Forfatter |Publiceret den 26 januar, 2022|4.9 min læsning|

Hvor skal årets familieferie gå hen? Hvis du stiller dig selv det spørgsmål i disse dage, så tør jeg godt love, at du ikke er den eneste. For udover spørgsmålet ”hvor skal ferien gå hen?”, så rejser ferieplanlægningen også en række andre spørgsmål, for der er helt sikkert mange ønsker, der skal opfyldes på årets sommerferie. Og så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige hoteller, der frister, når først feriejagten er skudt i gang. Derfor har jeg lavet denne lille lynguide med fantastiske familiehoteller i Alanya, til dig der drømmer om en ferie til det herlige Tyrkiet.

Hotel Haydarpasha Palace ***** – Alanya, Tyrkiets sydkyst

Hotel Haydarpasha Palace er et indbydende Ultra All Inclusive hotel, der blev bygget i 2016. Her bor du få minutters gang fra den dejlige strand i Türkler, ca. 25 km fra den livlige ferieby, Alanya. Haydarpasha Palace er et imponerende hotel bygget efter kopi af den berømte Haydarpasha togstation i Istanbul. Her er et væld af faciliteter for både børn og voksne, herunder et dejligt poolområde med en stor swimmingpool og børnepool samt separat vandland med vandrutsjebaner på den anden side af vejen ved stranden. Ønsker du at være aktiv på ferien, er her både beachvolley, bordtennis, fitnessrum og billard. Trænger du til at blive forkælet, anbefaler vi en tur i hotellets spa center, der tilbyder bl.a. tyrkisk bad, sauna og massage. Læs mere om om Hotel Haydarpasha Palace her.

Hotel Kahya **** – Alanya, Tyrkiets sydkyst

Hotel Kahya

All Inclusive, gåafstand til centrum af Alanya og stranden ganske få skridt væk. Det er hvad, der venter på Hotel Kahya i Alanya. Hotellet er hverken særligt stort eller moderne, men her er vandrutsjebaner, en god All Inclusive buffet og en helt fantastisk beliggenhed. Fra hotellet kan du på ca. 10 minutter slentre den hyggelige tur ind til Alanyas stemningsfulde basar, hvor du kan købe alt fra te og smykker til farverige lamper og tæpper. Det er også her, du finder byens natteliv. Så rejser du med store teenagere, så vil hotellets beliggenhed uden tvivl være et hit. For familier med mindre børn, er Hotel Kahya også et godt valg. Her er både børneklub, en lille legeplads og så selvfølgelig swimmingpoolen med tre sjove vandrutsjebaner. Læs mere om Hotel Kahya her.

Club Kastalia Holiday Village **** – Alanya, Tyrkiets sydkyst

Club Kastalia Holiday Village

Skal ferien både stå på afslapning og aktiviteter, så tilbyder Club Kastalia Holiday Village den perfekte kombination. Hotellet ligger i direkte forlængelse af stranden og består af lave bygninger, som ligger spredt ud over et stort grønt område. Her er tre dejlige poolområder, og særligt hotellets store børnepool med legeplads er værd at fremhæve. På Club Kastalia Holiday Village kommer du helt sikkert ikke til at sulte eller tørste, for dagen igennem sørger All Inclusive-programmet for lækre snacks, drinks, is og selvfølgelig store buffeter til måltiderne. Club Kastalia Holiday Villages er en del af Sunwebs Xperience-koncept, hvilket betyder, at der er skruet max. op for underholdningen – som arrangeres af danske guider. Her er udfordrende aktiviteter, sjove aktiviteter og hyggelige aktiviteter for hele familien – og her er med sikkerhed ingen, der kommer til at kede sig.

Hotel Long Beach Resort **** – Alayna, Tyrkiets sydkyst

Et andet godt bud på en ferie med strand, vandrutsjebaner, All Inclusive og masser af underholdningsmuligheder for hele familien, er Hotel Long Beach Resort. Hotellet ligger ca. 20 kilometer fra den populære ferieby Alanya, og her har du alt til en skøn familieferie samlet på et sted. Her kan ungerne bruge timevis på at suse ned ad vandrutsjebanerne, og de mange sportsfaciliteter gør det næsten uundgåeligt at starte alletiders familiedyst. Det venlige personlige sørger desuden for masser af sjove aktiviteter for hele familien. Maden er der også taget hånd om, for på Long Beach Resort bor du med Ultra All Inclusive, der inkluderer ALT, hvad hjertet begære – vådt og tørt. Skulle du få lyst til lidt afveksling, så kan du nemt tage bussen til enten Alanya eller Konakli, som byder på både kulturelle oplevelser, shopping og smuk natur. Du kan læse mere om Hotel Long Beach Resort her. Bonus info: Hvis du booker i god tid, har du mulighed for at reservere én af Long Beach Resorts lækre familielejligheder, men direkte adgang til egen pool. Én af de mest unikke hoteloplevelser, som vores tidligere gæster har rost hotellet meget for!

Covid Comfort – Tryg og sikker rejse for alle

At tage på ferie i denne tid, er desværre lidt anerledes, end du før har været vant til. Vi kan ligeledes sagtens forstå, at du er på udkig efter at blive stillet garanti for din og familien sikkerhed, før du rejser. Uanset om din rejsedato finder sted i næste uge, eller i løbet af næste år; så er du sikret med vores omfattende Sunweb Garantier. På den måde er du sikret en bekymringsfri ferie. Og hvis noget skulle ændre sig i din situation eller på din destination? Tag det bare roligt, du er i sikre hænder. Læs om vores Covid Comfort lige her Vil du vide mere om indrejserestriktionerne til Tyrkiet? Se vores FAQ lige her med opdaterede informationer.

Lad mig tage dig med på eventyr. Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse (+20 flyrejser om året) og nyder at fortælle om mine oplevelser. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene samt med venner og kollegaer, og nyder friheden i at tage tingene i mit helt eget tempo. Hvor drømmer du om, at din næste rejse skal gå hen?
26 januar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar