Forfatter |Publiceret den 12 marts, 2024|2.8 min læsning|

Specielle ruter, udfordrende pister, snehaver for børn og hyggelig afterski. Hvis du er en stor fan af ski, så begynder det nok allerede at krible i fingrene, bare ved tanken om dette. Det populære skisted Wagrain ligger i regionen Salzburger Sportwelt – Ski Amadé i skiområdet Ski Amadé i Østrig. Det er et ægte must for enhver skielsker at prøve denne skidestination. Er du blevet nysgerrig? Så book din skiferie hos Sunweb, og lad din skiferie gå til Wagrain i Østrig.

Tag på skiferie i Wagrain i Østrig

Tag på skiferie i Wagrain i Østrig

1. Fleksible og solrige pister

Wagrain er det perfekte skisted for alle sneelskere! Med sine solrige pister, moderne skilifter og hyggelige, typiske østrigske landsby, byder Wagrain på optimale skiforhold. Snefald er næsten garanteret, og med pister på mindst 1500 meters højde kan du nyde fantastiske sneforhold hele sæsonen igennem. Derudover er Wagrain en del af Ski Amadé, hvilket giver dig adgang til flere skisportssteder med kun ét liftkort.

2. Eventyrlige pister for enhver skiløber

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren skiløber, så kan du finde masser af sjove pister i Wagrain. Skistedet tilbyder brede blå og røde pister samt udfordrende sorte pister for de modige. Med let adgang til skilifterne fra de fleste hoteller og lejligheder kan du hurtigt komme ud på pisterne og opleve spændingen ved at suse ned ad bakkerne.

Er du nybegynder, så læs med her: miniguide til liftene, lynguide til pistekortet og checkliste til din skiferie.

Skiliften inden for gåafstand i Wagrain

Skiliften inden for gåafstand i Wagrain

3. Ski-tours og trofæer

Oplev skiløb på en helt ny måde med specielle ruter og tours i Wagrain. Følg i skisporene på den legendariske skiløber Hermann Maier og opdag de smukkeste udsigter i det imponerende bjerglandskab. Vær med i ‘Snow Space Salzburg Challenge’ og vind trofæer ved at fuldføre udfordrende ruter gennem bjergene.

4. Familievenlige aktiviteter

Wagrain er også det perfekte sted for familier på skiferie. Med sin børnevenlige skiskole, børneområder på pisterne og sjove snowparks kan børnene få masser af skisjov og lære at stå på ski på en sjov og sikker måde. Familier kan også nyde de brede og rolige familiepister og opleve skiløb sammen i det smukke bjerglandskab.

Opdag et hav af familievenlige aktiviteter i Wagrain

Opdag et hav af familievenlige aktiviteter i Wagrain

5. Hyggelig afterski og afslapning

Efter en dag på pisterne kan du nyde den hyggelige afterski stemning i Wagrain. Mens nogle foretrækker at slappe af med autentisk mad og drikke i de hyggelige berghytter, kan andre fortsætte festen på de mange afterski-barer ved skiliftene. Og hvis du har brug for at slappe af efter en dag på ski, kan du forkæle dig selv med en tur i det store indendørs svømmebassin med sauna og solarium. Der er rigeligt at give sig til i skønne Wagrain.

Book din afbudsrejse til Wagrain allerede i dag og se frem til alle de skønne oplevelser der venter dig. Du kan finde indkvarteringer helt tæt på pisten eller bo i centrum af Wagrain. Valgmulighederne er mange, og det er op til dig selv at vælge lige netop den indkvartering du drømmer om.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
12 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar