Forfatter |Publiceret den 17 januar, 2024|4.4 min læsning|

Skiløb i Les Deux Alpes er ikke kun sjovt grundet de 200 kilometer pister, men også grundet deres fantastiske afterski-scene! Mens Frankrig normalt ikke er kendt for sit afterski-udbud, så skiller Les Deux Alpes-skisportsområdet sig virkelig ud. Du kan nyde afterski i Les Deux Alpes både på og uden for pisterne. Undrer du dig over hvilken bar du skal vælge? I denne blog vil du kunne læse mere om Top 5 barer til afterski i Les Deux Alpes, så du kan få den bedste skiferie med Sunweb i de franske alper.

1. La Grotte du Yeti

Er du ofte på ski og dermed også til afterski? Så er du sandsynligvis allerede bekendt med ‘Yeti Bar’, eller La Grotte du Yeti. Den populære Yeti Bar kan findes på 12 skisportssteder, herunder Les Deux Alpes. Efter en lang dag på pisterne er La Grotte du Yeti det perfekte sted at slappe af. Der bliver ofte spillet live musik, fra DJ’s til bands. Før du ved af det, danser du med til musikken! Hvad er det bedste ved Yeti Bar? Den er elsket af så mange forskellige nationaliteter. Så hvorfor ikke forbedre dine franske, tyske eller italienske færdigheder, mens du nyder en drink? Skål!

Dans med til livenmusikken på La Grotte du Yeti

Dans med til livemusikken på La Grotte du Yeti

2. De Prins van Oranje

Grundet sin internationale popularitet er Les Deux Alpes blevet en smeltedigel af forskellige kulturer. Har du lyst til at opleve noget nyt? Så gå ikke glip af De Prins van Oranje. Hollændere og danskere er notorisk kendt for altid at kunne få en fest op at køre. Besøg derfor den hollandske afterski-bar beliggende i gåafstand fra skiliften, hvilket gør den nem at nå efter en dag på ski. Den hollandske afterski-bar ligger inden for gåafstand til en skilift, så denne bar er nem at nå efter en dag med skiløb. Der arrangeres regelmæssigt begivenheder i De Prins, hvor du ofte finder folk, der danser natten lang. Har du brug for at slippe tøjlerne og slå dig løs? Så tag til De Prins van Oranje: stedet at være for afterski-elskere i Les Deux Alpes.

3. Pano Bar

Der er ikke noget bedre end at stå på ski direkte til en bar efter spændingen på pisterne. På Pano Bar i Les Deux Alpes kan du gøre netop det. Denne afterski-bar er beliggende i en højde af 2600 meter, hvilket betyder, at der hurtigt bliver travlt på solrige dage. Hvis du spørger mig, er den bedste form for afterski-drinks dem, der uddeles udendørs. Dans til rytmen fra højttalerne, mens du og dine venner suger de sidste stråler af solskin til dig. På andre barer i området finder du den typiske karaokeaften, men på Pano Bar finder du femstjernede DJ’s og musik, der kan få dig til at glemme alt omkring dig for en stund. Derudover har du en fantastisk udsigt over pisterne, landsbyen og de hvide sneklædte bjerge. Helt udkørt? Så kan du stå på ski tilbage eller tage Jandri Express.

Nyd de femstjernede DJ's der spiller live på Pano Bar

Nyd de femstjernede DJ’s der spiller live på Pano Bar

4. La Rotonde

Hvad kunne være mere bekvemt end afterski-drinks lige der ved pisterne? La Rotonde ved Le Diable au Cœur bringer drinks hen til dig! Og det er ikke alt, du kan også nyde lækre retter og gode vine på deres tilstødende restaurant. Fra din plads på den solrige terrasse kan du kigge ud over den smukke natur, landsbyen og skiløberne, der glider ned ad pisterne. Sjove events bliver oftest også arrangeret her, herunder live DJ’s, der er dedikerede og med garanti kan få dig op at danse. For at få den fulde afterski-pakke bør La Rotonde ikke mangle på din afterski-liste.

Nyd nogle drikkevarer med vennerne direkte på pisterne

Nyd nogle drinks med vennerne direkte på pisterne

5. L’Avalanche

Kan du slet ikke få nok af afterski-scenen i Les Deux Alpes? På L’Avalanche kan du danse, indtil solen står op. Det vil sige, hvis du stadig har energi efter alle de kilometer på pisterne, så er dette stedet. L’Avalanche er et velkendt navn blandt skiløbere i dette feriested. Der spilles mange forskellige typer musik, så der er noget for enhver smag. Du vil helt sikkert støde på rejsende fra hele Europa og måske endda forlade stedet med nogle nye bekendtskaber. Fra house-musik til fællessange til en spontan boogie-boogie –  tiden flyver afsted på L’Avalanche. Så hjem og smid skiene og skift til almindeligt tøj, husk at puds danseskoene så du er klar til en nat på L’Avalanche. Skulle det blive en meget sen aften? Bare rolig, den friske bjergluft vil vække dig på ingen tid næste morgen.

Dans til sent ude på natten på L'Avalanche bar

Dans til sent ude på natten på L’Avalanche bar

Er du klar til at opleve de absolut bedste afterski-barer i Les Deux Alpes med dine egne øjne? Hos Sunweb finder du nemt den perfekte skiferie for dig og vennerne. Oplev vores store udvalg af afbudsrejser til det franske alper allerede i dag.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
17 januar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar