Forfatter |Publiceret den 22 januar, 2024|3.9 min læsning|

I det østrigske Zillertal finder du skisportsstedet Mayrhofen: et sandt skiparadis. Landsbyen har hyggelige restauranter og en livlig afterski. Kombiner dette med det store udvalg af forskellige pister, og du har den ideelle destination til din skiferie. I denne blog kan du opdage de 5 mest spændende pister i Mayrhofen,  sådan så selv de ægte fartdjævle får deres andrenalinkick opfyldt.

1. Piste #34: Harakiri

I denne top 5 pister i Mayrhofen må den sorte Harakiri-piste absolut ikke mangle. Med en nedkørsel på 78% (!) er denne piste kun for skiløbere og snowboardere med en fremragende teknik og nerver af stål. Det er ikke uden grund en af de mest kendte og stejleste nedkørsler i Østrig. Tør du bestige Mayrhofens skræk? Sus nedad, kast et blik på den strækning, du har tilbagelagt, og find ud af, hvordan ultimativ eufori føles. Scor en T-shirt som souvenir i Harakiri-baren og pral med den under afterski. En præstation du kan være stolt af! At gennemfører Harakiri bliver uden tvivl højdepunktet på din skiferie i Mayrhofen.

Harakiri pisten i Mayrhofen

Harakiri, uundgåelig på listen over pister i Mayrhofen

2. Piste #15: Hvor hurtig er du?

De mange pister i Mayrhofens skiparadis ligger i højder fra 630 til 2500 meter, alle med udsigt over de smukke Alper. Med 142 kilometer af blå, røde og sorte pister er der mere end nok at vælge imellem. Men for rigtige fartdjævle kommer pist nummer 15 utvivlsomt som vinderen. Her kan du virkelig give den gas. Hvor hurtigt præcist? Takket være hastighedsmålingen finder du let ud af det. Lad os se, om du virkelig er så hurtig, som du troede! Tag kampen op med dine venner, eller sats på at slå din egen rekord?

3. Piste #10: Masser af plads

På denne lange nedkørsel kan du virkelig træde på speederen. Pisten er nemlig meget bred, så du har mindre besvær med eventuel trængsel, når du forsøger at slå din hastighedsrekord. Her er det let at opbygge en høj hastighed; piste nummer 10 er en rød piste og er dermed lige et niveau under den sorte piste. Det betyder, at pisten er ret stejl, men for en erfaren skiløber eller snowboarder er den til at klare. Så hvis du har stået på ski flere gange før og denne gang planlægger at stå på ski i det østrigske Mayrhofen, skal du helt sikkert prøve denne piste. Den har helt sikkert en god chance for at blive din nye favorit.

Prøv piste #10 og udfold dig på den store mængde plads

Prøv piste #10 og udfold dig på den store mængde plads

4. Piste #66: Fantastisk udsigt

Hvis du tager på skiferie i Mayrhofen, er piste 66 også en rigtig god anbefaling. På denne piste møder du under nedkørslen vekslende smalle og brede afsnit. Glid smidigt på dine ski eller snowboard gennem den betagende hvide sne på den store, bølgende piste. Af og til er det tid til lidt action med en spændende stejl hældning ind imellem. En fantastisk kombination, ikke? Dette er også en rød piste, så lidt erfaring er godt. Glem ikke at nyde de smukke omgivelser, mens du snowboarder eller står på ski i Mayrhofen. Denne piste kaldes også panoramavejen grundet dens unikke udsigt. Nedkørslen er ikke let, men absolut værd at anstrenge sig for.

Den røde piste #66 i Mayrhofen

Den røde piste #66 i Mayrhofen

5. Piste #12: Devil’s Run

Den sorte piste nummer 12 kaldes også ‘Devil’s Run’. Med sådan et navn kan du nok forestille dig, hvordan denne piste ser ud. Man siger, at dette er testen, inden du tager ned af Harakiri. Ikke underligt, at selv de bedste skiløbere og snowboardere tænker sig om to gange, før de begiver sig ud på denne piste. Men hvis du tør, er det med garanti en uforglemmelig oplevelse. Saml al dit mod og sus ned gennem sneen. Efter nedkørslen kan du dykke direkte ind i after-ski for at komme dig med en øl eller schnapps. Hæv dit glas og still dig selv det store spørgsmål: Harakiri, i morgen?

Er du en ægte eventyrlysten sjæl, der ikke kun søger sjov i nogle af de mest livlige after-ski-områder, men også ønsker at udforske pisterne i Mayrhofen? Så kan du booke din indkvartering i Mayrhofen hos Sunweb og selv opleve de 5 mest spændende pister i Mayrhofen. Så gør dig klar til pisterne. Hos Sunweb tilbyder vi også et stort udvalg af afbudsrejser til Mayrhofen.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
22 januar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar