Forfatter |Publiceret den 02 september, 2022|1.9 min læsning|

Skift den kolde og regnfulde danske vinter ud med lune aftener, gyldne sandstrande og masser af sol. På kun fem timers flyvning kan du rejse til solsikre Egypten. Tag på vinterferie til Hurghada, El Gouna eller Makadi Bay, hvor du kan opleve fantastiske strande og hoteller udover det sædvanlige. Prøv vores populære familieresorts, som ligger lige ved stranden, kan der varmt anbefales Pickalbatros Jungle Aqua Park, The Three Corners Sunny Beach Resort og Pickalbatros Aqua Park Resort. På hotellerne kan du finde store swimmingpools, vandrutsjebaner, børneklub, sportsaktiviteter og wellness. De populære familieresorts er med All Inclusive, som gør, at du slipper for at tænke på alt det praktiske omkring mad og drikke på familieferien. Her er udvalget stort, og du kan vælge at prøve orientalske og egyptiske retter eller nyde godt af deres retter fra det europæiske køkken.

Pickalbatros Jungle Aqua Park

Pickalbatros Jungle Aqua Park får du et væld af faciliteter, og ikke mindst et stort vandland med intet mindre end 35 vandrutsjebaner. Hotellet har et gennemgående jungletema, som er en oplevelse i sig selv. På Pickalbatros Jungle Aqua Park er dit ophold med All Inclusive. Her kan du nyde godt af kølige drikkevarer, lækre snacks og spise is i lange baner. Om aftenen kan du smage en bid af alle verdenshjørnerne i de seks forskellige buffetrestauranter.

The Three Corners Sunny Beach Resort

The Three Corners Sunny Beach Resort bor du direkte ned til stranden, og du kan finde en masse sjove og underholdende aktiviteter på hotellet, som bl.a. deres to dejlige poolområder, beachvolley baner og et wellnessområde. For børnene er her en børneklub og flere sjove vandrutjsebaner.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort kan du nyde en skøn ferie sammen med hele familien. Her kan du finde et væld af faciliteter og aktiviteter som hotellets tre swimmingpools med vandrutsjebaner, deres sportsaktiviteter såsom tennis, volleyball og dart samt deres dejlige wellnessafdeling, hvor du kan nyde en afslappende massage eller prøve en hamambehandling.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter min datter blev født sætter jeg pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
02 september, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar