Forfatter |Publiceret den 05 marts, 2024|3.9 min læsning|

Soma Bay er en fantastisk feriedestination beliggende på Rødehavskysten i Egypten, omkring 45 kilometer syd for badebyen Hurghada. Dette eksklusive feriested er kendt for sine uberørte strande, klare blå farvande og luksuriøse hoteller, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Udover at tilbyde en idyllisk strandferie har Soma Bay også en række seværdigheder, oplevelser, restauranter og aktiviteter at byde på. Book her hos Sunweb din ferie i Soma Bay i Egypten og skab ferieminder for livet.

Besøg de smukke strande i Soma Bay

Besøg de smukke strande i Soma Bay

Strandene i Soma Bay

Soma Bay har nogle af de smukkeste strande langs Rødehavskysten. De lange strækninger af hvidt sand og det krystalklare vand danner de perfekte rammer for afslapning og solbadning. Blandt de mest populære strande i Soma Bay finder du The Cascades Beach og La Residence Beach. Disse strande tilbyder også et udvalg af vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning, windsurfing og kitesurfing. Særligt kitesurfing i Soma Bay er en yndet aktivitet blandt besøgende.

Dykning og snorkling

Soma Bay er et paradis for dykkerentusiaster med sit fantastiske marine liv og klare farvande. Der er flere dykkersteder i området, herunder den berømte Abu Soma Garden og Tobia Arbaa, der tilbyder en rig variation af koraller, fisk og andre havdyr. Dykkercentre i Soma Bay tilbyder guidede ture og kurser for både begyndere og erfarne dykkere. Vil du gerne opleve den magiske undervandsverden? Så kan det i den grad anbefales at dykke i Det Røde Hav. Tag på dykkerferie i Egypten – det vil du bestemt komme til at elske!

Opdag det rige liv under havets overflade

Opdag det rige liv under havets overflade

Restauranter og spisesteder

Der er flere fremragende restauranter og spisesteder i Soma Bay, der tilbyder alt fra det autentiske egyptiske køkken til internationale retter. Her finder du alt fra friskfanget fisk og skaldyr til gourmetretter fra hele verden. Blandt Soma Bay’s populære restauranter finder du The View Restaurant på Kempinski Hotel Soma Bay, der tilbyder en fantastisk udsigt over havet og en menu med både lokale og internationale retter. Du kan også besøge Limoncello Restaurant på The Westin Soma Bay Golf Resort & Spa, der serverer autentiske italienske retter i en afslappet atmosfære. Du kan læse meget mere om egyptisk mad her: Mad og traditionelle retter i Egypten.

Soma Bay: et sandt golfparadis

For golfentusiaster tilbyder Soma Bay nogle af de bedste golfbaner i Egypten. Den verdensberømte The Cascades Golf & Country Club er designet af Gary Player og er en af de mest udfordrende baner i regionen med sin fantastiske beliggenhed ved kysten og spektakulære udsigt over havet. Banen er åben for både gæster og medlemmer. Banen tilbyder faciliteter som driving range, putting green og golfundervisning.

Dagsudflugt til pyramiderne i Giza

Afstanden fra Soma Bay til pyramiderne i Giza er cirka 450-500 kilometer, afhængigt af den specifikke rute, man tager. Rejsetiden med bil eller bus er normalt omkring 5-6 timer, afhængigt af trafikforholdene og vejenes tilstand. Men disse pyramider er bestemt køreturen værd. Du kan ikke rejse til Egypten uden at have set de pragtfulde pyramider. Vil du gerne vide meget mere om pyramider? Læs også denne blog: Egyptens pyramider: Alt, hvad du skal vide.

Tag på en dagstur til pyramiderne i Giza

Tag på en dagstur til pyramiderne i Giza

All inclusive ferie i Egypten: Soma Bay

Egypten er kendt for deres All inclusive indkvarteringer. Stortset alle Sunwebs rejsende til Egypten vælger et All inclusive hotel. Book for eksempel din ferie på Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay. Dette hotel har 4,5 stjerner og er definationen af luksus. Her finder du lækre faciliteter over alt på hotellet. Hvis du skal på en familieferie hvor du rejser med børn. Så skal i bare bo her, her finder du nemlig en omfattende samling af vandrutsjebaner. Se alle Sunwebs All inclusive hoteller i Soma Bay, Egypten.

Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay - et helt igennem fantastisk All inclusive hotel

Hotel Mövenpick Waterpark Resort Soma Bay – et helt igennem fantastisk All inclusive hotel

Der er masser af forskellige oplevelser i badebyen Soma Bay. Vil du gerne rejse til denne fantastiske egyptiske by? Så udforsk Sunwebs udvalg af afbudsrejser til Soma Bay. Vil du gerne vide endnu mere om Egypten? Så har jeg samlet nogle forskellige blogs til dig, som du kan læse. Læs dem her: Mad og traditionelle retter i Egypten, De 10 bedste badebyer ved Det Røde Hav, EgyptenØrkenræs i Egypten og Udflugter i Egypten.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
05 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar