Forfatter |Publiceret den 12 marts, 2024|3.3 min læsning|

Er du glad for at stå på ski? Fieberbrunn er en del af skiområdet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, et af Østrigs største sammenhængende skisteder. Her er der virkelig noget for enhver ski-elsker. Og du vil bestemt ikke komme til at kede dig på den fantastiske destination. Vil du med på en opdagelsesrejse? Så tag på skiferie i Fieberbrunn, Østrig.

Tag på skiferie til Fieberbrunn i Østrig

Tag på skiferie til Fieberbrunn i Østrig

270 kilometer vinterglæde

Fieberbrunn er ikke en stor og livlig turistby. Men det gør blot Fieberbrunn ideelt for blandet andet familier. Hele 70 skilifter forbinder landsbyerne Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn. Og det resulterer i intet mindre end 270 kilometer pister! Det vil sige der er mere end rigeligt at give sig til. Selv de mest garvede skiløbere vil elske at boltre sig her. Vidste du, at Fieberbrunn også er et ægte off-piste paradis? Tag på eventyr og nyd den fantastiske natur og det knirkende sneunderlag. Det er klogt at tage afsted med en erfaren guide. Guiderne kender området ind og ud og ved præcis, hvilke områder der er sikre. På den måde opdager du de smukkeste steder på sikker vis.

Sjove aktiviteter uden for pisterne

Har du fået nok af at stå på ski og snowboard? I skiområdet Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er der ikke kun masser at lave på pisterne, men også uden for dem. Prøv for eksempel den lynhurtige zipline ‘Flying Fox XXL’ i Leogang. Eller gå en tur på Baumzipfelweg. Denne vandrerute ved Hinterglemm er cirka fem kilometer lang. Halvvejs kommer du forbi de imponerende Golden Gate Bridge i Alperne. Dette er det perfekte sted at tage en pause og nyde den panoramiske udsigt over de omkringliggende bjerge. Her kan du passende også tage et billede og sende til familien eller poste på Instagram. Fieberbrunn tilbyder også masser af muligheder for skøjteløbere, snehikes, langrendsløbere og kælkere. Der er så meget at lave, at du helt glemmer tiden!

Gå en tur på Baumzipfelweg i Hinterglemm

Gå en tur på Baumzipfelweg i Hinterglemm

Skiferieparadis for børn

Det er ikke kun voksne, der har det sjovt i Fieberbrunn. Grundet det store udvalg af blå pister er dette område også meget populært blandt de mindste (og nybegyndere!) skiløbere og snowboardere. Du finder veluddannede skilærere i Fieberbrunn, som kan lære de små de nødvendige skifærdigheder. Efter et par timers undervisning har de ofte allerede fået teknikken på plads. Og er dermed klar til at prøve at komme ud på pisten. Der findes også masser af børnevenlige indkvarteringer i Fieberbrunn, perfekt til en familieferie. Dette er skistedet, hvor du og dine børn skal være denne vinter!

Hyggelig afterski-scene

Efter en aktiv dag i sneen er det tid til afslapning eller tid til at ordentlig omgang fest. En god afterski gør din skiferie komplet. Afterski i Saalbach-Hinterglemm er hyggelig! Men også i Fieberbrunn ved de, hvordan man holder en lille eller stor afterski-fest. I Fieberbrunn finder du hyggelige hytter, barer og diskoteker, hvor festen fortsætter til de sene timer. Men husk at komme i seng i nogenlunde tid, så du kan stå frisk og veludhvilet på de nypræparerede pister den næste morgen!

Nyd en god omgang afterski efter en lang dag på pisterne

Nyd en god omgang afterski efter en lang dag på pisterne

Har du lyst til at opleve skidestinationen Fieberbrunn med egne øjne? Så tag på skiferie i Fieberbrunn, Østrig. Udforsk allerede i dag vores sortiment af afbudsrejser til Fieberbrunn i Østrig, og find den rejse der passer bedst til dig. I Fieberbrunn finder du både 3-stjernede indkvarteringer og 4-stjernede indkvarteringer. Vælg den indkvartering der falder mest i din smag. Du finder også indkvarterninger direkte på pisten med ski in/ski out. Så du kan få mest muligt ud af din skiferie. Fieberbrunn har vitterligt det hele!

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
12 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar