Forfatter |Publiceret den 03 april, 2024|5.4 min læsning|

Drømmer du om at tilbringe dine næste ferie på ski i et betagende alpint landskab? Så er Val d’Isère i de franske Alper det perfekte rejsemål for dig! Beliggende i den smukke Tarentaise dal, byder Val d’Isère på en uovertruffen kombination af fantastisk skiløb, livlig afterski og charmerende alpelandsby stemning. Find allerede i dag din kommende skiferie i Val d’Isère her hos Sunweb og tag på skiferie til smukke Val d’Isère.

Skiløb i verdensklasse

Val d’Isère er en del af det enorme Espace Killy-skiområde, opkaldt efter den legendariske franske skiløber Jean-Claude Killy. Med over 300 km pister og en højde på op til 3456 meter byder området på udfordringer og eventyr for skiløbere på alle niveauer. Fra brede, velpræparerede pister for begyndere til stejle, off-piste terræner for de mere eventyrlystne, er der noget for enhver skientusiast i Val d’Isère.

Stå på ski i smukke omgivelser i Val d'Isère

Stå på ski i smukke omgivelser i Val d’Isère

Episk afterski-scene i Val d’Isère

Efter en dag på pisterne er det tid til at nyde Val d’Isères legendariske afterski-scene. Fra de berømte terrassefester på La Folie Douce til hyggelige barer som Moris Pub. Der er ingen mangel på underholdning og feststemning her. Sæt dine ski til side, træk i dine festsko og deltag i den festlige atmosfære. Dans til livemusik, nyd lækre drinks og fejr dagen med dine venner og medrejsende.

Læs også denne blog, hvori du kan læse meget, meget mere om afterski i Val d’Isère: Grupperejse til Val d’Isère: skiferie med afterski.

Charmerende Alpelandsby stemning

Udover skiløb og afterski tilbyder Val d’Isère også en autentisk alpelandsby atmosfære, der er fyldt med charme og karakter. Gå en tur gennem de brostensbelagte gader, udforsk de lokale butikker og cafeer, og oplev den hyggelige atmosfære, der gør Val d’Isère til et særligt sted at besøge.

Børnevenlige facilieter i Val d’Isère

Val d’Isère er ikke kun et fantastisk sted for erfarne skiløbere. Val d’Isère tilbyder også en række faciliteter og områder, der er velegnede til børn og familier. Der er flere børneområder, der er specielt designet til at lære børn at stå på ski sikkert og sjovt. Disse områder er typisk flade og har bløde bakker, der er ideelle til begyndere. Der er flere skiskoler i Val d’Isère, der tilbyder skiløbundervisning til børn i alle aldre og niveauer. Disse skiskoler har erfarne instruktører, der er specialiserede i at undervise børn. Ofte tilbyder de både gruppe- og private lektioner. Der er også flere pister i Val d’Isère, der er velegnede til familier med børn. Disse pister er typisk brede, velpræparerede og let tilgængelige fra byen eller skiliftene. Nogle skiområder i Val d’Isère har også dedikerede børneparker med sjove funktioner som børnevenlige skulpturer, små hop og legestrukturer, der giver børnene mulighed for at have det sjovt og forbedre deres skiteknik i en sikker og kontrolleret miljø.

Ud over skiløb tilbyder Val d’Isère også en række andre familievenlige faciliteter, herunder børneklubber, legeområder og børnepasningstjenester, der giver forældrene mulighed for at nyde skiløb eller afterski i fred, mens børnene er underholdt og passeret på.

Tag børnene med på en skiferie til Val d'Isère

Tag børnene med på en skiferie til Val d’Isère

Off-piste aktiviteter

Men skiløb er ikke den eneste aktivitet, du kan nyde i Val d’Isère. Tag en pause fra pisterne og udforsk de mange andre vinteraktiviteter, som området har at byde på. Prøv snesko vandring, langrend, isklatring eller hundeslædeture gennem det betagende alpine landskab. Uanset hvad du vælger, er der masser af sjove og spændende måder at opleve Val d’Isère på.

Det franske køkken 

En anden ting du absolut heller ikke må glip af på din ferie i de franske Alper, er det franske køkken. Dette køkken er ikke verdenskendte uden grund. Det franske køkken er kendt for sin rigdom, raffinement, variation, elegance og sans for detaljer. Det er i sin helhed en sand fornøjelse for smagsløgene. En gastronomisk oplevelse udover det sædvanelige. Du finder flere forskellige restauranter i centrum af Val d’Isère, hvor du kan opleve en fransk kulinarisk oplevelse.

Læs meget mere om det franske køkken her: Det franske køkken på din skiferie.

Hotel Ski Lodge

Dette 3-stjernede hotel er et sandt luksushotel som ligger i den roligere del af Val d’Isère. Værelserne er store og elegant indrettet med smagfuld dekoration. Hotellet tilbyder desuden en skøn spa- og wellnessafdeling, en førsteklasses restaurant samt en hyggelig og moderne bar med loungeområde. Pisterne ligger ca. 700 m herfra, og du kan også gå til centrum på få minutter. Den nærmeste kiosk og restaurant ligger inden for 50 m. Dette hotel er perfekt til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med komforten.

Skiferie i luksusklasse på Hotel Ski Lodge

Skiferie i luksusklasse på Hotel Ski Lodge

Chalet Cachoban

Dette er et yderst luksuriøst chalet, som er meget centralt beliggende. Chalet Cachoban byder på en generøs mængde af plads og en elegant indretning. De fritstående bjælker og den hyggelige pejs tilføjer en varm atmosfære, der inviterer til afslappende aftener efter en dag fyldt med aktiviteter i sneen. Derudover får du også her privat sauna, perfekt til at få varmen efter en lang dag i sneen. Her har du ca. 350 m til centrum og ca. 600 m til pisten.

Forkæl dig selv med en tur i den private sauna

Forkæl dig selv med en tur i den private sauna

Skiområdet Tignes – Val d’Isère er helt perfekt, uanset om du skal på familieskitur eller en grupperejse. Du vil bestemt ikke komme til at kede dig i disse fantastiske omgivelser med et utal af aktiviteter og muligheder. Val d’Isère er særligt populært at besøge i vinterferien, hvor tusindvis af unge kommer for at fejre at de har en uges fri. Er du blot vild med de franske Alper, så undersøg hele vores udvalg af skiferier til Frankrig.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
03 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar