Forfatter |Publiceret den 17 april, 2023|2.7 min læsning|

Kitesurfing i Soma Bay med 7 Bft KiteHouse

Ras Soma Bay er nærmest verdenskendt for kitesurfing og betragtes som stedet for kitesurfing i Rødehavet. Vandet i bugten er roligt og fladt uanset vindstyrke. Samtidigt er vinden stort set perfekt til netop kitesurfing året rundt – der er kun få dage med vindstille.

Lige meget om du er pro kitesurfer på udkig efter noget af det bedste, Rødehavet kan tilbyde; eller om du er nybegynder på udgik efter det bedste sted at tage certifikat, så har du fundet det rette sted.

Fantastisk natur og god vind

Soma Bay er fantastisk natur med koralrev og uberørte sandstrande kombineret med perfekt kystsidevind – her er masser af plads for udøvere på alle niveauer. Forholdene i den lavvandede bugt er ideelle til kitesurfing med en stort set konstant vindhastighed på mellem 4-8 BFT (frisk vind til kuling eller 5-17 m/s). Sjov, sol og vind er garanteret!

Kitesurfing med 7 Bft KiteHouse

7 Bft KiteHouse står for vandsportsaktiviteterne i Ras Soma Bay.

KiteHouse er et fuldt udstyret trænings- og testcenter med instruktører fra både IKO og VDWS, og her kan du tage både begynderkursus eller videreuddanne dig. Er du certificeret, kan du leje alt det udstyr, du har brug for. Du har også mulighed for at leje udstyr til wake boarding, windsurfing, vandski, katamaransejlads og SUP.

Priser og valgmuligheder: Sådan bestiller du

Bor du på The Breakers Diving and Surfing Lodge, Sheraton eller Steigenberger Ras Soma har du gratis shuttle service til KiteHouse hver halve time.

Du kan booke kitesurfing med 7 Bft Kitehouse på destinationen hos vores rejseguider. Priserne er angivet pr. person nedenfor men kan varierer år for år.

  • Storage og strandbrug

Hvis du medbringer eget udstyr. 1 uge med adgang til strand, opbevaring med plads til 3-5 kites og 2 boards. Inkluderer også 2 rescues. Husk at dette skal bookes som specialbagage hos flyselskabet!

Pris pr. person DKK 738

  • Udstyrsleje

Forudsætter VDWS 4 eller IKO 3-certifikat. Fuldt udstyr består af kite, board, harness, våddragt og hjelm. Pris pr. person

– for 2 dage DKK 1.348

– for 3 dage DKK 1.778

– for 5 dage DKK 2.458

– for 7 dage DKK 2.948

Vælg et kursus der passer til dig

  • Begynder-kursus

Gruppekursus for begyndere (minimum 2 personer). Indeholder 12-16 t (4 dage) inkl. udstyr samt 2 dage efterfølgende med udstyr. Indeholder ubegrænset rescue og udstyrsforsikring under kurset. Efter fuldendt kursus bliver du certificeret på niveau med VDWS 4/IKO 3J. Prisen er ekskl. certifikatudstedelse på € 30 (betales lokalt). Min. alder er 16 år.

Pris pr. person DKK 5.248

  • Refresher inkl. udstyr

1 dag med 3-4 t genopfriskning og udstyr.

Pris pr. person DKK 1.188

  • Semi-privatkursus for begyndere

1 dag med 4 timers undervisning (højst 2 kursister) inkl. fuldt udstyr. Yderligere timer aftales og tilkøbes lokalt. Efter fuldendt kursus bliver du certificeret på niveau med VDWS 4/IKO 3J. Prisen er ekskl. certifikatudstedelse på € 30 (betales lokalt). Minimumsalder ca. 10 år (under 16 år kan ikke bestille Gruppekursus).

Pris pr. person DKK 2.048

Leder du efter en aktiv ferie til Egypten? Læs mere på vores hjemmeside, hvor du finde et stor udvalg af skønne hoteller til Egypten og Sydeuropa, perfekt til den aktive familie.

Hej! Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine eventyr. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene, med familie samt med venner og kollegaer. Ferie betyder at tage tingene i mit helt eget tempo. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til endnu en rejse.
17 april, 2023

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.