Forfatter |Publiceret den 14 februar, 2024|4.1 min læsning|

På næsten alle skisteder kan du efter en lang dag med skiløb eller snowboarding gå helt amok til afterski. Dog er der én fest, som en ægte skientusiast ikke må gå glip af: Dutchweek i Val Thorens i Les Trois Vallées, Frankrig. En hel uge med skiløb, fester, solbadning og øl med tusindvis af andre skiglade besøgende fra hele verdenen. Men hvad er Dutchweek egentlig? Hvorfor er det så populært? Og hvad kan du forvente af denne store begivenhed? 

Få nogle drinks med vennerne efter en lang dag på pisterne

Få nogle drinks med vennerne efter en lang dag på pisterne

Hvad er Dutchweek?

Dutchweek har en særlig tiltrækningskraft på hollandske deltagere, da begivenheden har sine rødder i Holland og ofte involverer hollandske musikere, DJ’s og kulturelle elementer. En festuge med hollandsk inspiration. Hver vinter samles hollænderne i Val Thorens til Dutch Week for at markere deres suveræns fødselsdag eller befrielsen efter Anden Verdenskrig. Det er en velbesøgt festival, hvor skiløb, underholdning og afterski går hånd i hånd. Men den dag i dag fejres Dutchweek af folk fra mange forskellige lande. Alle der elsker en god fest og en god omgang afterski kan deltage i Dutchweek. Her er en festlig atmosfære, koncerter, DJ’s, temafester og andre underholdningsaktiviteter både på pisterne og i byen. Typisk er der også afterski fester og sociale begivenheder. Et andet særligt kendetegn ved Dutchweek er orange, orange er ugens farve og er et tydeligt symbol på Dutchweek.

Tag til Dutchweek i april/maj

Dutchweek er højdepunktet på skisæsonen i Val Thorens. For mange skientusiaster har Dutchweek i Val Thorens været det mest kendte arrangement i Alperne i mere end 15 år. Hvert år, i den sidste uge af april eller den første uge af maj, samles skiglade besøgende, der har lyst til at stå på ski og feste, i Val Thorens. Dutchweek varer en hel uge, og festgæster kan feste løs på fem forskellige steder i Val Thorens, såsom 360 Bar, Le Monde og Malaysia.

Slå dig løs og følg musikkens rytme

Slå dig løs og følg musikkens rytmer

Hvad er typisk for Dutchweek?

Siger du Dutchweek, så siger du ski, snowboarding, solbadning, fester og afterski. Hele ugen sætter DJ’s og kunstnere gang i pisten. Tænk på navne som Afrojack, Nicky Romero, Sluwe Vos, Broederliefde og Sunnery James & Ryan Marciano. Der er også en stor scene, fed lyd, specielle effekter, en godt fyldt bar og et meget venligt personale, der er lige så klar på en god fest som du er. Der er garanti for en fed fest! Er det slut på pisten? Så ruller du bare ned til landsbyen eller baren, hvor festen fortsætter til langt ud på natten.

Fester under Dutchweek Val Thorens

Listen af DJ’s og kunstnere, der optræder under Val Thorens Dutchweek annonceres et par måneder eller uger i forvejen. Du skal ofte købe billetter til de forskellige fester. Hvis du booker Dutchweek hos Sunweb, kan du få early bird rabat på forskellige Dutchweek steder. Billetterne til Dutchweek i Val Thorens kan fås på destinationen eller via Dutchweek Festival. Vil du ikke gå glip af noget, så sørg for at få en partout billet. Det fungerer som en samlet billet, der tillader dig at deltage i alle de planlagte begivenheder under Dutchweek. Hvor mange dage med fest kan du klare?

Oplev de mange fascinerende DJ-optrædener

Oplev de mange fascinerende DJ-optrædener

Skiløb og snowboarding under Dutchweek i Val Thorens

Nu tænker du måske: Dutchweek i Val Thorens er ret sent på vintersæsonen, er der så nok sne? Ingen bekymringer, Val Thorens er den højest beliggende skidestination i Europa. Derfor er der stadig masser af sne under Dutchweek, så du imellem alle festerne også kan nyde nogle timer på pisterne. Med 150 kilometer pister kan du nemt komme af med tømmermændene fra aftenen før. Val Thorens garanterer endda den højeste åbningsprocent af pister i denne afslutningsuge, sammenlignet med andre steder. Hvad venter du på? Saml dine venner og book din rejse til Val Thorens!

Dutchweek, en uge for de festglade

Dutchweek, en uge for de festglade

Book din Dutchweek skiferie hos Sunweb. Kribler det i dig? Vil du gerne give den gas i sneen til foråret sammen med dine venner, kolleger eller familie? Så se alle indkvarteringer i Val Thorens og book lige det du ønsker dig. Hos Sunweb finder du både hoteller og lejligheder. Søger du endnu mere inspiraton om skønne Val Thorens, så kan du også læse “Val Thorens – en skidestination for alle“. Book din rejse allerede i dag og tæl ned til en fuldkommen fantastisk uge.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
14 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar