Forfatter |Publiceret den 11 marts, 2024|4 min læsning|

De græske øer er et helt fantastisk sted at holde en herlig solskinsferie. Og her hos Sunweb kan du finde et bredt udvalg af rejser til Grækenland. Du har helt sikkert set de hvidkalkede huse med blå detaljer på film før! Den græske stemning er ikke til at tage fejl af. Men, har du lidt svært ved at fange feriestemningen? Så giver vi dig her 5 film, som garanteret vil sætte dig i den helt rigtige stemning til ferien i Grækenland. Se dem inden afrejse og kom i stemning til ferien i Grækenland.

Mamma Mia

Hvidkalkede huse, azurblåt hav, smukke sandstrande og charmerende, smalle gader. Mamma Mia viser alt det smukke, som de græske øer er kendt for. Så hvis du ikke er i feriestemning, så skal du helt sikkert nok komme det af at se denne film.  Filmen handler om Donna og hendes datter Sophie, som driver et lille faldefærdigt hotel på en græsk ø. Da Sophie skal giftes, inviterer hun tre mænd til øen, for at finde ud af hvem af dem, der er hendes far. Det bliver starten på et døgn med kaos, romancer, nostalgi og masser af opløftende musik.

Overalt i Grækenland kan du se de hvidkalkede huse med blå detaljer

Overalt i Grækenland kan du se de hvidkalkede huse med blå detaljer

Troy

Filmen giver et smukt indblik i den græske mytologi. Filmenen portrætterer dette episke værk kampen mellem de gamle kongeriger Troya og Spart. Denne dramatiske skildring af den trojanske krig har nogle af Hollywoods største skuespillere på rollelisten, og er samtidig en flot film, med alt hvad dertil hører af drama, romantik og action. I Troy får man begreber som ære, krænkelse og hævn helt ind under huden.

My big fat greek wedding

I denne film får du den græske kultur at føle fra sin allermest humoristiske side. Filmen handler om den græsk/amerikanske kvinde Toula, som bor sammen med sin meget traditionelle familie. Da hun forelsker sig i amerikaneren, Ian, som kulturelt set befinder sig langt fra Toulas familie, skal der virkelig overkommes nogle kulturforskelle. Filmen giver et godt indblik i den rolle, som familie spiller i den græske kultur. Der spilles græsk musik, danses Zorba og grilles lam i forhaven – det er græsk kultur, når det er bedst. Og særligt græsk mad fylder en stor del i kulturen, de har en stolt tilgang til råvarer og mad ses som et socialt samlingspunkt og en fest. Læs meget mere om mad i Grækenland her.

Oplev de smalle hyggelige gader i Grækenland

Oplev de smalle hyggelige gader i Grækenland

My life in ruins

Vi følger guiden Georgia, og hendes specielle turistgruppe, på tur rundt og se græske attraktioner og ruiner. Livet har ikke helt formet sig, som Georgia havde ønsket sig, og rundturen med den besværlige gruppe gør bestemt ikke situationen bedre. Midt i kaosset finder hun støtte fra en uventet kant, og så er der ikke langt til, at romantikken begynder at blomstre. My life in ruins er en romantisk komedie, som finder sted med det charmerende Grækenland som kulisse.

Gå på opdagelse i den græske historie der gemmer sig i ruinerne

Gå på opdagelse i den græske historie der gemmer sig i ruinerne

Herkules

Skal børnene introduceres til græsk mytologi i en lidt lettere udgave, så kan vi anbefale at tage et kig på Disney’s tegnefilm Herkules. Filmen finder sted i den antikke Grækenland, hvor Herkules, der er født som gud, bliver gjort dødelig af sin ondskabsfulde farbror, Hades. Herkules kommer til jorden, hvor han må grueligt meget igennem, før han til sidst får muligheden for at vende tilbage til gudernes rige.

Den græske gud Herkules

Den græske gud Herkules

Hvilken film sætter du på, når du skal i feriestemning? Kom i stemning til ferien i Grækenland med de ovenstående 5 film. Det er umuligt ikke at elske Grækenland efter du har set dem. Vil du gerne opleve nogle historiske og kulturelle monumenter mens du er i Grækenland? Så besøg de smukkeste slotte på Rhodos. Hos Sunweb kan du finde rejser til en række forskellige græske øer såsom Zakynthos, Korfu, Rhodos, Kreta og Kos. Grækenland er den perfekte feriedestination uanset om du skal på familieferie med børn eller ønsker en luksuriøs All inclusive ferie. Og vi kommer ikke udenom det, Grækenland er et ultimativt ferieparadis for en romantisk ferie for to. Overrask din partner med en ferie hertil.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
11 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar