Forfatter |Publiceret den 12 marts, 2024|4.8 min læsning|

Kaprun i skisportsområdet Zell am See – Kaprun er en af de mest elskede vinterdestinationer i Østrig. Og det er med god grund! Her er der sne sikkerhed året rundt, alsidige pister, og udover at stå på ski er der masser af andre ting at lave. Udforsk dise 5 højdepunkter på skiferien i Kaprun, Østrig og gør dig klar til en uforglemmelig skiferie. Hos Sunweb kan du også udforske udvalget af skirejser til Kaprun i Østrig.

1. Masser af sne i Kaprun

Stoltheden i skistedet i Kaprun er den berømte Kitzsteinhorn-gletsjer, eller som de kender den: ‘the Kitz’. Gletsjeren er så høj, at der hele foråret, efteråret og vinteren er garanteret et smukt lag sne på toppen. Derudover er der mange snekanoner, der kan sørge for ekstra kunstig sne. Således vil der aldrig mangle sne. Dermed er Kaprun i Østrig et af de få skisteder, der har snesikkerhed året rundt. Fra midten af oktober til starten af juli kan du stå på ski og snowboarde her. Hvor fantastisk er det ikke? En ekstra fordel: Takket være den moderne 3K-Konnektion liftforbindelse kan du direkte fra centrum af Kaprun komme op på pisterne. Du behøver altså ikke bil og behøver ikke vente på skibussen. Og det giver mere tid i sneen. Det er skiferie der vil noget!

2. Alsindige pister

Vintersport i Kaprun er der rigeligt af. Du finder vintersportaktiviteter til enhver smag her. På det hyggelige Maiskogel-bjerg finder du mange brede blå pister velegnet til begyndere. Disse pister er tilgængelige for hele familien og perfekt til at øve sig i ro og mag. De mere erfarne skiløbere og snowboardere kan drage videre op til de sporty pister på gletsjeren. Professionelle ski- og snowboardhold kommer endda herhen for at træne. Tør du tage ‘Black Mamba’ pisten? Med en hældning på 63% er det områdets stejleste piste. Freestylers udfolder sig på piste nummer ét, hvor der er masser af hop at tage. Halvvejs kan du tage en schnaps på Ice Camp. Som er en hyggelig bar med en helt fantastisk udsigt. Har du ikke nok med de 61 kilometer pister i Kaprunt? Så er der Ski Alpin-skipas. Der får du også adgang til skiområderne Zell am See og Saalbach-Hinterglemm. Så har du hele 400 kilometer piste at udforske!

I Kaprun finder du alsidige pister

I Kaprun finder du alsidige pister

3. Andre vinteraktiviteter i Kaprun

Har du ømme muskler, og trænger til lidt afslapning, eller er du bare lidt træt af at stå på ski? Ingen bekymringer, der er masser at lave i Kaprun udover at stå på ski. Besøg en af de hyggelige restauranter eller caféer og nyd lækre østrigske retter. Har du virkelig været på skiferie, hvis du ikke har spist schnitzel eller kaiserschmarren? Den lokale og traditionelle mad i Østrig er en vigtig del af skiferien. Selvfølgelig kan du også bare begynde på afterski lidt tidligere. Skål! Foretrækker du at være aktiv? Så gå en tur gennem den betagende natur, besøg skøjtebanen eller tag på shopping i Zell am See. At skifte kulden ud med en dejlig varm spa er også en god idé. Tag f.eks. til Tauern Spa i Kaprun. Eller vælg en indkvartering med wellness og lad dig blive forkælet med en massage eller andre spabehandlinger.

Når du er på skiferie i Kaprun, så skal du smage kaiserschmarren

Når du er på skiferie i Kaprun, så skal du smage kaiserschmarren

4. Dutchweek: årets højdepunkt!

En dag i sneen i Kaprun slutter altid med hyggelig afterski. Kan du ikke få nok af afterski, og vil prøve mere end “bare” almindelig afterski. Så skal du prøve Dutchweek. Som er startskuddet til skisæsonen. Under dette fantastiske arrangement fester man mindst fire dage i hele Kaprun, både i landsbyen og på pisten. Fra livekoncerter til tyrolske fester og dj’s, der spiller, indtil solen står op. Og med ét armbånd kan du være med overalt, til alle festerne. Ingen bekymringer, den friske bjergluft er den bedste kur mod tømmermænd næste morgen. Har du lyst til en skiferie med den perfekte kombination af ski og fest? Så skal du helt sikkert sætte Dutchweek på din liste.

5. Eventyrlige skiforhold om natten

Det sidste af vores 5 højdepunkter på skiferien i Kaprun Østrig er helt klart skiløb om natten. Kan du slet ikke få nok af sneen? Intet problem! I Kapruns omgivelser kan du endda glide over det hvide guld efter solnedgang. Vi nævnte tidligere Ski Alpin-skipasset, hvor du ud over Kapruns pister også får adgang til skisportsområdet Zell am See. Her er det muligt at stå på ski om natten et par dage om ugen. Sus ned ad den oplyste bane gennem sneen og nyd den betagende udsigt over romantisk oplyste huse og gader i Zell am See om natten. Glem ikke at kigge op på den skinnende stjernehimmel. Et garanteret højdepunkt på din aktive vinterferie!

I Kaprun kan du prøve at stå på ski om natten

I Kaprun kan du prøve at stå på ski om natten

Hvad venter du på? Book din foretrukne indkvartering i Kaprun gennem Sunweb og gør dig klar til den komplette skiferieoplevelse i Kaprun. Vil du helst bo på en indkvartering lige ved pisten eller vil du hellere bo i centrum af Kaprun? Rejser du med familien på skiferie eller er det en romantisk ferie for to du planlægger? Uanset hvordan din drømmeskiferie ser ud, så har vi det rette match til dig. Sunweb tilbyder også et stort udvalg af afbudsrejser til Kaprun i Østrig.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
12 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar