Forfatter |Publiceret den 12 marts, 2024|5 min læsning|

Uanset om du rejser med familien eller dine erfarne skikammerater, vil alle finde deres nye yndlingspiste i skistedet Serfaus i Serfaus-Fiss-Ladis skiområdet. Men hvorfor bør tage på skiferie til det tyrolske Serfaus? I denne blog får du 5 grunde til at du skal stå på ski i Serfaus i Østrig. Book din skiferie i Serfaus i Østrig hos Sunweb og pak dine ski og lad os komme afsted!

1. Solrig, snesikker og moderne

Serfaus’ skisted er den perfekte kombination af sol, sne og højt beliggende pister. Selvom landsbyen ikke er snesikker grundet den solrige beliggenhed, er pistene det. Da alle pister ligger på mindst 1500 meters højde, har du her helt fantastiske sneforhold. Du kan stadig stå på ski eller snowboarde sent på sæsonen grundet de fantastiske forhold. Ud over snesikkerheden er skistedet Serfaus i Østrig også et hit grundet de gode faciliteter. Du finder alt fra moderne lifte til restauranter, hvor du kan nyde lækker mad. Du må ikke snyde dig selv for den østrigske lokale mad! Selv byen Serfaus er en hyggelig landsby med autentiske bjergskurvogne, hvor du kan nyde lokale specialiteter. Foretrækker du at spise på pisten, kan du også gøre det på de større pisterestauranter. Er du nysgerrig efter at se, hvordan stemningen er under afterski? Af de tre områder Serfaus-Fiss-Ladis vinder Serfaus, når det kommer til festligheder. Fra trendy barer til pubber og skihytter. Der vil ikke være meget tid til at sove på din skiferie i Serfaus.

Tag på skiferie til Serfaus

Tag på skiferie til Serfaus

2. Adrenalin på de sorte pister

Er du en erfaren skiløber? Så kan du finde gode udfordringer i Serfaus. Når du ser på antallet af røde og sorte pister, vil adrenalinen begynde at pumpe. Vil du gerne vide, hvilken en der er den stejleste piste i Serfaus? Så skal du prøve den sorte piste Pezidabfahrt. Med den imponerende udsigt over de smukke tyrolske bjerge suser du nedad. Grundet den høje beliggenhed står du på ski eller snowboard gennem det smukke landskab ofte med frisk, snehvid sne. Hvis du leder efter endnu mere udfordring under din sneferie i Serfaus, så tag en af de ikke-preparerede skiruter. Eller tag en god rød piste. Frommesabfahrt er helt fantastisk grundet den fantastiske udsigt. Den er et must for erfarne skiløbere.

3. Serfaus er også for begyndere

Står du stadig på ski for første gang? Eller er du på skiferie i Serfaus med erfarne skiløbere, men selv ikke så modig? Serfaus er et af de bedste skisteder for begyndere. De blå pister, du finder i Serfaus, er brede, ikke for stejle og dejligt overskuelige. Perfekte til nybegyndere. Hvor finder du de sjoveste blå pister i Sefaus? Det gør du omkring Komperdell. En piste, du ikke må gå glip af, er piste 148, Arrez-Non-Stop. Denne piste starter fra Pezid-skiliften, der er 2770 meter høj. Denne piste er stille, der er masser af plads, og på grund af den høje beliggenhed er snekvaliteten ofte fantastisk. Så du kan tage dig god tid til at stå på ski nedad i dit eget tempo. Dejligt, hvis du vil lære at carve i ro og mag.

Første gang på ski? Lær mere her: guide til pistekortet, miniguide til liftene og checklisten til din skiferie.

4. Ziplining gennem de smukke bjerge

Lyst til at prøve noget andet end at stå på ski eller snowboard i skisportsstedet Serfaus? Så prøv ziplining på Serfauser Sauser. Her flyver du 2000 meter ned gennem dalen i en hængekøje. Med vinden i håret føles det virkelig, som om du svæver over skibakkerne og skovene. Udsigten undervejs er betagende. Dit blik på de smukke sneklædte bjergtoppe er en, du ikke hurtigt glemmer, og for os den bedste måde at opleve naturen i Serfaus på. Det er også sjovt at se, hvordan det ser ud at stå på ski set fra oven. Kan dine børn ikke vente med at prøve ziplining? Fra 10 år kan de også være med. Har du højdeskræk eller vil du hellere holde dig tættere på jorden, så tag en vild tur på rodelbanen Schneisenfeger. Med spændende hop og sving har du selv hastigheden under kontrol. Klar, parat, start!

Rodelbahn i Schneisenfeger, Serfaus

Rodelbahn i Schneisenfeger, Serfaus

5. Skitimer for de små

Serfaus er også et populært skisted for familier. Serfaus har også vundet flere priser. Og det er ikke uden grund, for der er mange sjove skirelaterede aktiviteter for børn i Serfaus. Det begynder allerede med skiskolerne, hvor de små lærer at stå på ski gennem leg. Derudover kan de små lege og klatre i den sjove vinterspilleplads. Her finder du også en bane, hvor de modigste små kan køre rundt på en snescooter. Er du nysgerrig på, om din søde lille tumling også kan blive en skifanatiker? Selv de allermindste kan begynde at stå på ski i Murmlipark, midt i centrum af Serfaus. Der er også en sjov karrusel og en iglo til børn i alderen tre til fire år. Ung lærdom, gammel klog! Vil du selv ud på pisterne og have lidt alenetid? Så kan du efterlade dine børn i trygge hænder hos de gode og pålidelige børnepasningsservices.

Tag de mindste med på skiferien

Tag de mindste med på skiferien

Banker dit hjerte også hurtigere, når du læser om Serfaus? Det forstår vi skam godt at det gør. Med disse gode 5 grunde til at du skal stå på ski i Serfaus i Østrig, så er der ikke andet for end at komme afsted! I Serfaus finder du alt fra 3-stjernede indkvarteringer til luksuriøse 5-stjernede indkvarteringer. Udforsk Sunwebs afbudsrejser til Serfaus. Pak skiene med det samme.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
12 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar