Forfatter |Publiceret den 26 februar, 2024|5.3 min læsning|

Her stråler solen året rundt: velkommen til øjeblikkelig feriestemning! Og du behøver ikke engang forlade Europa. Vi taler selvfølgelig om vidunderlige Gran Canaria, en af de spanske øer. Et fantastisk rejsemål for en ubekymret ferie. Er du nysgerrig på, hvorfor du skal tage på ferie her. Så læs vores 5 grunde til at tage på ferie til Gran Canaria og bliv med det samme overbevist. Øen er utroligt alsidig og har utrolig meget at byde på. Derefter kan du med det samme booke din næste ferie til Gran Canaria, Spanien her hos Sunweb

1. Natur, kultur og de smukkeste steder på ferieøen Gran Canaria

Gran Canaria er mere end bare strand, hav og sol. Især den solrige sydkyst af øen er perfekt hvis man netop ønsker strand, hav og sol. Alligevel er resten af Gran Canaria overraskende alsidig, og der er masser at lave på hele øen! Vil du gerne opleve charmerende bjerglandsbyer? Så besøg byen El Carrizal. Den hyggelig by er bestemt besøget værd. Du kan også vælge at udforske den bemærkelsesværdige grønne natur omkring byen San Mateo. Vil du gerne lidt op i højderne, så tag til Ayacata, hvor du finder “Pico de las Nieves”, som er Gran Canarias højeste punkt. Vi kan anbefale dig at du tager herhen ved aftentiden, så du kan opleve den betagende solnedgang. Du finder også spændende vulkankatere rundt på Gran Canaria, som alle vidner om øens rige historie.

Med andre ord, på Gran Canaria finder du en lang række af naturperler, kulturelle oplevelser og helt igennem snukke steder. Alt dette er absolut med til at gøre Gran Canaria besøget værd.

Gran Canarias højeste punkt Pico de las Nieves

Gran Canarias højeste punkt Pico de las Nieves

2. Den vigtigste aktivitet på Gran Canaria

Som sagt er sydsiden af øen stedet for alle dem der elsker sol, strand og hav. Gran Canaria er en af Spaniens mest solsikre destinationer, så det bliver intet problem at få din daglige dosis D-vitamin her. Og det er ikke kun kom sommeren at solen skinner på denne herlige ø. Her skinner solen nemlig mindst 320 dage om året! Så, på Gran Canaria, der kalder stranden, hver dag. Året rundt. Det er ren luksus. Gran Canaria er kendt for sine smukke strande, der tiltrækker solhungrende besøgende fra hele verden. Med mere end 60 kilometer kystlinje byder øen på en mangfoldighed af strande, der appellerer til enhver smag og præference. Fra lange strækninger af gyldent sand til skjulte bugter omgivet af klipper, er der en strand for enhver rejsende på Gran Canaria.

Nogle af de mest populære strande inkluderer Playa del Inglés og Maspalomas på sydkysten, som begge er kendte for deres fine sand og klare farvand. På nordkysten finder du mere afsidesliggende strande som Playa de Las Canteras i Las Palmas, denne strand er perfekt til afslapning og vandsport. Uanset om du søger efter actionfyldt vandsport eller blot ønsker at slappe af og nyde solen, så vil Gran Canarias strande bestemt ikke skuffe dig. Læs meget mere her: Oplev de bedste strande på Gran Canaria.

Slap af og solbad på Amadores beach

Slap af og solbad på Amadores beach

3. Fest og farver på Gran Canaria

På Gran Canaria kan du feste igennem. Her kan du året rundt finde masser af forskellige, sjove arrangementer. Så der er altid en god undskyldning for at tage ud og opleve feststemningen og nattelivet på Gran Canaria. De mest kendte arrangementer er karnevallet og den årlige Gay Pride. Øen er også kendt for sine livlige klubber, barer og diskoteker, der tiltrækker festglade besøgende fra hele verden. Især i byer som Playa del Inglés, Puerto Rico og Maspalomas er der et bredt udvalg af underholdningsmuligheder, alt fra trendy klubber med internationale DJ’s til hyggelige barer ved stranden. Mange steder tilbyder også live musik, karaoke og temaaftener. Nattelivet på Gran Canaria er en helt unik oplevelse, der kombinerer solrige dage med festlige nætter. Skål i sangria eller cerveza!

4. Hotel Lopesan Baobab Resort

Er det en legitim grund til kun at komme til Gran Canaria for et hotel? Når der er tale om Hotel Lopesan Baobab Resort: absolut og 100% ja! Dette smukke hotel ligger i Meloneras, og garanterer et helt uforglemmeligt ophold. Arkitekturen er inspireret af den afrikanske kultur, og området har smukke tropiske haver, 7 swimmingpools og forskellige sandstrande, der vil imponere dig. Der er også en Mini-Club og et animationshold for børnene, så du kan nyde den spanske sol med ro i sindet, mens børnene er fuldt underholdt. Om aftenen kan du nyde lækker mad med et udvalg af forskellige internationale retter. Værelserne er absolut sublime og udstråler luksus, komfort og afslapning. Hvis du leder efter paradiset på jorden, så har du lige fundet det.

5 grunde til at tage på ferie til Gran Canaria

Book din ferie på Hotel Lopesan Baobab Resort

5. Gran Canaria er alsidig og sjov for alle

Gran Canaria har noget at tilbyde for enhver smag og enhver alder. Unge, gamle, mænd, kvinder og alt derimellem. Det lyder måske lidt kliché, men de er en grund til at denne populære ø er så populær blandt familier, par, solo-rejsende og pensionister. Uanset om du elsker at tilbringe hele eftermiddage i solen, besøge små landsbyer og markeder, gå lange ture i naturen eller feste hele natten, så kan du gøre det på Gran Canaria. Et godt råd herfra: lej en lejebil. Således kan du nemt komme rundt på øen og dermed udforske så meget som muligt.

5 grunde til at tage på ferie til Gran Canaria

Lej en bil og kør en tur gennem det eventyrlige landskab på Gran Canaria

Hos Sunweb har vi et stort og varieret udvalg af indkvarterninger på Gran Canaria. Så uanset om du tager på en voksenferie, romantisk ferie eller familieferie, så har vi den helt rette indkvartering til dig.  Er du efter at have læst vores 5 grunde til at tage på ferie til Gran Canaria endnu ikke overbevist om hvor herlig en feriedestination Gran Canaria er, så kan du med fordel også læse denne blog De smukkeste seværdigheder på Gran Canaria.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
26 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar