Alpes, så tag hinanden i hånden og nyd den smukke gåtur ind til byens midte. I kan også vælge at bruge noget af ferien på at slappe af i de tilhørende wellness-faciliteter. Opholdet på Résidence Aiguille Lodge kan bestilles med All inclusive, så I er sikret ren forkælelse i hele ferien. Les Deux Alpes byder selvfølgelig på fantastisk skiløb, men der findes også andre måder, hvor på I kan nyde det storslåede landskab. Nyd fx en tur i det idylliske landskab med en hestetrukket kane eller gå all-in, og bestil en helikoptertur med udsigt over det smukke Les Deux Alpes. Résidence Aiguille Lodge er et godt udgangspunkt for en romantisk ferie i Les Deux Alpes, og så får du rigtig meget for pengene.

Er du også vild med en god afterski? Invitér din partner på en drink og en god omgang afterski efter en lang dag på pisterne. Her finder du Top 5 barer til afterski i Les Deux Alpes.

Book din indkvartering på Résidence Aiguille Lodge

Book din indkvartering på Résidence Aiguille Lodge

Hotel Strass i Mayrhofen

Det sidste bud på en romantisk skiferie skal findes i Mayrhofen i Østrig. Hotel Strass ligger midt på Mayrhofens hovegade og er det perfekte valg, hvis I gerne vil kombinere godt skiløb med alle byens spændende tilbud. Her bor I i lyse, rummelige dobbeltværelser med adgang til Hotel Strass’ dejlige wellness-afdeling. Her jacuzzi, dampbad og fitness, samt mulighed for at bestille en afslappende omgang massage. Et ophold på Hotel Strass er inklusiv god halvpension bestående af morgenmadsbuffet og 4-retters middag. Hotel Strass’ centrale beliggenhed, lige i centrum og med kun 50 meter til liften sikre en ferie fuld af gode oplevelser. Her er især masser af stemningsfuld afterski, og hvis romantikken virkelig skal være i højsædet, så bør I hive en aften ud til at besøge den smukke ”The White Lounge”, som er Mayrhofens isbar.

Læs meget mere om skiferie i Østrig lige her: De 5 mest spændende pister i Mayrhofen eller her Bedste afterski steder i Østrig.

Stå på ski i Østrig og bo på Hotel Strass

Stå på ski i Østrig og bo på Hotel Strass

Er du blevet inspireret til en romantisk skiferie? Det forstår vi virkelig godt! Der er intet bedre end at forkæle dem vi elsker allermest. Du kan allerede i dag booke din romantiske skiferie til Les Deux Alpes her hos Sunweb. Og, det er bestemt ikke uden grund at Sunweb så mange gange har vundet prisen “Verdens Bedste Skirejsearrangør“. Vores fornemmeste opgave er nemlig at give dig den perfekte ferie, så vi sammen kan skabe ferieminder for livet.

Hej! Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine eventyr. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene, med familie samt med venner og kollegaer. Ferie betyder at tage tingene i mit helt eget tempo. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til endnu en rejse.
28 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar