Forfatter |Publiceret den 03 april, 2024|6 min læsning|

Val d’Isère ligger i skiområdet Tignes – Val d’Isère i Frankrig. Med sin meget høje beliggenhed er der garanti for sne her. Det er nogle helt episke forhold at stå på ski i. Med skiløb er ikke det eneste Val d’Isère er kendt for. Val d’Isère er også kendt og berygtet for deres helt utrolige afterski-scene, hvor der dag og nat udspilles en kæmpe fest. Val d’Isère er perfekt til dig der ønsker en festlig skiferie med enten venner eller familie. Find allerede i dag din grupperejse til Val d’Isère: skiferie med afterski og book din næste skiferie til Val d’Isère med Sunweb.

De fantastiske skiforhold i Val d’Isère

Val d’Isère er en af de mest berømte skidestinationer i Frankrig og Alperne generelt. Val d’Isère er en del af det enorme Espace Killy-skiområde, der også omfatter Tignes. Dette område tilbyder over 300 km pister og en bred vifte af terræn, der passer til skiløbere og snowboardere på alle niveauer, fra begyndere til erfarne. Ud over skiløb og snowboarding tilbyder Val d’Isère også en række andre vinteraktiviteter og begivenheder, blandt andet snesko, langrend, isklatring, hundeslædekørsel.

Val d’Isère har et moderne netværk af skilifte, herunder stolelifte, gondoler og kabinebaner, der giver let adgang til pisterne. Der er også skiskoler og børneområder for dem, der ønsker at lære at stå på ski eller snowboard, samt faciliteter som skileje, skiopbevaring og butikker.

På grund af sin høje beliggenhed og omgivende bjerge har Val d’Isère normalt fremragende sneforhold gennem hele skisæsonen. Sæsonen strækker sig typisk fra slutningen af november til begyndelsen af maj, selvom de bedste forhold normalt findes fra december til april.

Inviter vennerne med til skiløb og afterski i Val d'Isère

Inviter vennerne med til skiløb og afterski i Val d’Isère

Afterski og Val d’Isère går hånd i hånd

Val d’Isère er kendt for sit livlige afterski-miljø, der tiltrækker skiløbere og besøgende fra hele verden. Val d’Isère tilbyder regelmæssigt forskellige internationale arrangementer, fester og festivaler i løbet af skisæsonen, herunder koncerter, tema-nætter og konkurrencer. Men husk at tjekke lokale begivenhedskalendere og anbefalinger fra indfødte eller erfarne besøgende for at få det bedste ud af afterski-oplevelsen i Val d’Isère. Du kan også altid spørge vores guider til råds.

Hvorfor er Val d’Isère så populært blandt unge?

Val d’Isère har et ry for at have en ekstremt festlig afterski atmosfære. Barerne og klubberne er fyldt med energi, musik og glade mennesker. Det skaber en stemning af fest og sjov, der særligt tiltaler unge. Afterski i Val d’Isère giver unge en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, især andre unge rejsende og skiløbere. Den uformelle og festlige atmosfære gør det let at komme i kontakt med andre og skabe nye venskaber og bekendtskaber. Samlet set er afterski i Val d’Isère populært blandt unge på grund af den livlige atmosfære, de sociale muligheder, den kulturelle betydning og den samlede rejseoplevelse, det tilbyder.

Særligt i vinterferien er Val d’Isère velbesøgt af unge. I enten uge 7 eller 8 holder de danske skoler og gymnasier vinterferie. Hvilket vil sige der er mange der tager afsted med deres klasse, for at festee sammen i Val d’Isère. Det er også særdeles populært at tage herhen med sine studiekammerater og nyde nogle dage væk fra hjemmefronten. Så hvis du vil være garanteret den største fest, hvor du møder uendeligt mange festglade danskere, så skal du vælge at tage til Val d’Isère i vinterferien.

Val d'Isère er det perfekte sted for en grupperejse med vennerne

Val d’Isère er det perfekte sted for en grupperejse med vennerne

Lidt praktisk viden om afterski i Val d’Isère

Afterski i Val d’Isère finder sted primært i byens centrum, hvor flere barer og klubber tilbyder en festlig atmosfære. De fleste af disse steder er let tilgængelige til fods fra skiliftene og pisterne. Der er adskillige steder at vælge imellem for afterski i Val d’Isère. Nogle populære muligheder inkluderer La Folie Douce, Cocorico, Moris Pub, og Doudoune Club. Disse steder tilbyder ofte levende musik, DJ-sæt, og nogle gange endda udendørs forestillinger på terrasserne. Afterski begynder normalt omkring eftermiddagen, efter at skiløbet er afsluttet for dagen. Det fortsætter typisk ind i de sene timer på aftenen.

1. La Folie Douce

La Folie Douce er en ikonisk afterski-destination i Val d’Isère. De er kendte for deres levende atmosfære og spektakulære udendørs forestillinger på terrassen. Stedet tilbyder ofte live musik med et mix af moderne hits og klassiske partymelodier, der spilles af dygtige musikere og DJ’s. Du kan nyde din favorit drink og snacks i en festlig atmosfære med fantastisk udsigt over bjergene.

2. Cocorico

Cocorico er en anden populær afterski-destination beliggende i Val d’Isère. Stedet tilbyder levende musik og DJ-sæt, der spænder over forskellige genrer og stilarter, og skaber en energisk atmosfære. Cocorico har en hyggelig indretning og en rummelig terrasse, hvor gæsterne kan nyde deres drinks og danse til musikken.

3. Moris Pub

Er du mere til pub-stemningen, så er Moris Pub stedet for dig. Moris Pub er en velkendt bar i Val d’Isère, der er populær blandt skiløbere og besøgende for sin afslappede atmosfære og gode stemning. Stedet tilbyder ofte live musik og underholdning, herunder akustiske forestillinger og DJ-sæt. Moris Pub har en hyggelig indretning med træpaneler og et udvalg af drikkevarer, herunder øl, cocktails og spiritus.

Nyd en kold øl på Moris Pub efter en lang dag på pisterne

Nyd en kold øl på Moris Pub efter en lang dag på pisterne

4. Doudoune Club

Doudoune Club er en natklub i Val d’Isère, der tilbyder en mere klubagtig atmosfære og musikoplevelse. Stedet præsenterer ofte internationalt anerkendte DJ’s og værter temanætter med forskellige musikgenrer som EDM, hip-hop og house. Doudoune Club har en moderne indretning med imponerende lysshow og lydsystem, der skaber en festlig stemning for gæsterne.

Vil du gerne forsætte afterski-stemningen, så tag på Doudoune Club

Vil du gerne forsætte afterski-stemningen, så tag på Doudoune Club

Er du også blevet varm på idéen om en skiferie i de franske alper med vennerne? Det forstår vi godt! Dette er et sandt paradis for skiglade unge mennesker. Læs meget mere om skiferie i Val d’Isère her: skiferie til smukke Val d’Isère. Vil du gerne ned på pisterne i Val d’Isère hurtigst muligt? Så udforsk Sunwebs afbudsrejser til Val d’Isère med det samme. Se også alle Sunwebs skiferier til Frankrig. Du kan også udforske mange andre destinationer med en fuldkommen fantastisk afterski-scene. Opdag vores top 5 bedste byer til afterski. Uanset hvor du og vennerne vælger at tage hen, så må i ikke snyde jer selv for en ordentlig omgang med afterski.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
03 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar