Forfatter |Publiceret den 19 januar, 2024|3.8 min læsning|

Når du tænker på ski, tænker du så også på afterski? For mange mennesker er det, de ser mest frem til på deres skitur. Blot at nyde en drink sammen ved pisterne efter en dag på ski eller snowboarding. Østrig er en særlig populær destination, takket være sine fantastiske afterski-muligheder. For at hjælpe dig med at finde det skiområde, der passer bedst til dig, har vi sammensat en liste over de bedste afterski steder i Østrig. Hvilken bliver mon din favorit?

1. Gerlos

Gerlos har i årevis været en af de mest kendte og populære destinationer blandt skiløbere. Det er en af de højest beliggende landsbyer i Zillertal og dermed er der garanti for sne, men landsbyen er bedst kendt for sin afterski. Den er fuld af stemningsfulde barer, restauranter og natklubber som du kan vælge imellem, hvor festen ikke stopper før de tidlige morgentimer. Mange kendte kunstnere og DJ’s optræder regelmæssigt i Gerlos i løbet af skisæsonen.

2. Ischgl

Vil du på de allerbedste afterski-barer i Østrig så bør du ikke springe et besøg i Ischgl over. Pisterne i dette område er fantastiske, men deres afterski er endnu bedre. Det er ikke uden grund, at dette feriested ofte kaldes ‘Ibiza i Alperne’. Fra trendy barer til hede natklubber har Ischgl det hele. Øllet begynder at strømme tidligt på bjergstuen Paznauner Taja, mens de største hits og gamle favoritter buldrer ud af højtalerne. Gå ikke glip af et besøg på Kuhstall eller Trofana Alm under din ferie, ellers går du glip af den ultimative afterski-fest. Ischgl er stedet for alle afterski-elskere. Skål!

Opdag de mange barer i Ischgl, Østrig.

Oplev afterski på de mange barer i Ischgl, Østrig.

3. Sölden

Sölden er kendt for mange større internationale skikonkurrencer og har beliggenhed i Ötztal. Når man udforsker Østrig og dets imponerende gletsjere, er det uundgåeligt at nævne Sölden, hvor man støder på ikke én, men hele to gletsjere: Rettenbach og Tiefenbach. Begge disse gletsjere regnes blandt Østrigs største og mest imponerende gletsjerområder. Efter at have besøgt dem alle, har du fortjent en drink. Heldigvis er der masser af muligheder, du kan vælge imellem. Sölden har den perfekte kombination af hyggelige hytter ved pisterne og større natklubber nede i dalen. Mens du tager en pause fra ski eller snowboarding, kan du nemt få en drink på Eugen’s Obstlerhütte for eksempel. Hvis du stadig har energi til at danse bagefter, kan du tage til Fire & Ice, Söldens mest populære natklub. Der kan du feste, indtil du falder om!

Nyd en drink i bjergene i Sölden

Nyd en drink i bjergene i Sölden, Østrig

4. Kirchberg

Kirchberg bør ikke mangle på din afterski ønskeseddel. Den ligger i Kitzbühel-alperne, og er en af de få skilandsbyer, der kan matche de sjoveste afterski-steder. Udover at dens pister er meget velholdte, har landsbyen også en indbydende, international atmosfære. Store kunstnere fra hele Europa optræder der regelmæssigt. Boomerang er en af de mest populære pubber i Kirchberg, men tro ikke kun på vores ord. Hvornår skal du selv tjekke det ud?

5. Mayrhofen

Udover Gerlos har Zillertal endnu et trumfkort. Et af de bedste afterski-steder i Østrig er Mayrhofen. Udover de mange spændende pister summer atmosfæren i Mayrhofen af energi. Der er så mange fantastiske steder, at du næppe vil vide, hvor du skal begynde. Ice Bar er et populært valg, men Pilzbar eller Brück’n Stadl vil også gøre starten på din aften helt fantastisk. Vil du ikke have, at natten skal ende? Så vælg en af de mange natklubber i landsbyen. Glem ikke, at pakke dine dansesko! Dagen derpå kan du passende teste dine skievner af ved at afprøve nogle af de sværste pister, du finder i Mayrhofen; måske du endda er modig nok til at bestige Mayrhofens skræk: Harakiki?

Snup en kold øl ved pisterne

Snup en kold øl ved pisterne

Har du lyst til at opdage de bedste afterski steder i Østrig? Tjek Sunwebs indkvarteringer og book din skiferie allerde i dag. Hos Sunweb kan du også finde et stort udvalg af afbudrejser på din skiferie til Østrig. Er du blevet nysgerrig på Østrig og alle Østrigs ski mulgiheder, så kan du læse meget mere om de 5 bedste skisportsteder i Østrig. God skiferie!

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
19 januar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar