Forfatter |Publiceret den 26 februar, 2024|4.5 min læsning|

På ferie til den dejlige ø Kos i Grækenland? Så skal du bestemt bryde dine dovne dage på stranden med en sjov shoppingdag i Kos By. På trods af øens beskedne størrelse har Kos en relativt stor hovedstad. Udover de mange barer og restauranter finder du masser af shopping og butikker i Kos By og omegn Her i blandt mange spændende tøjbutikker, lokale butikker og turistbutikker. Her kan du snildt bruge et par timer på at udforske de mange underholdende ting og sager som du finder på din vej. Vi giver dig i denne blog nogle tips til de sjoveste butikker i Kos By og omegn, samt åbningstider. Således er du godt forberedt inden din rejse til Kos By.

Kos By er fyldt med små , hyggelige shoppinggader

Kos By er fyldt med små, hyggelige shoppinggader

De bedste shoppinggader i Kos By

Der er masser at opleve på Kos. Der er hele tre store shoppinggader i Kos By, som du bare ikke må gå glip af. I den bilfri Apellou/Ifestou Street finder du mange trendy tøjbutikker med græsk mode. Det er dog ikke helt billigt, men du får noget helt unikt med hjem, som andre med garanti ikke har. Der er også mange sjove smykke- og taskebutikker og butikker med lokale plejeprodukter til selvforkælelse. Er du vild med sko? Så skal du besøge El Venizelou Street. I denne populære shoppinggade i Kos By finder du især trendy sko og de smukkeste smykker. Hvis du er på udkig efter de typiske turisttøjbutikker i Kos By, skal du gå ned ad hovedvejen Kanari Street mod havnen. Glem ikke at købe en t-shirt med en skør tekst til dem derhjemme, som en lille feriegave til dem fra dig.

Udforsk skønne Kos By

Udforsk skønne Kos By

Shopping i Agora markedshallen

En eftermiddag på markedet? Så skal du besøge den hyggelige Eleftheria-plads i Kos By. Den smukke hvide bygning, der huser den berømte Agora-markedshal, er ikke til at tage fejl af. Indenfor finder du alt fra plejeprodukter, lokale specialiteter til frisk frugt og grøntsager. Gå langs boderne og få en krukke honning, græske oliven, baklava eller krydderier med hjem. Udenfor markedshallen finder du også mange butikker. Gå i alle retninger fra pladsen for ikke at gå glip af nogen butikker. Sæt dig derefter ned på en af de mange terrasser og bestil noget lækkert græsk mad. Shopping giver i den grad en stor appetit!

Besøg den smukke og imponerende markedshal Agora

Besøg den smukke og imponerende markedshal Agora

Åbningstider for butikkerne i Kos By

Du vil selvfølgelig helst undgå at stå foran en lukket dør, når du skal shoppe i Kos By. Så husk endelig, at de fleste lokale butikker holder siesta. De åbner typisk fra mandag til fredag kl. 09.00 og lukker kl. 13.00. De åbner igen fra kl. 17.00 eller 18.00 indtil kl. 21.00. Lørdag er butikkerne ofte kun åbne fra kl. 09.00 til 13.00, og søndag er de lukkede. De typiske turistbutikker i den gamle by er dog ofte åbne hele ugen og hele dagen. Åbningstiderne for disse butikker i Kos By er fra kl. 10.00 til 22.00 hver dag. Det vil sige der er masser af timer til at udforske shopping og butikker i Kos By og omegn.

Shopping i nærheden af Kos By

Kos By er selvfølgelig ikke det eneste sted på Kos, hvor du kan shoppe. Fjorten kilometer derfra finder du f.eks. Tigaki. Udover at slappe af på den smukke strand og nyde lækker mad, kan du også hygge dig med shopping her i denne by. Du kan også besøge den traditionelle bjerglandsby Zia, fjorten kilometer sydvest for Kos By. Her kan du shoppe i de mange hyggelige gader med souvenirbutikker. Også tæt på, men over vandet, ligger øen Kalymnos. Fra havnen i Kos By kan du tage en færge, der bringer dig derhen på højst tre kvarter. Udover de farverige huse, store kirker og Agios Savvas-klosteret finder du mange hyggelige restauranter og sjove butikker på denne herlige ø. Besøg svampfabrikken eller få en svamp med hjem på en af markedsturene.

Leder du efter de store butikskæder som Zara eller H&M? Så skal du lede længe, du finder nemlig ikke disse tøjbutikker i Kos By. Hvis du vil besøge butikker som dem, så må du tage færgen til Bodrum i Tyrkiet. Sejlturen derhen tager kun tre kvarter, så det er oplagt at bruge en dag på at udforske Bodrum i Tyrkiet.

Besøg et af de mange markeder i Kos By

Besøg et af de mange markeder i Kos By

Ser du allerede frem til solrige dage på stranden og at finde fine gode fund i tøjbutikkerne i Kos By? Så book allerede i dag din indkvartering på Kos via Sunweb. Efter en lang dag med shopping og sightseeing i gaderne i Kos By, så er det tiltrængt med lidt forplejelse hjemme på hotellet. Du kan finde fem af vores favorithoteller på Kos på bloggen. Ønsker du en sand luksusferie, så kan vi anbefale at du booker en all inclusive ferie på Kos. Udforsk meget mere af Kos, allerede i dag, lige her: De smukkeste seværdigheder på Kos og De 6 smukkeste strande på den græske ø Kos.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
26 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar