Forfatter |Publiceret den 23 februar, 2024|4.1 min læsning|

Cypern en helt vidunderlig og fantastisk ø. Ayia Napa ligger på Cypern er beliggende i det østlige Middelhav, og den er den tredjestørste ø i Middelhavet. Hvilket skaber smukke kystlinjer og fortryllende strande. Hos Sunweb finder du et nøje udplukket udvalg af rejser til Cypern. Find den indkvartering du drømmer om og book din ferie allerede i dag. Således kan du se frem til at besøge de 5 smukkeste strande i Ayia Napa på Cypern. 

1. Nissi Beach

Nissi Beach er en sandstrand med helt krystalklart vand, der skifter fra turkis til dybblåt jo længere du bevæger dig ud. Stranden er kendt for sin livlige atmosfære og et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, herunder jetski, paragliding og bananbåd. De hvide sandstrande strækker sig langs kysten og indbyder til afslappende solbadning og lange gåture langs vandkanten. Området omkring Nissi Beach byder også på mange strandbarer og restauranter, hvor du kan nyde forfriskende drikkevarer og lækre måltider med en smuk udsigt over havet.

Tag på familieferie til Ayia Napa og udforsk Nissi beach

Tag på familieferie til Ayia Napa og udforsk Nissi beach

2. Makronissos Beach

Makronissos Beach er en fredelig oase med blødt sand og roligt vand, her finder du blide bølger. Denne familievenlige strand er særligt velegnet til børn, da vandet er lavt og sikkert at svømme og lege i. Stranden er omgivet af frodig natur og sanddyner, der skaber en idyllisk kulisse for afslapning og solbadning. Der er også faciliteter såsom liggestole og parasoller som du kan leje, samt strandbarer, der serverer forfriskende drikkevarer og lette snacks. Makronissos Beach er det perfekte sted at tilbringe en dag med familien og børnene. Her kan de voksne nyde solen, mens børnene leger i sandet eller vandkanten.

Lad børnene lege i sandet og vandkanten på Makronissos Beach

Lad børnene lege i sandet og vandkanten på Makronissos Beach

3. Grecian Bay Beach

Grecian Bay Beach er en langstrakt sandstrand med klart vand og en rolig atmosfære. Stranden er kendt for sit rolige farvand, der er ideelt til svømning og snorkling. Besøgende kan slappe af på de bløde sandstrande og nyde den maleriske udsigt over det azurblå hav. Der er også mulighed for at leje vandsportsudstyr her og deltage i aktiviteter som kajakroning og pedalbåd. Strandens beliggenhed er nær byens centrum, hvilken gør stranden til et populært valg blandt både lokale og turister, som både ønsker at besøge stranden og centrum på én og samme dag.

4. Konnos Bay

Konnos Bay ligger et lille stykke væk fra Ayia Napa og er derfor em mere afsidesliggende og naturskøn strand. Den smukke bugt er omgivet af klipper og grønne skove, hvilket skaber nogle ret så smukke omgivelser, helt perfekte for en god dag med solbadning. Vandet er krystalklart og perfekt til svømning og snorkling, da der er rigelig med marine liv og farverige koraller at udforske. Opdag en sand undersøisk verden udfolde sig. Der er også en restaurant ved stranden, hvor du kan nyde friskfanget fisk og andre lokale delikatesser. Mens du spiser har du udsigt over havet. Kunne feriestemningen blive bedre end det?

Nyd den naturskønne strand Konnos Bay

Nyd den naturskønne strand Konnos Bay

5. Landa Beach

Landa Beach er en skjult perle med rolige farvande og atmosfæren på denne strand er meget rolig, fredelig og afslappet. Stranden ligger lidt væk fra de mere overfyldte turistområder og tilbyder derfor en mere intim strandoplevelse. Det klare vand og det bløde sand gør det til det ideelle sted at svømme og slappe af, mens de omkringliggende sanddyner og klipper giver mulighed for at udforske naturen og nyde smukke udsigter. Selvom der ikke er så mange faciliteter som på de mere populære strande, er Landa Beach stadig et besøg værd for dem, der søger ro og afslapning væk fra folkemængderne. Denne strand er helt perfekt for par, der ønsker en romantisk tur på stranden.

Besøg den smukke Landa Beach

Besøg den smukke Landa Beach

Cypern er med andre ord en alsidig ferieø der ligger op til solbadning, afslapning og leg på stranden. Byen Ayia Napa tilbyder en række af smukke strande, som alle bestemt er et besøg værd på din rejse til Cypern. Hvilken af de 5 smukkeste strande i Ayia Napa på Cypern tager du hen til først? Vil du gerne have den ultimative luksusferie, så udforsk Sunwebs udvalg af all inclusive hoteller i Ayia Napa på Cypern. Du kan også vælge at besøge andre byer på Cypern såsom Pafos, Limassol eller Kakopetria. Vil du gerne have endnu mere inspiration til din ferie på Cypern, så læs også denne blog: Top 7 oplevelser på Cypern.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
23 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar