Forfatter |Publiceret den 05 marts, 2024|5.6 min læsning|

Savner du sol og varme? Så tag med Sunweb på en fortryllende rejse til Makadi Bay i Egypten. Denne skønne ferieby ligger i Rødehavet i Egypten. Her finder du alt fra lækre og overdådige All inclusive hoteller, smukke strande, kultur, historie og ørken så langt øjet rækker. Lad mig tage dig gennem nogle magiske og helt vidunderlige seværdigheder og oplevelser du finder i Makadi Bay. Rejs til Makadi Bay i Egypten og få dit livs ferie.

Tag en tur på Makadi Bay Beach

Tag en tur på Makadi Bay Beach

Strand og sol: Makadi Bay Beach

Makadi Bay Beach er en smuk sandstrand med helt krystalklart blåt vand. Stranden er perfekt til både afslapning og solbadning. Stranden tilbyder også en række vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, kitesurfing, og vandski, samt muligheder for at leje solsenge og parasoller. Der er også strandbarer og restauranter i nærheden, hvor du kan nyde forfriskninger og snacks. Med andre ord, denne strand har altså noget til alle. Den ene time kan du snorkle, den anden time kan du solbade med en drink i hånden og den tredje time kan du stå på vandi. Det er vildt!

Det er heller ikke uden grund at badebyen Makadi Bay har fået en placering på vores top 10 over de bedste badebyer ved Det Røde Hav, Egypten.

Ørkenræs: kør på quad i ørkenen

Tag på en eventyrlig tur på quad-bikes gennem det ørkenagtige terræn omkring Makadi Bay. Professionelle guider fører turene og viser dig de mest fantastiske steder i ørkenen, herunder ørkenklitter og naturskønne udsigtspunkter. En quad bike tur er en sjov og spændende måde at opleve ørkenlandskabet på. Du kan også vælge ørkenudflugter der bliver afsluttet med middag og show ude i ørkenen mens i beundrer solnedgangen i de smukke sandklitter.

Dykning og snorkling i Det Røde Hav

Det Røde Hav er et af verdens bedste steder til dykning og snorkling. Det er det grundet havets krystalklare vand og rigelige mængder af marine liv. I Makadi Bay kan du deltage i guidede dykkerture eller snorkleudflugter for at udforske de spektakulære koralrev og farverige fisk. Der er også mulighed for at tage dykkerkurser på forskellige dykkerskoler. Her finder du kurser for både begyndere og avancerede dykkere. Rejser du til Egypten, så må du ikke snyde dig selv for en dykkeroplevelse i Rødehavet.

Udforsk en undervandsverden af ren magi og fortryllelse

Udforsk en undervandsverden af ren magi og fortryllelse

Besøg Hurghada

Hurghada, en kort køretur fra Makadi Bay, er en livlig by ved kysten med et væld af aktiviteter og seværdigheder. Du kan udforske byens basarer og butikker for at købe lokale souvenirs og håndværk, prøve traditionelle egyptiske retter på lokale restauranter, eller nyde nattelivet på en af de mange barer og klubber. Få meget mere inspiration til oplevelser i Hurghada her. Udforsk Sunwebs store udvalg af rejser til Hurghada.

Familieferie? Makadi Water World

Makadi Water World er en af de største vandlande i Egypten og tilbyder en bred vifte af sjove og spændende vandaktiviteter for hele familien. Vandparken har en række vandrutsjebaner i forskellige størrelser og sværhedsgrader, bølgebassiner, lazy rivers og splash-zoner for de yngste. Der er også solterrasser og cabanas til dem, der foretrækker at slappe af og nyde solen. Skal du på en familiferie med børn, så er det oplagt at besøge dette fantastiske vandland. Hos Sunweb finder du et bredt og varieret udvalg af familiehoteller, der er særligt velegnet til dig der rejser med børn. Se også alle vores familiehoteller i Makadi Bay.

Makadi Bay Golfbane

Makadi Bay har en smuk golfbane, der ligger blandt det ørkenagtige landskab. Golfbanen tilbyder udfordrende huller med spektakulær udsigt over Det Røde Hav og bjergene omkring Makadi Bay. Uanset om du er en erfaren golfer eller en nybegynder, vil du elske at spille en runde golf på denne fantastiske bane. Dette er en fantastisk smuk oplevelse og en sjov ferieaktivitet.

Restauranter i Makadi Bay

I Makadi Bay finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af restauranter. Så hvis du en dag gerne vil prøve noget andet end maden på hotellet, så kan du med fordel besøge en af disse restauranter. Hvis du gerne vil prøve noget autentisk italiensk mad, så besøg La Taverna Italian Restaurant. Vil du hellere prøve traditionelle egyptiske retter eller internationale retter, så besøg Al Nakhil. Er du mere til sushi og japansk mad? Så er Makai Tukai stedet for dig. Le Grill Restaurant er en restaurant der tilbyder en bred vifte lækre retter, herunder grillretter, skaldyr og internationale retter. Vil du gerne prøve både traditionel egyptisk mad og vanpibe – tag til El Shisha Cafe & Restaurant.

Læs mere om Egyptisk mad her: Mad og traditionelle retter i Egypten.

Dagstur til pyramiderne i Cairo

Selvom der er ca. 400-500 kilomoter til pyramiderne i Cairo og det er en køretur på 4-6 timer. Så er det absolut værd at overveje en dagsudflugt hertil. Leh en bil og planlæg selv turen derhen, eller tag med på en organiseret tur derhen. Der er også mange busudflugter dertil, hvor man gør stop undervejs og ser flere seværdigheder på én og samme tur. Udforsk meget mere om pyramiderne her: Egyptens pyramider: Alt, hvad du skal vide.

Kan man rejse til Egypten uden at se de forrygende pyramider

Kan man rejse til Egypten uden at se de forrygende pyramider

All inclusive ferie i Egypten

Egypten er kendt for deres overdådige All inclusive hoteller. På disse hoteller finder du enormt både faciliteter for både børn og voksne. En All inclusive ferie i Egypten er indbegrebet af ren luksus. Book en indkvartering på hotel Sunrise Grand Select Tucana eller Hotel Stella Beach Resort & Spa. Som begge er to helt vidunderlige Al inclusive hoteller. En solferie her, det er ægte forkælelse og ren afslapning.

Book en All inclusive ferie på hotel Sunrise Grand Select Tucana

Book en All inclusive ferie på hotel Sunrise Grand Select Tucana

Uanset om du ønsker en aktiv, kulturelt eller afslappende solferie, så er Makadi Bay den perfekte feriedestination. Der er så mange gode grunde til at rejse til Egypten. Rejser du alene, med børn eller skal du på en romantisk ferie for to? Tag hertil! Udforsk også Sunwebs udvalg af afbudsrejser til Egypten. Og det helt specielle ved Egypten er den høje tempratur året rundt, dermed er Egypten som vinterferiedestination helt perfekt. Shopping i Egypten kunne det være noget for dig?

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
05 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar