Forfatter |Publiceret den 28 februar, 2024|3.3 min læsning|

Avoriaz er en af de ældste og største skidestinationer i Frankrig! Området er faktisk så stort, at det med Les Portes des Soleil strækker sig hele vejen hen til Schweiz. Med sine ca. 650 km pister er det også verdens næststørste sammenhængende skiområde. Dette skiparadis ligger 100 km øst for Geneve og hæver sig 1.800 meter over havets overflade, og her fra kan du nyde en af Europas bedste udsigter. Book din skiferie til Avoriaz her hos Sunweb, så du kan prøve at stå på ski i Avoriaz i Frankrig.

Udforsk de gode forhold på pisterne i Avoriaz, Frankrig

Udforsk de gode forhold på pisterne i Avoriaz, Frankrig

Avoriaz – autentisk og bilfri

Velkommen til Avoriaz, en perle blandt de franske alper, der tiltrækker skiløbere og snowboardere fra hele verden med sin unikke charme og fantastiske pister. Beliggende i Portes du Soleil og omgivet af betagende bjerglandskab, er Avoriaz et paradis for skientusiaster i alle aldre og evner.

Pisternes pragt

Avoriaz er berømt for sine velpræparerede pister og varierede terræn, der tilbyder noget for enhver skiløber og snowboarder. Fra stejle sorte løb til brede, åbne blå pister er der masser af muligheder for at udfordre sig selv og nyde den fantastiske udsigt undervejs. Med mere end 600 kilometer pister i skiområdet Portes du Soleil er der altid nye eventyr at udforske. Er du i tvivl om hvad de forskellige farver på pisterne betyder? Så læs denne guide: Din lynguide til pistekortet.

Tag vennerne med på en skiferie ti Avoriaz i Frankrig

Tag vennerne med på en skiferie ti Avoriaz i Frankrig

Sne og sol

Avoriaz er kendt for sin pålidelige sne og solrige vejrforhold, hvilket gør det til et ideelt rejsemål for en skiferie fra december til april. Den høje beliggenhed og det omfattende snekanonsystem sikrer fremragende sneforhold hele sæsonen, mens de solrige dage giver den perfekte ramme for skiløb og snowboarding.

Charmerende byliv

Udover fantastiske pister har Avoriaz også en charmerende landsbyatmosfære med bilfri gader og traditionelle træhytter. Du finder alt fra hyggelige caféer og restauranter til livlige barer og afterski. Særligt Avoriazs afterski er helt fantastiske, her kan du virkelig give den gas. I Avoriaz er der masser af muligheder for at nyde det lokale køkken, shoppe efter souvenirs og slappe af efter en dag på pisterne.

Oplev den fantastiske afterski-scene i Avoriaz

Oplev den fantastiske afterski-scene i Avoriaz

Familievenlige faciliteter

Avoriaz er også velegnet til familieferier, med et bredt udvalg af familievenlige faciliteter og aktiviteter. Børnene vil elske børneområderne på pisterne, børneklubberne og de sjove aktiviteter som slædeture og skøjteløb. Derudover tilbyder Avoriaz også en række indkvarteringsmuligheder, der passer til familier i alle størrelser og budgetter.

Afslapning og wellness

Efter en dag med skiløb og snowboarding kan du forkæle dig selv med en afslappende wellness behandling eller svøm en tur i en af Avoriazs indendørs pools. Med et udvalg af spaer og wellnesscentre er der masser af muligheder for at slappe af og genoplade kroppen efter en aktiv dag på pisterne.

Sjov og spænding på pisterne

Sjov og spænding på pisterne

Kvaliteten af pisterne kombineret med de børnevenlige forhold og hyggelige indkvarteringer skaber rammerne for et højt elsket skiparadis. Har du endnu ikke været i Avoriaz, er det på høje tid, om ikke andet, så for at prøve kræfter med en af Europas stejleste pister, ”Le Mur”. Le Mur ligger på toppen af skiområdet. Planlæg din drømmeferie til Avoriaz allerede i dag. Uanset om du er en erfaren skiløber, nybegynder, en familie eller et par, så har Avoriaz noget for jer. Så sæt skiene på og gør dig klar til en uforglemmelig skiferie i de smukke franske alper.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
28 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar