Forfatter |Publiceret den 08 februar, 2022|3.8 min læsning|

Der findes intet mindre end omkring 2.000 små og store græske øer, alle kendt for deres enestående middelhavsklima: ideelt til en solrig ferie! De højeste temperaturer runder man i august, ca. 30 °C, og det regner næsten aldrig. En brise langs kysten giver en kærkommen friskhed rundt på øerne.

Udbuddet på de græske øer er meget omfattende: Her får man alt fra god mad, en rig kultur og sjove udflugter til de smukkeste strande og laguner. Uanset om du ønsker en romantisk rejse afsted som par, en fordybelsestur alene eller en ferie med hele den pukkelryggede, så er der masser at vælge imellem!

Find den rigtige græske ø for dig

Hver en græsk ø har sin egen charme. Kreta er den største af øerne og har mange populære feriedestinationer som Chersonnisos, men der er også mange andre mindre kendte skatte, som bestemt er et besøg værd.

Rhodos, Lesbos, Chios og Korfu er lidt større øer og er gode at tage til, hvis du ønsker at opleve flere steder på én ø. Rhodos bliver ofte kaldt den kulturelt set smukkeste græske ø.

Hvis du ser billeder af hvide huse med blå tage på baggrund af et azurblåt hav, er der stor sandsynlighed for, at det er Santorini. Måske den mest fotograferede ø i Grækenland. Vil du have mere natur og grønt? Så er bør du besøge Samos, Zakynthos eller Korfu. Særligt Zakynthos er populær for sejlads og øhop, og har de mest imponerende klipper og laguner.

Uanset hvilken ø du vælger, er de alle lige fantastiske til en skøn solferie. Planlægger du en romantisk rejse til Grækenland sammen med din udkårne? Et besøg til Contessina Suites & Spa på Zakynthos vil indfri alle dine forventninger.

Oplev de græske øer på din måde

En anden god ting ved de græske øer er, at der er så meget at lave og opleve. Tænker du på autentiske landsbyer, venlige lokale indbyggere og god mad under et oliventræ i solen? Tjek det ud! Er du på udkig efter paradis, privatliv og forkælelse? Tjek det ud! Foretrækker du en mere aktiv livsstil, et hotel på stranden, masser af natteliv eller vandsport? Ja, du finder det hele på de græske øer!

Skal du opleve Paradisøerne i Grækenland alene, som par eller med hele familien?

Indkvartering på de græske øer findes i alle former og størrelser. Hoteller, store ferieresorts eller små lejligheder. Hvis du er single og leder efter et sted at møde andre, anbefales et stort resort.

Hvis du rejser med børn, findes der fantastiske familiehoteller, hvor du kan vælge All Inclusive og sjov underholdning. Her er især de størrere øer såsom Kreta og Rhodos gode.

Et populært familiehotel for vores danske gæster Hotel Vasia Resort & Spa, beliggende på Kreta. Vil du finde en rejse kun for voksne? Så er de mindre øer helt perfekte til romantik! Én ting, du aldrig behøver at lede efter, når du rejser til de græske øer, er solen. For den finder du over alt.

Paradisøerne i Grækenland er perfekte til øhop

I Grækenland ligger mange af øerne så tæt på hinanden, at det er meget nemt at sejle fra den ene ø til den anden på en dagstur. Derfor behøver du ikke engang at overnatte og skifte hotel på de forskellige øer for at tage på øhop. Du kan fx nemt rejse fra Kos til Kalymnos, Pserimos og Nisyros, fra Rhodos til Symi eller fra Kreta til Santorini. Fra havnen i Naxos sejler der hver dag både ud til udflugter til en eller flere af Kykladerne. Og hvad er bedre end at nyde solen under en sejltur på det azurblå hav?

Kan du heller ikke vente med at opleve de smukke græske øer denne sommer? Vi håber i hvert fald, at du blev inspireret! Mere inspiration? Klik her, for at læse hvordan Charlottes sidste tur gik til smukke Rhodos.

08 februar, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar