Forfatter |Publiceret den 04 april, 2024|3.6 min læsning|

Vidste du, at fire ud af fem danskere får pengene tilbage i skat? Er du en af de heldige? Vi kan hurtigt blive enige om, at det er skønt at få sat en pose, måske uventede, penge ind på kontoen. Måske du sætter pengene på en opsparing, måske du afbetaler lidt ekstra på dit boliglån eller måske booker du en ferie og får en på opleveren? Jeg ved i hvert fald godt, hvad jeg ville vælge! I 2023 fik alle danskere, der fik penge tilbage i skat, i gennemsnit 6.650 kr. sat ind på kontoen. Derfor har jeg kigget nærmere på, hvad du kan få for 6.650 kr., hvis du vælger at udnytte skattepengene til en ferie.

En uges All Inclusive ferie for to

Alt efter hvornår du ønsker at rejse, kan du finde nogle lækre All inclusive ferier hos Sunweb. Kan du allerede smage de lækre gyros og den kraftfulde ouzo, og er du klar til en omgang festlig zorbas? Så er der gode nyheder. Du kan nemlig komme afsted til det guddommelige Grækenland fra under 6.650 kr. i alt. Besøg for eksempel Hotel Lymberia på Rhodos eller det fire stjernede Katrin Hotel & Bungalows på Kreta. Her kan du, når du rejser i maj måned, få en uges All inclusive ferie fra 2.700 kr. pr. person.

Er du mere til farverige bazarer og köfte? Intet problem! Du kan nemlig også komme afsted til solrige Tyrkiet fra under 6.650 kr. i alt med All inclusive. Du kan for eksempel besøge det fem stjernede Hotel Grand Pasa i Marmaris fra kun 3.100 kr. pr. person eller Hotel Kleopatra Royal Palm i Alanya.

Katrin Hotel & Bungalows på Kreta

Det fire stjernede Katrin Hotel & Bungalows på Kreta

Luksusferie på solrige Kreta

Elsker du luksus, sol og strand? Så bliver du ikke skuffet over en ferie til Kreta. Det er en skøn ø, hvor du har mulighed for ren afslapning på en smuk stand, en vandretur i Samariakløften eller en kulturel udflugt. Og du kan faktisk sagtens finde de lækreste fire stjernede hoteller på Kreta fra 6.650 kr.

Rejser du med børn? Så kan jeg anbefale Theo Apartments & hotel, der er populær blandt gæster. Her kan du eksempelvis nyde en seperat børnepool, legeplads og kun 150 meter til en børnevenlig sandstrand. Skal du og kæresten afsted på en romantisk ferie? Så kan du med fordel kigge mod Hotel Vasia Sea Retreat eller Hotel Vasia Ormos. Det er voksenhoteller, hvor I for alvor kan nyde hinanden og stilheden. Og det aller bedste? Du kan komme afsted fra ca. 6.650 kr. inkl. morgenmad.

Hotel Vasia Sea Retreat på Kreta

Det fire stjernede voksenhotel Hotel Vasia Sea Retreat på Kreta

Autentisk ferie på naturskønne Zakynthos

Hvis du elsker at nyde de grønne omgivelser, mens du solbader, så bør rejsen gå til Zakynthos. Øen byder på den smukkeste natur og de mest fantastiske udflugter og skjulte perler. Er du mere til at nyde stilheden på et autentisk hotel, men stadig have centrum indenfor rækkevidde? Så kan jeg anbefale Agave Boutique Hotel. Det er helt perfekt til en afslappende ferie. Med kun 150 meter til stranden, kan du få det hele. Alt dette, og mere til, kan du nyde fra under 6.650 kr. pr. person.

Agave Boutique Hotel på Zakynthos

Agave Boutique Hotel på Zakynthos

Sommerferie i skolernes sommerferie

Det kan være svært at finde en billig sommerferie i skolernes sommerferie. Men hvis du rejser i slutningen af skolernes sommerferie i uge 32, er det faktisk muligt at komme afsted fra omkring 6.650 kr. for to personer for en hel uge. Tag eksempelvis til Lejlighederne Parkmar eller Lejlighederne Verona i Marmaris, hvor du kun skal ligge et par hundrede oveni. Så har du din billige sommerferie i august måned.

Er du på udkig efter et godt tilbud? Så kan du finde skarpe ferierabatter hos Sunweb allerede i dag.

* Vi gør opmærksom på, at priserne på hjemmesiden er dynamiske og ændrer sig fra dag til dag. Derfor kan priserne på de nævnte hoteller variere en smule fra dag til dag.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
04 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar