Forfatter |Publiceret den 02 juni, 2023|3.4 min læsning|

Skift den kolde og regnfulde danske vinter ud med lune aftener, gyldne sandstrande og masser af sol. På kun fem timers flyvning kan du rejse til solsikre Egypten. Tag på vinterferie til Hurghada, El Gouna eller Makadi Bay, hvor du kan opleve fantastiske strande og hoteller udover det sædvanlige.

Stort udvalg af skønne resorts i Egypten

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af rejser til solrige Egypten, som især byder på skønne 4- og 5-stjernede luksushoteller med All inclusive.

Prøv vores populære familieresorts, som ligger lige ved stranden, kan der varmt anbefales Pickalbatros Jungle Aqua Park, The Three Corners Sunny Beach Resort og Pickalbatros Aqua Park Resort. På hotellerne kan du finde store swimmingpools, vandrutsjebaner, børneklub, sportsaktiviteter og wellness. Med en placering lige ud til Rødehavet i Hurghada, har du rig mulighed for at nyde en strandferie i fantastiske omgivelser eller give dig i kast med områdets mange spændende vandsportsaktiviteter.

De populære familieresorts er med All Inclusive, som gør, at du slipper for at tænke på alt det praktiske omkring mad og drikke på familieferien. Her er udvalget stort, og du kan vælge at prøve orientalske og egyptiske retter eller nyde godt af deres retter fra det europæiske køkken. Drømmer du om sol og varme til vinter? Så tag til Egypten!

Pickalbatros Jungle Aqua Park

Pickalbatros Jungle Aqua Park får du et væld af faciliteter, og ikke mindst et stort vandland med intet mindre end 35 vandrutsjebaner. Hotellet har et gennemgående jungletema, som er en oplevelse i sig selv. Dette hotel er især velegnet, hvis du rejser på familieferie med børn, som finder massevis af underholdning i hotellets store badeområde.

På Pickalbatros Jungle Aqua Park er dit ophold med All Inclusive. Her kan du nyde godt af kølige drikkevarer, lækre snacks og spise is i lange baner. Om aftenen kan du smage en bid af alle verdenshjørnerne i de seks forskellige buffetrestauranter.

egypten pickalbatros jungle aqua park
Foto: Pickalbatros Jungle Aqua Park, Hurghada, Egypten.

The Three Corners Sunny Beach Resort

The Three Corners Sunny Beach Resort bor du direkte ned til stranden, og du kan finde en masse sjove og underholdende aktiviteter på hotellet, som bl.a. deres to dejlige poolområder, beachvolley baner og et wellnessområde. For børnene er her en børneklub og flere sjove vandrutjsebaner.

Et ophold på The Three Corners Sunny Beach Resort egner sig særligt godt, hvis du er på udkig efter en aktiv ferie. Her er nemlig masser af underholdning både på og udenfor hotellet. Med en placering direkte ved Rødehavet, er der rig mulighed for at tage på dykkerferie. Her kan du opleve farverige fisk og et spændende koralrev. Læs meget mere her: Dyk i Det Røde Hav i Egypten.

The Three Corners Sunny Beach Resort
Foto: The Three Corners Sunny Beach Resort, Hurghada, Egypten.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Er du på udkig efter et skønt familiehotel? På Pickalbatros Aqua Park Resort kan du nyde en skøn ferie med hele familien. Her kan du finde et væld af faciliteter og aktiviteter som hotellets tre swimmingpools med vandrutsjebaner, deres sportsaktiviteter såsom tennis, volleyball og dart.

Drømmer du om en afslappende vinterferie? Så kan du afprøve deres dejlige wellnessafdeling. Her kan du nyde en afslappende massage eller en hamambehandling.

Pickalbatros Aqua Park Resort
Foto: Pickalbatros Aqua Park Resort, Hurghada, Egypten.

Nyd en solrig vinterferie i Egypten

En afslappende solferie med wellness og All inclusive på et smukt resort? En aktiv dykkerferie hvor du skaber minder for livet? Med smukke sandstrande og lune temperaturer er Egypten er et perfekt rejsemål til en solrig vinterferie. Uanset hvilket slags ferie du leder efter, har vi et stort udvalg af rejser til Egypten med hoteller til enhver smag. Se hele vores udvalg og find din næste rejse til Egypten.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
02 juni, 2023

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar