Forfatter |Publiceret den 06 marts, 2024|4.9 min læsning|

På den græske ø Kreta må det siges du kan få en ægte luksusoplevelse. Shopping i lækre butikker, afslapning på smukke bountystrande og spektakulære middage på en af gourmetrestauranterne. Det er blot nogle af de luksuriøse ting du kan tage dig til på denne fantastiske ø. Vil du også overnatte med stil? Så kan du booke et 5-stjernet hotel på Kreta her hos Sunweb. Opdag de smukkeste luksushoteller på Kreta i denne blog.

Book en indkvartering på San Antonio Boutique Hotel & Spa

Book en indkvartering på San Antonio Boutique Hotel & Spa

Nyd en luksusferie på Kreta

Ved en luksusferie tænker du måske ikke umiddelbart på Kreta. Men alligevel er denne græske ø en af de mest kendte destinationer for en vip-getaway. På Kreta finder du nemlig alt fra 5-stjernede hoteller, luksusresorts, All inclusive hoteller og villaer. Så du har rig mulighed for at bo rigtig luksuriøst mens du er på ferie på Kreta. Men Kreta er meget mere end det. Du finder også velholdte charmerende gamle byer med slotte og gader fyldt med lækre og luksuriøse butikker og juvelerer. I Agios Nikolaos og Heraklion kan du leje en yacht eller booke en helikoptertur for at beundre havet fra oven. Udforsk den ubeboede ø Chrissi eller beundr de imponerende udsigter fra Samaria-kløften. Der er også gourmetture, hvor du besøger specielle steder og lærer at lave lækre græske retter. Du kan også prøve en udflugt, hvor i skal lede efter trøfler med hunde i Lassithi-området og bruge økologiske produkter til at lave traditionelle retter. Det bliver ikke bedre end det!

Opdag paradisiske strande

Kreta har hele 1000 kilometer kystlinje, så valget af strande er enormt: fra bounty-lignende sandstrande til småstenstrande med krystalklart vand og alt derimellem. Fra øst til vest er strandene meget varierede. Uanset om du vil surfe på høje bølger eller foretrækker en bugt med stille vand. Så finder du en strand der passer lige til dine behov. Vælg en behagelig strand med behagelige liggestole, taverner og caféer eller gå efter en lidt mere afsidesliggende strand. Sydkysten af øen er det ideelle sted for dem, der vil undslippe travlheden og menneskemængderne. He kan du blot nyde de stille strande. Book et hotel lige ved stranden. Så du kan vågne, og gå direkte ud på stranden og nyde solen.

Luksuriøse All inclusive hoteller og lejligheder

Ultimativ forkælelse finder du på et af de luksuriøse All inclusive hoteller på Kreta. Her bliver du forkælet til en overkommelig pris. Når du vælger en All inclusive ferie på Kreta så kan du nyde en ubekymret ferie. Drik drinks dagen lang ved poolen, gå ombord i snacksbaren og nyd dagens tre måltider i hotellets egen restaurant. Med lidt held er der også et wellnessområde på hotellet, hvor du kan slappe helt af.

På dette 4,5-stjernede All inclusive hotel på Kreta finder du massevis af swimmingpools og vanderutsjebaner der er garanteret timevis af vandsjov. Skal du på en familieferie, så vil dette hotel klart blive en favorit hos børnene. Til børnene finder du også børnelegepladser, en børneklub og børnediskotek. Her finder du blandt andet også både buffet og Á la carte-muligheder. Hotellet har hele 7 forskellige pool- eller snacksbarer. Find alle Sunwebs familievenlige All inclusive hoteller på Kreta.

På Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort finder du faciliteter for alle aldre

På Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort finder du faciliteter for alle aldre

De smukkeste hoteller på Kreta med Sunweb Excellent

Kun de smukkeste hoteller på Kreta får denne eksklusive betegnelse. Dette er en ferie på 1. klasse. Servicen er i tolp og der er styr på alt , selv ned til mindste detalje. Nyd ren luksus, rummelige værelser, spa-faciliteter, goumertmad og fantastiske strande. Og det bedste er: også disse fantastiske luksushoteller på Kreta kan du booke til en skarp pris hos Sunweb. Er du med? Se alle vores helt vidunderlige og pragtfulde Excellent hoteller på Kreta.

Excellent: Hotel Nana Princess

Dette er et ultramoderne luksushotel. Til dem hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. Du finder både fitness, spa, frisørsalon, tennisbaner, barer, restauranter, strand, børneklub, vandland og flere swimmingpools – og det er bare nogle af deres mange luksuriøse faciliteter. Booker du din ferie her, så kan du bestemt se frem til en ferie med luksus i højsædet.

Oplev vores Excellent koncept på Hotel Nana Princess

Oplev vores Excellent koncept på Hotel Nana Princess

Dette 5-stjernede hotel er et sandt ferieparadis for en romantisk ferie for to. Det er nemlig et voksenhotel, så det vil sige du kan holde ferie i børnefrie omgivelser. Her er der ingen larm eller gråd fra børn. Perfekt til en idyllisk ferie med din partner. Hvor i rigtig kan fordybe jer i hinanden og nyde tosomheden. Hotel Pnoé Breathing Life er et gennemrenoveret og topmoderne hotel med de vildeste suiter. Og vil i have en rigtig luksuriøs aften udover det sædvanelige, tag på hotellets skybar. Udforsk flere af vores voksenhoteller på Kreta.

Romantisk ferie for to på Hotel Pnoé Breathing Life - Voksenhotel 17+

Romantisk ferie for to på Hotel Pnoé Breathing Life – Voksenhotel 17+

Pak din kuffert og flyv til Kreta for sol, hav, strand og luksus. Opdag de smukkeste luksushoteller på Kreta her hos Sunweb. Udforsk horisonten og se også disse 4 spektakulære indkvarteringer på Vestkreta. Hvilke strande vil du besøge? Udforsk strandene ved Agia Pelagia på Kreta. Eller besøg nogle af de bedste strande på Kreta. Rejser du med børn? Så skal i helt klart besøge nogle af de sjoveste vandlande på Kreta. Opdag her hvilke seværdigheder og oplevelser du bare må se på Kreta.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
06 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar