Forfatter |Publiceret den 07 marts, 2024|3.7 min læsning|

Jeg elsker vandrutsjebaner! Så er det sagt; Jeg er en voksen kvinde, der bliver et barn igen, så snart jeg ser rutsjebaner i alverdens former og farver. Det hører til sjældenhederne, at jeg kommer igennem en hel ferie uden at besøge mindst et vandland, og jeg kører gerne langt for at komme dertil. Men findes der noget bedre end at have vandrutsjebanerne lige ved hånden på hotellet? Derfor elsker jeg hoteller med vandrutsjebaner. Hos Sunweb finder du mange indkvarteringer med vandrutsjebaner. Hvor du snildt kan finde enhver vandhunds drømmehotel.

Favorithoteller med vandrutsjebaner

Her har jeg samlet nogle af mine favorithoteller med vandland i Tyrkiet, som uden tvivl vil være et hit hos børnene (og de voksne) til næste års sommerferie. Disse hoteller er helt perfekte til en skøn familieferie. Hos Sunweb kan du også gå på opdagelse i et hav af familiehoteller som særligt egner sig til dig der rejser med børn. Udforsk også dette vilde vandland på Kusadasikysten.

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa

Swimmingpools så langt øjet rækker! Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa slog dørene op for første gang i foråret 2016 til fantastiske ferieoplevelser for hele familien. Her er enorme swimmingpools, små hyggelige kanaler og ikke mindst et rigtig god udvalg af vandrutsjebaner.  Skal det være den blå, den røde eller den orange? Med hele 9 forskellige vandrutsjebaner at vælge i mellem kan det være svært at beslutte sig. Dette hotel ligger i TyrkietBodrum-halvøen i byen Didim. Se alle vores rejser til Didim på Bodrum-halvøen i Tyrkiet.

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa i Didim på Bodrum-halvøen

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa

Her ser du et hotel der også ligger i Tyrkiet, men på Tyrkiets Sydkyst i badebyen Belek. Skal det gå rundt og rundt eller bare lige ned? På Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa er der vandrutsjebaner for en hver smag. Hotellets vandland tæller hele syv forskellige vandrutsjebaner, hvor både børn og voksne kan få godt med fart på! Se endnu flere rejser til Belek på Tyrkiets Sydkyst.

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa i Belek på Tyrkiets Sydkyst

Hotel Goldcity

Goldcity – selv navnet emmer af luksus! Ikke mindst børnene kan se frem til en skøn ferie med masser af luksus i børnehøjde. Foruden den helt fantastiske udsigt, som kan nydes fra det meste af hotellet, er Hotel Goldcity også kendt for sit vandland. Her er fem sjove vandrutsjebaner, hvor børn og barnlige sjæle kan få god fart på ned i poolen. For de mindste børn er her også en vandlegeplads med klatrestativ, baljebad, vandfald og en rutsjebane. Du finder Hotel Goldcity belligende på Tyrkiets Sydkyst i den populære badeby Alanya. Udforsk endnu flere hoteller med vandrutsjebaner i Alanya.

Som du nok kan se, så er Hotel Goldcity et sandt vandparadis

Som du nok kan se, så er Hotel Goldcity et sandt vandparadis

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa er en ægte bestseller hos Sunweb – og det skyldes ikke mindst hotellets dejlige vandland. Her kan du lægge dig godt til rette i en badering og lade strømmen fører dig rundt i den store ”Lazy River”, mens solen bager ned fra en skyfri himmel og både måsen og fødderne bliver forsvarligt tempereret i det svalende vand. Skal der være lidt mere fart over feltet, sørger hotellets fem vandrutsjebaner for hvinende sjove ture ned i poolen. For de mindste er her desuden en lille børnepool med helt små rutsjebaner. Dette hotel ligger også i den populære ferieby Alanya i Tyrkiet. Få mere inspiration til din ferie i Alanya her: Top 5 seværdigheder i Alanya, Tyrkiet.

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa i Alanya i Tyrkiet

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa i Alanya i Tyrkiet

Vil du blot gerne opleve nogle af de vildeste vandlande mens du rejser? Så har vi samlet nogle af dem her: De 9 sjoveste vandlande i Europa og de sjoveste vandlande på Kreta. Det er uden tvivl ikke svært at finde enhver vandhunds drømmehotel hos Sunweb. Vil du gerne gøre ferien ekstra lækker? Book et All inclusive hotel med vanderutsjebaner.

07 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar