Forfatter |Publiceret den 12 marts, 2024|5.4 min læsning|

Trænger du til et afbræk fra den bidende danske kulde? Så foreslår vi, at du rejser til et af vores fantastiske hoteller i Egypten. Her kan du nyde en velfortjent ferie, hvor du kan slappe af i solen. Et hold af vores kollegaer er netop vendt hjem fra studietur i Egypten med den nyeste viden om vores hoteller. De har samtidig lavet en liste over deres top 4 fantastiske hoteller i Egypten, som du kan læse mere om her. Således kan du med det samme booke din ferie i Egypten her hos Sunweb.

1. Pickalbatros Neverland Resort (Jungle Aqua Park)

Øverst på listen af fantastiske hoteller i Egypten er klart Pickalbatros Neverland Resort (Jungle Aqua Park)! Hvis du og din familie er til vilde vandrutsjebaner, er der rig mulighed for at få kriller i maven på dette resort. Her finder du intet mindre end 35 forskellige vandrutsjebaner for alle aldre – fra de mindste vandhunde til de voksne, som ønsker at udleve deres indre legebarn. Da vi fik lov at gå op ved vandrutsjebanerne, lagde vi mærke til den flotte udsigt til bjergene og var ærgerlige over ikke at kunne tage en tur selv. Udover et væld af vandrutsjebaner, har resortet et flot gennemgående tema, som navnet antyder, er ”jungletema”.

I resortets 866 bungalowværelser er temaet heller ikke til at komme uden om. Når du træder ind på værelset vil straks mærke stemningen af safari. De moderne og rummelige værelser har en charmerende og hyggelig indretning. Med det entusiastiske animationsteam er børnene sikret god og varieret underholdning seks dage om ugen. Mens børnene underholdes, kan forældre nyde godt af en afslappende omgang massage og velvære i resortets spa, hvor der bl.a. tilbydes dampbad, hammam og jacuzzi.

Stedet er uden tvivl børnenes paradis, men her er også masser til de voksne. Her er både noget for ens indre legebarn, men samtidig rolige områder, hvor man kan tage en pause i ro og mag.

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

2. Hotel Three Corners Ocean View

Rejser du uden børn er det romantiske Hotel Three Corners Ocean View i El Gouna vores favorithotel i Egypten. Der er ingen tvivl om, at dette hotel er stedet for jer, som ønsker at bo et sted, hvor der er plads til romantik og tosomhed. Kort sagt er hotellet for dig, som ønsker et hotel, der ikke er overvældende stort, men intimt og ”småt, men godt”.

Under vores hotelbesøg, spiste vi frokost på The Three Corners Ocean View, og maden skuffede bestemt ikke! Restauranten har fire forskellige madstationer, hvor der blev lavet friske sandwiches og salater efter ens ønske. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med maden i forhold til kvalitet og variation, er The Three Corners Ocean View bestemt en anbefaling.

Har du nydt lidt for meget af den gode mad, kan du slå dig løs i deres fitnesscenter. Her er desuden også et væld af forskellige sportsaktiviteter såsom afslappende yoga, vandpolo eller fodbold. Ikke langt fra hotellet kan du mod betaling blandt andet også tage på snorkletur, køre ræs med gokart eller afprøve kræfter af på vandski.

Hotel Three Corners Ocean View

Hotel Three Corners Ocean View

3. Sultan Bey Hotel

I den flotte by El Gouna findes Sultan Bey Hotel. Hvis du vil afsted med din bedre halvdel, er dette hotel oplagt, da her er rolige omgivelser og en flot udsigt over lagunen. Med en placering i flotte El Gouna, er der også rig mulighed for at tage en gåtur langs marinaen eller at tage ud og få en drink på en af barerne i byen. En af de bedste ting ved hotellet er også restaurantens placering, som ligger ud til vandet. Under måltiderne fik vi en følelse af ro i kroppen, når vi sad og nød udsigten til vandet. På hotellets vægge pryder duftende og farverige blomster, som giver hotellet et unikt præg og vi følte os sig straks hjemme. Samtidig er hotellets personale ikke bleg for at hjælpe dig, da de er imødekommende og glade for at snakke med en.

Sultan Bey Hotel

Sultan Bey Hotel

4. Hotel Steigenberger Aqua Magic

Hvis du ønsker et mix af flotte og luksuriøse omgivelser og vildt vandland, så er Hotel Steigenberger Agua Magic helt sikkert nævneværdigt. Desuden er hotellet både passende for par, men også familier med både store og små børn. Med 725 moderne værelser strækker hotellet sig over et stort område, som både er i gåafstand til en flot sandstrand og tæt på Hurghada centrum. Hotellet har også en imponerende skybar for voksne, hvor udsigten udover havet og Hurghada er betagende. Her kunne vi misundeligt se, hvordan gæster nød en drink i poolen alt i mens solen gik ned.

Her er der ikke tvivl om, at hotellet tilbyder luksuriøse rammer og moderne faciliteter af høj standard. Deres vandpark består også af et væld af forskellige vandrutsjebaner, pools og en lazy river. Her kan du nemt få dagen til at gå, hvis du elsker at boltre dig i vandet. Skulle der være brug for et smut væk fra de vilde vandrutsjebaner, kan du besøge hotellets spa og wellnesscenter. Her kan voksne og børn få en god omgang afslappende massage. Sidst, men ikke mindst, kan du tage et slag golf på deres 9-hullers golfbane.

Hotel Steigenberger Aqua Magic

Hotel Steigenberger Aqua Magic

Der er utallige gode grunde til at rejse til Egypten, alene disse overdådige hoteller gør besøget det hele værd. Men derudover tilbyder Egypten også en læng række af spændende seværdigheder. Du finder både oplevelser, kultur, historie, natur og en helt magisk undervandsverden. Se pyradermiderne, tag på museum,  udforsk Tutankhamons grav, bad på de bedste strande, kør ørkenræs, oplev All inclusive, smag traditionelt egyptisk mad, spis på de bedste restauranter, shopping i lange baner og massevis af andre skønne udflugter i Egypten. Der er så mange grunde til at elske en ferie i Egypten. Gå straks på opdagelse i Sunwebs store udvalg af afbudsrejser til Egypten.

Hej! Jeg hedder Dicte, 29 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine eventyr. For mig betyder komfort, god service, kvalitet og gastronomiske oplevelser meget, når jeg rejser. Jeg rejser både alene, med familie samt med venner og kollegaer. Ferie betyder at tage tingene i mit helt eget tempo. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til endnu en rejse.
12 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar