Forfatter |Publiceret den 19 februar, 2024|4.6 min læsning|

Les Arcs er en populær destination i de franske alper. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over Mont Blanc, men også fantastiske pister med et solidt lag af ordentlig sne og et stort område med uendelige muligheder. Les Arcs ligger i regionen Les Arcs/Peisey-Vallandry i skiområdet i Pradiski, Frankrig. Helt bestemt en topdestination til din næste skiferie! Opdag de 4 hyggeligste landsbyer i Les Arcs, der alle ligger i forskellige højder og passer til forskellige behov. Pak dine ski og tag afsted med det samme!

1. Landsbyen Arc 2000: Til de eventyrlystne

Vi kan lige så godt fra start af afsløre, at tallet har noget at gøre med, hvor højt oppe i bjergene landsbyen ligger. Og som navnet, Arc 2000, måske allerede afslører, er det den højest beliggende landsby af alle fire landsbyer i Les Arcs. Da denne landsby ligger højest oppe i bjergene, er det hermed også her, der er den største garanti for sne. Arc 2000 ligger ved foden af gletsjeren Aiguille Rouge, som er hele 3.226 meter høj. Jo højere du bevæger dig opad, jo mere udfordrende bliver pisterne. De lidt mere eventyrlystne skiløbere og snowboardere vil helt klart elske denne landsby. Her kan de få deres behov opfyldt og prøve kræfter med nogle sjove udfordringer på pisterne. De mindre erfarne sneentusiaster kan sagtens også trives i Arc 2000. Arc 2000 ligger nemlig centralt i skiområdet, så fra dit hotel eller chalet kan du nemt træde ud på pisterne og tage til den nærmeste lift og/eller kabelbane, helt ideelt til en herlig skiferie i de franske alper!

Arc 2000, den højst beliggende landsby i Les Arcs

Arc 2000, den højst beliggende landsby i Les Arcs

2. Arc 1950: En 5-stjernet landsby

Arc 1950 er den yngste landsby i Les Arcs og bliver ikke uden grund kaldt en 5-stjernet destination. På grund af dens fantastiske beliggenhed i 1.950 meters højde midt i naturen og den traditionelle arkitektur, der er så karakteristisk for Savoie, føler man sig i denne autentiske landsby som i et lille paradis. Tænk på søde huse med farverige facader, og selvfølgelig et lag sne på taget. Arc 1950 er også den mest luksuriøse landsby i skiområdet i Les Arcs. Udover 5-stjerende indkvarteringsmuligheder i Les Arcs, finder du også opvarmede udendørs pools og jacuzzier samt et stort spa. Forestil dig at sidde der i det varme bobblebad med et glas champagne i hånden, omgivet af det henrivende snelandskab og med Mont Blanc i baggrunden. Et sandt vinterparadis, som det var taget direkte ud af en film.

Vil du have en skiferie med luksus? Book en skiferie i Arc 1950

Vil du have en skiferie med luksus? Book en skiferie i Arc 1950

3. Centrum af Les Arcs: Arc 1800

Book en indkvartering i Arc 1800, og du befinder dig midt i det livlige centrum af Les Arcs. Arc 1800 er den største af landsbyerne i Les Arcs og ligger desuden super centralt. Det er det ideelle udgangspunkt, hvis du både vil være tæt på pisterne og de mange faciliteter og aktiviteter, du finder i centrum. For en ferie i Les Arcs handler ikke kun om at stå på ski eller snowboard, du finder også mange sjove off-piste aktiviteter. Hvad med en vandretur, langrend, skøjter eller kælketur? Mellem Arc 1600 og Arc 1800 ligger Apocalypse Park, hvor du kan boltre dig med freestyle ski og snowboard. Apocalypse Park tilbyder et imponerende udvalg af udfordrende terræn og funktioner til at udføre tricks og stunts. Med sine springramper, rails, og andre terrænfeatures er Apocalypse Park et populært mødested for dem, der ønsker at teste deres færdigheder og udforske nye teknikker i en sikker og kontrolleret miljø. For de virkelige modige er der kælkebanen La Luge. Med sine snoede kurver og udfordrende terræn giver La Luge en uforglemmelig oplevelse for besøgende, der ønsker en pause fra skiløb og snowboarding.

Nyd den fantastiske sne i de franske alper

Nyd den fantastiske sne i de franske alper

4. Arc 1600: Skiferie med familien

Skal du på skiferie med dine børn i Les Arcs? Så er Arc 1600 det bedste sted. Arc 1600 er helt bilfri, så du kan trygt lade dine børn gå rundt og lege på gaden. Landsbyen er den lavest beliggende by i Les Arcs (1.600 meter) og er desuden ret flad og kompakt, praktisk når du er på skiferie med de små, som endnu ikke er så erfarne på skiene. Rejser du med tog? Så tag kabelsporbanen fra Bourg-Saint-Maurice til Arc 1600. Sjovt faktum: Nogle af  bygningerne i landsbyen er på verdensarvslisten! Også i Arc 1600 finder du et bredt udvalg af off-piste aktiviteter. Som du kan se, er Les Arcs virkelig en skidestination for alle! Se alle vores børnevenlige indkvarteringsmuligheder i Les Arcs.

Arc 1600, et familievenligt sneparadis

Arc 1600, et familievenligt sneparadis

Ski, snowboard, sneaktiviteter eller bare hygge med afterski i skiområdet i Les Arcs – det hele kan lade sig gøre her. Sunwebs udvalg af indkvarteringer i Les Arcs er lige så stort! Vil du have et hyggeligt chalet, et lækkert hotel eller et ophold direkte ved pisten? Hos Sunweb finder du de indkvarteringsmuligheder i Les Arcs, der passer aller bedst til dig og dine ferieønsker. Søger du endnu mere inspiration til din kommende skiferie til Les Arcs, så læs også denne blog Skiferieoplevelse i Les Arcs.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
19 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar