Forfatter |Publiceret den 22 februar, 2024|3.7 min læsning|

Kan du heller ikke vente med at komme afsted på skiferie og bare suse ned ad pisterne på dine ski? Så tag til regionen La pagne i skiområdet Paradiski i Frankrig. Men du kan så meget mere end blot at stå på ski i La Plagne, her er mange muligheder for at udforske området på anden vis. Vi kommer med 3 gode grunde til at tage på skiferie i La Plagne. Tjek straks Sunwebs udvalg af indkvarteringer i La Plagne og book din skiferie med det samme.

Tag på en smuk udflugt med hundeslæden

Tag på en smuk udflugt med hundeslæden

1. La Plagne: en skidestination for alle

La Plagne ligger i de franske Alper og udgør sammen med Les Arcs/Peisey-Vallandry skiområdet Paradiski. Dette er et af verdens største skiområder. Skiløbere og snowboardere belønnes her med hele 425 kilometer pister. Uanset om du er nybegynder eller erfaren på ski: La Plagne er et passende skisted for alle og har pister på alle niveauer. Takket være de mange skilifter står du på pisten på ingen tid og er klar til dit sneeventyr på de skønneste pister. Et god råd herfra: Er du en erfaren skiløber, og kan du lide lidt mere variation og udfordringer? Med Paradiskis omfattende skipas kan du virkelig prøve alle pisterne. Så tager du den første lift op om morgenen, spiser frokost et sted på bjerget og slutter af med afterski på en af de mange hyggelige barer efter en dag på ski. Hvilken piste starter du med i La Plagne?

Stå på ski i dette helt fortryllende, eventyrlige og magiske vinterlandskab

Stå på ski i dette helt fortryllende, eventyrlige og magiske vinterlandskab

2. Nyd den eventyrlige udsigt på pisterne

Blå, røde og endda sorte: Der er bestemt ikke mangel på forskellige pister på din skiferie i La Plagne. Og den ene piste er smukkere end den anden. La Plagnes skiområde har seks skistationer og forskellige byer, hvorfra du kan nå hele området. Stationerne er forbundet med skilifter, hvilket er meget praktisk. Prøv gondolliften i Plagne Bellecôte; den bringer dig til Bellecôte-gletsjeren. Nyd den fantastiske udsigt oppe i højden og kør derefter ned ad den sorte Bellecôte til en af byerne i La Plagne. Vil du også prøve skiområdet Les Arcs? Vanoise Express bringer dig på ingen tid til toppen af Grande Rochette. Pisten Aiguille Rouge (inklusive udsigt til Mont Blanc) og Les Verdons er bestemt anbefalelsesværdige. Ærligt talt, selv efter en uges skiløb har du sandsynligvis stadig ikke prøvet alle pisterne, og det siger en del om dette kæmpestore område.

Prøv kræfter med de mange pister i La Plagne

Prøv kræfter med de mange pister i La Plagne

3. Endnu mere sjov i vinterparadiset

Selvom La Plagne er kendt som en skiregion, er der stadig masser af andre vinteraktiviteter, du kan opleve her. Vidste du for eksempel, at der er en snowpark i La Plagne? Forbedr dine færdigheder i halfpipe eller på en rigtig bane her. Det er sjovt for både begyndere og øvede. Vil du prøve noget andet end skiløb eller snowboarding? Det kan du også her! La Plagne er også et særdeles velegnet feriemål for vandreture, paragliding, skøjteløb, isklatring eller kælkning. Du kan også vælge at køre en tur i en hundeslæde, det er bestemt en oplevelse, du bare skal prøve. For de ægte eventyrere er der også masser at lave. Prøv for eksempel bobslædekørsel, gletsjervandring eller, hvis du tør, nat skiløb.

Opdag et hav af andre aktiviteter i La Plagne, f.eks. paragliding

Opdag et hav af andre aktiviteter i La Plagne, f.eks. paragliding

I La Plagne har du ikke kun de helt fantastiske pister, men også de hyggeligste indkvarteringsmuligheder, kombinationen af dette sikrer dig en komplet skiferie med alt, hvad du behøver! Du finder alt fra All inclusive tilbud til luksuslejligheder ved pisten. Book lige den ferie i La Plagne som du ønsker dig. En skiferie i de franske alper lyder bestemt ikke som en helt skidt idé. Læs denne blog “Det franske køkken på din skiferie” og bliv endnu bedre forberedt på hvad der venter dig i de franske alper.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
22 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar