Forfatter |Publiceret den 05 marts, 2024|4.2 min læsning|

Vil du også gerne opleve det magiske og vidunderlige Egypten? Så lad mig anbefale dig badebyen Sahl HasheeshRødehavskysten. Denne badby ligger cirka 18 kilometer syd for Hurghada. Dette eksklusive feriested er kendt for sine smukke strande, turkise farvande og luksuriøse hoteller, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Hos Sunweb kan du finde forskellige indkvarteringer i Sahl Hasheesh i Egypten. Hold din ferie i Sahl Hasheesh i Egypten og få dit livs oplevelse.

Rejs til den herlige badeby Sahl Hasheesh i Egypten

Rejs til den herlige badeby Sahl Hasheesh i Egypten

Strandene i Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh har nogle af de mest spektakulære strande langs Rødehavet. De lange strækninger af hvidt sand og det klare, varme vand skaber den perfekte ramme for afslapning og solbadning. Stranden tilbyder også et væld af vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning, jetski og parasailing. Vi har endda tilladet os at give lige netop Sahl Hasheesh en placering på listen med de 10 bedste badebyer ved Det Røde Hav, Egypten.

Opdag den magiske undervandsverden

Sahl Hasheesh er et paradis for dykkere og snorklere med sit fantastiske marine liv og farverige koralrev. Der er flere dykkersteder i området. Udforsk berømte områder såsom Rosalie Moller og Salem Express. Som begge tilbyder en rig variation af koraller, fisk og andre havdyr. Dykkercentre i Sahl Hasheesh tilbyder guidede ture og kurser for både begyndere og erfarne dykkere. Vil du gerne dedikere ferien til dykning? Så find meget mere information her: Dyk i Det Røde Hav i Egypten og her På eventyr i Rødehavet. Oplev en uforglemmelig dykkerferie i Egypten.

Tag på en dykkerferie til Sahl Hasheesh

Tag på en dykkerferie til Sahl Hasheesh

Oplev kultur, historie og museum 

Selvom Sahl Hasheesh primært er et feriested, kan besøgende stadig opleve noget af den egyptiske kultur ved at udforske de lokale markeder og basarer i området. Her kan man finde alt fra håndværk og souvenirs til krydderier og tekstiler. Der er også mulighed for at besøge nærliggende seværdigheder som Luxor og Karnak-templet for at få en dybere forståelse af Egyptens rige historie og kulturarv. Tag på museumstur i Luxor eller Kairo. Det er også her du kan se Tutankhamons grav.

Tutankhamons maske

Tutankhamons maske

Restauranter og spisesteder i Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh har et bredt udvalg af restauranter og spisesteder, der serverer alt fra autentisk egyptisk køkken til internationale retter. Piatto Restaurant er kendt for sin hyggelige atmosfære og lækre italienske retter. Med et varieret menukort, der omfatter alt fra pasta og pizza til lækre kød- og fiskeretter, er dette sted perfekt til en romantisk middag eller en familieaften. Taj Mahal Restaurant byder på autentiske indiske retter i en elegant og sofistikeret atmosfære. Her finder du et væld af krydrede kødretter, vegetariske retter og lækre tandoori-specialiteter. Al Sayadeen Seafood Restaurant er specialiseret i friskfanget fisk og skaldyr, der tilberedes med omhu og ekspertise. Med en malerisk beliggenhed ved havet og en imponerende menu med alt fra grillet fisk og skaldyr til saftige hummer og rejer er dette et helt fantastisk sted. Restaurant L’Abydos Brasserie tilbyder en unik blanding af internationale retter og lokale specialiteter. Saffron Restaurant er kendt for sit elegante interiør og udsøgte libanesiske køkken. Med en menu fyldt med lækre mezze, grillet kød og traditionelle arabiske retter er dette sted perfekt til en uforglemmelig middag med venner eller familie.

Dyk dybere ned i det egyptiske køkken her: Mad og traditionelle retter i Egypten.

Tag på All inclusive ferie i Sahl Hasheesh

Bestil allerede i dag en All inclusive ferie i Sahl Hasheesh. Men hvorfor vælge All inclusive? Det er der rigtig mange grunde til, men en All inclusive ferie i Egypten er bare definationen af det rene luksus. Tjek det 5-stjernede Premier Le Reve Hotel & Spa – Voksenhotel ud. Et helt igennem luksushotel. Det særlige ved dette hotel er at det er et voksenhotel, så her er der altså ingen larm fra børn. Perfekt til en romantisk ferie for to eller en voksenferie. Rejser du med børn, så kan jeg anbefale dette hotel: Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh. Her finder du mange aktiviteter for børn blandt andet vandrutsjebaner.

Giv dine børn en uforglemmelig ferie på Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

Giv dine børn en uforglemmelig ferie på Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

Skal du på ferie med familien, så vælg et familiehotel i Egypten, som har særlige facilieter til børn og familier. Kan du slet ikke vente med at komme til Egypten? Opdag alle vores forskellige afbudsrejser til Egypten. Har du og dine børn set filmen “Min søsters børn i Egypten”? Og vil gerne opleve at køre i ørkenen som dem? Så med her: Ørkenræs i Egypten eller vil i gerne på museum? Se mere her: Fem favoritter på Det Egyptiske Museum.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
05 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar